תקן חניה לדו גלגלי

תקן חניה לדו גלגלי

עמותת ישראל בשביל אופניים, הפועלת לקידום תחבורת אופניים ותרבות אופניים גיבשה, לפני כשנתיים תקן חניה לאופנועים, ועל הדרך - יצרה גם תקן חניה לקטנועים/אופנועים.

התקן יחייב הגדרת מקומות חניה לדו גלגלי, בכל בניין מגורים, מקום עבודה, מוסד ציבורי, תחנת רכבת וכו'... (מספר החניות הנדרש בקובץ המצורף)

התקן עבר את כל הערכאות ועדות מחוזיות, המועצה הארצית לתכנון ובניה ואף נחתם על ידי שר הפנים, שחזר בו תוך זמן קצר מחתימתו.

לאחר שלא הצלחנו לממש את התקן בשנה האחרונה, אנחנו יוצאים למאבק ומזמינים אותכם להצטרף אלינו.

ענת
ישראל בשביל אופניים
[email protected]
 

Dd89

New member
כוונה טובה, אבל הסטאטוס קוו הקיים מתאים לי...

כל עוד אין אכיפת חניה על המדרכה לדעתי איך צורך בתו חניה, עדיף להחנות על המדרכה...
 

טייטי

New member
מסכים לגמרי, אחרי שהתקן הזה יאושר,

יהיה לשים מיליון תמרורים שמורים על איסור חניה לאופנועים, אופנים ושאר ירקות..כדאי לרדת מהרעיון הזה גם לטובת רוכבי האופניים
 

tamirym

New member
זו בטח עוד פעילות של הממשלה בשילוב ידיים

עם הרשויות המקומיות. הם בטח ישבו ואמרו לעצמם..
"ממ... מעניין איך אפשר להוציא עוד כסף מהאזרחים?, אה... יש לנו רעיון טוב: האופנועים חונים על מדרכות. בואו נעשה תקן חניה לאופנועים ואז נוכל לתת דוח לכל אופנוע שחונה על מדרכה. רעיון מעולה. וכל דוח זה 500 שקל. ויש אלפי רוכבי אופנועים באיזור גוש דן. נוכל להגדיל את קופת האוצר והרשות המקומית. אז קדימה. בואו נעבוד על זה."
מתנצל, זה נשמע כמו עוד תרגיל מסריח של הממשלה לחלוב עוד כסף בשם הבטיחות! סורי על הציניות. אבל תקן שכזה רק יפגע ברוכבי האופנועים ולא ממש יעזור לנו.
 

Ayokin

New member
תקן לדו גלגלי ?


הרי ברור שמדובר פה על אופניים נטו..!
כנראה שאותם מארגנים חשבו לעצמם
המממ - איך נגביר את הלחץ על ישי ? אהה אני יודע קפץ פלוני..
נעשה תרגיל

בואו נפנה אל רוכבי האופנועים\קטנועים ,ונגיד להם שמדובר גם בהם..
איזה צחוקים זה יהיה,
נגיד להם שאנחנו נלחמים גם בשבילם ,ואחרי שיצטרפו המון רוכבים ויהיה לחץ על ישי
יאשרו לנו את מקומות החנייה שאנחנו רוצים


תארו לעצמכם איזה מצחיק זה יהיה שרוכב קטנוע\אופנוע יגיע ,יחנה את הכלי שלו ,ושיחזור יגלה שיש דו"ח
 

Ayokin

New member
שימו לב מי הם :

ישראל בשביל אופניים
"ישראל בשביל אופניים" (לשעבר תל אביב בשביל אופניים) הינה עמותה שנוסדה בקיץ 1994 על ידי קבוצה של רוכבי אופניים תל-אביביים, שמאסו בקשיים בהם נתקלים רוכבי אופניים בערים:
העדר תשתית מינימלית לרכיבה בטוחה, עוינות וחוסר התחשבות מצד נהגים, ואדישות מצד הרשויות. בשנת 2005 שונה השם (והורחבה האג'נדה) ממוניציפלית תל אביבית – לארצית.

הגרעין של העמותה מורכב מכ- 15 אנשים ובהם מתכנני תחבורה ומתכנני ערים אדריכל ומתכנן נוף, אנשי מדיה וסטודנטים. ישראל בשביל אופניים הינה עמותת מתנדבים (רכז אחד, בהיקף חצי משרה) ונהנית מהידע, הנסיון והמשאבים של החברים בה.
 

