תקלת מקשים בנייד

shmnai

New member
תקלת מקשים בנייד

שלום יש לי תקלה במספר מקשים שלא עובדים בכלל (במקרה או שלא הם מסודרים במעין אלכסון צ-מ-ח-י-ו-ט-7-6) האם ניתן לפתור זאת או שאני אאלץ לחיות עם זה או להתקין מקלדת חיצונית (או וירטואלית) שאלו כמובן פתרונות לא נוחים בכלל תודה

bar666xp

New member
אתה מדבר על מקשי הNUM?

שהופכים למספרים/אותיות באם NUM-LOCK מופעל או כבוי. או שממש בעיה של לא מגיבים?

bar666xp

New member
2 אפשרויות..

הסבירה יותר בעיה החומרה המקלדת עצמה.. {ניתן להחלפה אגב אאל"ט העלות של מקלדת היא באיזור ה150~200ש"ח} הפחות סבירה הדרייבר מקלדת.. נסה להסיר ולאתחל את המחשב הוא יזהה מחדש את המקלדת... עובד יופי לא עובד כניראה בעיה במקלדת.

shmnai

New member
לא הבנתי מה זה אאל"ט?

האם אפשר להחליף מקלדת פנימית למחשב נייד?

bar666xp

New member
תרגום סימולטני ../images/Emo8.gif

אאל"ט = אם אני לא טועה.... ניתן להחלפה אגב, אאל"ט העלות של מקלדת.... ניתן להחלפה אגב, אם אני לא טועה העלות של מקלדת.... הוספתי את הפסיק גם כדי שיהיה יותר ברור

shmnai

New member
אחלה,עכשיו זה ברור

אגב,עשיתי חיפוש באינטרנט למקלדת לנייד וראיתי מחירים החל מ 350 ומעלה מאד יקר העסק

bar666xp

New member
וכן ויש לי להוציא על שלי איזה 600ש"ח...

חידוש סוללה יעלה בין 250~400ש"ח... ויקח 3-4 ימים {של אמצע שבוע}. והספק שאני ממש צריך בדחיפות עוד איזה 300ש"ח {קצת פחות}. BAR מתנחם בכך שעד לא מזמן חידוש סוללה היה הרבה יותר יקר.

יאיר B

New member
יצאת בזול!

אני צריך להחליף את שלי
(כנראה הלך לוח אם - לא נדלק יותר).

kobi 23

New member
איך הלך ?

מהפסקות חשמל היום ? מזל שאני משאיר את המחשב כל הזמן עם הסוללה.

bar666xp

New member
איי מה קרה למסכן?

ובן כמה הוא כבר? אולי זה רק לטובה שהתפגר. אבל כן מסכים זה בהחלט לצאת בזול כל עוד הבעיה היא ברכיבים שאפשר לרכוש/להחליף בקלות.

kobi 23

New member
בדיוק בגלל זה ההתלבטות שלי

בקשר להשארת המחשב עם הסוללה בפנים,גם שהוא מחובר לחשמל. אמנם,הסוללה הוא רכיב מאוד יקר,יחסית לשאר חלקי המחשב. אבל אני מעדיף שחיקה איטית על איבוד הדיסק הקשיח (לכשעצמו זול יחסית) והלוח אם שעלולים להישרף. לא נראה לי שאני אוכל לממש אחריות אם הם ישרפו במקרה של קצר או הפסקת חשמל

bar666xp

New member
תיראה עד לא מזמן..

חידוש סוללה עלה כ1500ש"ח... כיום זה יותר כמו 250~400 ל4-8 תאים. לוח-אם בדר"כ לא נהרס מהפסקות חשמל אלה ממתח לא יציב... במקרה הזה רצוי לנתק מהחשמל {לכבות את המחשב לפני אם הסוללה לא בפנים}. לרוב הרכיב שהכי רגיש להפסקות חשמל הוא הדיסק הקשיח {בעבר עלות של ב300ש"ח תלוי איזה דיסק כיום אני לא מעודקן על המחירים}. בכל מקרה כיום כבר עדיף באמת להשאיר את הסוללה החידוש שלה כניראה יצא זול יותר והחלפת הרכיבים.

יאיר B

New member
מחשב ישן. כבר הרבה זמן עושה בעיות.

הגיע הזמן להחליף. הזדמנות לכתוב ביקורת על מחשב חדש

kobi 23

New member
יאיר,אני יכול להמליץ לך על מחשב ?../images/Emo3.gif

קח MSI מאייבורי,אחלה מחשבים,אחלה שירות והמחיר.....ללא תחרות !!! "רק אצלנו,השירות הכי טוב והאחריות הכי מקיפה,חנייה חופשית !!!!"

יאיר B

New member
לא. הדל בן ה-4. האסוס עוד עובד (למרבה המזל)

דווקא טוב שהתפגר - הזדמנות לקנות חדש (נמאס לי מהדל - ישן ועד שזז יוצאת הנשמה, זיכרונות DDR 1 עולים הרבה יותר מדי
).

bar666xp

New member
כן זיכרונות DDR מתחילים להיות מיצרך נדיר..

רוב מי שהיה צריך כבר שידרג ל1G ויותר אז המחיר כיום דיי מתחיל להיות שוק שחור... מה שניקרא הגיע לידי קרטל הזיכרונות... זה כמו לנסות למצוא היום SDRAM ביכלל לך תימצא... שלא לדבר על הממ EDO? קראו לזה? בקיצור 4 שנים דיי עשה את שלו כבר לא? {בר מביט במחשב בעצב ואומר למחשב שלו גם אתה זקן אבל תיתנהג יפה}.

למעלה