תקנון הפורום

B.Shokor

New member
תקנון הפורום

אנשים יקרים בתוך מספר ימים יעלה התקנון של הפורום תודה

בת-עמי

New member
שאלה ובקשה

אולי שמי שכותב על הנושא שיכתוב למעלה שזה על הנושא

B.Shokor

New member
הצעה יפה בת-עמי אבל זה תלוי באנשים

שכותבים את ההודעה, אין לי את הזכות לחייב אותם לעשות את זה, אך אמליץ על כך בתקנון הפורום, תודה

קלייר

New member
שוקור הרעיון טוב/למה לא להסכים?

למשל יש הודעות מסוימות שאני לא רוצה לקרוא ,או לא חשובים בעיני כך יגרום לפחוד מתח בין חברי הפורום

בת-עמי

New member
טוב,אז אנשים

אני מבקשת מכם אם את יכולים טיפה להתחשב יש נושאים כמו הנושא הזה שהורסים בן0אדם אם הוא קורא עליהם

ביילי_007

New member
בת-עמי מסכים..אבל אני חושב

השורה של הכותרת היא יחסית קצרה ולכן יש צורך בסימונים מוסכמים. לדוגמא..... ``אני לא תומך (ד) ממש לא נכון(א) וכו.... כלומר (ד)-דו קיום (א) אונס וכו.... איך נשמע ההצעה הזאת?

שמבלולה

New member
זה נשמע לי קצת מסורבל...

אני גם לא חושבת שכל אחד חייב להתריע על הנושא שעליו הוא מדבר, כי יש גם סגנון דיבור שכל אחד מסגל לעצמו, והגבלות כאלה ישגעו אותנו. מה שכן נראה לי שניתן לעשות, שלפחות בהודעות חדשות (לא תגובות) הכותב *ישתדל* שיהיה ברור מה הנושא, במיוחד בנושאים קשים. בעצם, אני לא ממש מבינה על איזה נושאים מפריע לכם לקרוא? אני אישית מתחילה לקרוא הודעה, ואם היא לא לרוחי (שזה לא קורה הרבה) אני פשוט מפסיקה לקרוא. אז אולי תוכלו להסביר לי מה מפריע לכם?

בת-עמי

New member
אני יסביר לך משהו

ברור שלא צריך להודיע על דו קיום או שלום או מלחמה, דברים שברורים שיכתבו בפורום כזה אני התכוונתי למשהו קצת אחר יש נושא מסוים שנורא רגיש לי וביקשתי להודיע אם מישהו כותב על זה לדעתי אם יש בנו כבוד אז כמשיהו כותב על נושאים שמטבע הדברים רגישים למישהו שיכתוב את זה בנושא אי אפשר לדעת מה נושא מסוים עושה לאנשים אפשר גם לכתוב בסימנים כמו שביילי היקר הציע

ביילי_007

New member
בת-עמי היקרה, אני יכול להבטיח לך ..

בת-עמי, היקרה. אני יכול להבטיח לך אישית, שאם אני ירשום על נושאים לא שגרתיים אני ירשום בכותרת מן אזהרה קטנה. מקווה שלפחות זה קצת עזר...

למעלה