אהוד א1

New member
מקווה שלא תצליחו לממש את התקן גם השנה.

רק אתם והרעיונות המטופשים שלכם עוד חסרים לנו.
סעי, שלא ירד לך הדופק.
 
זו הכנה בכדי לגבות דוחות חניה מטוסוטוסים

זה ההמשך של מצלמות הגוסטו? ומה עכשיו הם מתכננים לגבות דוחות חניה מקטנועים?חזירים.
 

mz 2t power

New member
התקן הזה רע,אפילו רע מאוד לכולנו

במילים אחרות זה אומר שבקרוב תראו רוכבי קטנועים עצבניים,נלחמים על מקומות חנייה כמו הנהגים המסכנים בפחיות.
 

אהוד א1

New member
ממש לא בקרוב.

כולה קבוצה פרטית שמנסה לקדם משהו ולא מצליחה. זו, אגב, הסיבה היחידה שהם פונים אלינו.לו היו מצליחים לא היו סופרים אותך ממטר. מקסימום רושמים את המספר של אופנוע השטח שלך באיזה סינגל כדי להתלונן עליך במשטרע.
 

jekyll1

New member
טעות קשה

ישראל בשביל האופנים הינה גוף וולנטרי שדואג בעיקר לרוכבי אופניים. בין השאר לדוגמא כבישים חדשים יחויבו בשביל אופנים במקביל לדרך החדשה. כעובדה קיימת צברו כוח והשפעה על מקבלי ההחלטות ומעורבים באופן פעיל בדיונים על התשתית התחבורתית העתידית בישראל. והנה הציעו לכם להנות מפעילות מגוף שפועל לטובת הדו גלגלי בישראל. על מה חשבתם מייד איך לא ניתן שידפקו אותנו, ובכן לדעתי זאת טעות מכיוון שחניה על המדרכה הינה עברה ובקלות המשטרה ואו העירייה יכולה לאכוף אותה. לעומת זאת מציעים כעת תקן לחניה לדו גלגלי כלומר פתרון חוקי ומלא לבעיה.
בנוסף ברור לכל שאם העיריה תסמן את החניות מס' החניות לא יתאים למספר המשתמשים וכאן יש ביכולתנו להשפיע לטובתנו .
כותב פוסט זה הינו רוכב על אופניים וגם על קטנוע ומקווה להנות מכל העולמות ולפיכך נרשם ושילם כחבר זהב בישראל בשביל האופנים.
 

אהוד א1

New member
אתה רוכב על אופניים וגם על קטנוע.

כשתרכוב על קטנוע וגם על אופניים תבין למה אתה טועה.
אל תעשו לי טובות, אל תעבדו עבורי ובטח ובטח אל תספרו לי סיפורים שאתם עושים לי טובה. תשאירו את המצב אפור כמו שהוא. כל לקיחה שלו לשחור או לבן יעשו לנו הרוכבים רק רע. מאוד רע. והם לא פועלים לטובת הדו גלגליים בישראל. הם לטובת האופניים. בלבד.
 

jekyll1

New member
מי עושה לך טובה

אף אחד לא עושה טובה לאף אחד , דובר כבר מס' פעמים בעבר לאחד כוחות בעניין דו גלגלי כאן בישראל ולישראל בשביל האופנים קבלות של עשיה. נכון אני רוכב בעיקר על אופנים בכל רגע פנוי וכשאפשר אני רוכב על הקטנוע שלי, ובלי שום קשר זאת רק שאלה של זמן עד שיתעוררו פרנסי הציבור וישאלו מדוע במקומות מסוימים בעיר אי אפשר ללכת על המדרכה בעקבות חניה פרועה של קטנועים, מדוע שבילי האופנים שעיריית ת"א השקיעה בהם הון לעיתים חסומים על ידי קטנועים שבא להם לחנות שם, וכאשר לא נוכל לחנות מחשש לחטוף דו"ח היללות לא יעזרו.
 

אהוד א1

New member
"ג'אסטה". ציטוט של פותחת השרשור בשמ

אל תעשו לי אעלק טובות. לא ביקשתי עזרה. דאגו לעצמכם, גם ככה הנזק שאתם גורמים גדול מספיק.
 
למעלה