תקן 4 גם בחינם לא אקח

תקן 4 גם בחינם לא אקח

תקן וירטואה פיתר סול קליבר וכל משחקי המכות התלת מימדים שווים לתחת אין כמו משחקי מכות דו מימדים כמו סמוראי שאדו של אס אן קי ונינגה מסטר וסטריט פיתר אאלה משחקי מכות לא החרא שיוצא היום

yoo

New member
בי-די-וק!!!

אני מצטרף אליך שמשחקי המכות התלת מימדים הם חארות ממדרגה ראשונה!!! משחקי מכות דו מימדיים rules!!! יוצאים מדי פעם ופעם משחקים חדשים כאלו מחברת capcom האלוהית, שהביאה לנו את סטריט פייטר האדיר, ומשחקים נוספים. המצליח ביותר שיצא לאחרונה לPS2 זה marvel vs snk 2 שהוא איחוד מחודש של 2 החברות הגדולות והוא גם המשחק האחרון של snk מוות למשחקי המכות התלת מימדיים!!!

Onslaught

New member
תשמעו.....

אני מת על משחקי 2D ויש לי מלא ולא מזמן גם היה לי את marvel vs. snk2 האדיר אבל soul calibur2 זה באמת משחק ענק ואין מה להגיד! לי קצת נמאס מכל המשחקים הדו מימדיים האלה שהם כולם אותו דבר..... רק עכשיו כשהם עשו את כל השילובים בין החברות(marvel vs. snk, marve vs. capcom) המשחקים התחילו לעניין יותר..... אחרי האינסוף משחקים של סטריט פייטר 2 שהיו בדיוק אותו דבר רק שבאחד בלאנקה היה ירוק ובשני הוא היה כחול......

metal_slug

New member
snk לא מתה

חברה בהונג קונג קנתה את snk, והם הולכים להוציא חמישה משחקים חדשים, כולם ל-neo geo הישן, אבל בעתיד גם לשאר הקונסולות. בעוד משהו כמו חודש יצא metal slug 4, ואחריו capcom vs snk (ברצינות המלאה, הוא יצא גם ל-neo geo). תיכף יש את ההשקה של KOF2002, וגם Rage of the Dragons. אבל גולת הכותרת, היא הפיתוח הצפוי של Samurai Showdown 5, ו-Garou 2, שאלה באמת משחקים אדירים.

yoo

New member
משחקי מכות תלת מיימדיים...

לא נחשבים כמשחקי ארקייד אמיתיים... בכלל כל המהפכה של התלת מימד הזו במשחקי מכות הרסה הרבה משחקים... ואם אתה אומר שכולם נראים אותו הדבר אז אתה לא הסתכלת מקרוב ורק ראית לשנייה או משהו... יש הרבה הבדלים בכל גרסא, חוץ מהגרסאות האמריקניות והיפניות שההבדלים שם הם רק בשם של המשחק ולא במשחק עצמו. ובטקן נגיד, אם יושבים על השלט של הפליסטיישן או דורכים עליו, כבר יוצא לך איזה קומבו שמפוצץ את האוייב. איפה האתגר פה?

Akuma

New member
כן!!!

שמעתי על זה באיזה פורום או שזה הפורום של arcadeathome או שזה הפורום של geoshock לא זוכר איזה אבל אני בטוח שזה אחד מאלה!!!

למעלה