תקלת מסרים

knightrider

New member
תקלת מסרים

כתבתי על זה בהודעה בפורום בקישור הנ"ל,טרם קיבלתי מענה אשמח לתשובה-3 מסרים חדשים מופיעים לי ליד מעטפה מהבהבת ובפועל בתיבה עצמה אין שום מסר חדש. תודה

knightrider

New member
נו...למה אני לא מקבל תשובה?

עדיין תקועה לי מערכת המסרים וההתראה על 3 מסרים חדשים בעמוד ,וזה לא נעלם...ומה גם שאין לי מסרים חדשים בתיבה(ואף אחד לא אוהב אותי) אולי אקבל התייחסות עכשיו? תודה

knightrider

New member
מה 13 לתשיעי...שקיבלו תשובות לשאלות

שנכתבו אחריי,קונספירציה!

LxJ

New member
אתה לא ראשון שמתלונן על זה

זה לוקח זמן לסדר את זה, זה לא מהיום להיום.

knightrider

New member
ובזה שאני לא מקבל מענה אני הראשון גם שמתלונן?

או שיש עוד באותה הסירה!

Witchcrafts

New member
אני לא חלק מהכינוי "הנהלת הפורומים".

כשמדובר בבעיות גורפות יש לפנות לפורום המשוב.

knightrider

New member
אז בשביל מה קיים הפורום הזה?

לא כדי לפתור בעיות ולתת מענה לגולשים,אז לשם מה שהרי יש מספיק פורומים חברתיים

knightrider

New member
את מדברת על זה?

כאן זה לא המקום לשאול על הבלוגיה, על הצ'אט, על בלוג TV או על הקומונות. תיבת המסרים שלי אינה תמיכה טכנית, מסרים כאלה לא יענו! הפורום נוגע לתקלות תפוזיות ברמת המשתמש בלבד. ואני לא שלחתי אלייך מסר.....את שלחת אלי,הגבתי ב\מ נימוס

Witchcrafts

New member
הפנייה שלך אינה ברמת המשתמש,

משום שהבעיה במסרים הינה גורפת (ודי קל להבין זאת מכמות ההודעות בנושא, ואף מהשרשור המרוכז ומהודעתי הראשית בו). לכן, עד כמה שהייתי רוצה לעזור לך, אין באפשרותי לעשות זאת כיוון שאני רק מנהלת.

knightrider

New member
אז ההבדל פה הוא שאת מנהלת פורום

(לפחות קצת יותר נחמדה מאחרים...אני חייב להודות)ומעין גולשת מומחית מן המניין. טוב,זה גם משהו,אז פשוט יכלו לתת לך אדום ולתת למישהו בעל גישה טכנית לאמצעים הטכניים שבאמת פותרים בעיות בפועל להיות כחול ולא להשימך כעמדת מודיעין 144 ו\או כדור הרגעה לגולשים. או למנותך כמנהלת פורום כזה כי בזמן שהגשת בקשה לנהל אחד זה זה שהיה פנוי.

Witchcrafts

New member
את פורום אופיס, למשל, ביל גייטס מנהל?

כשאני לא בטוחה בתשובות שלי ומעדיפה לא להטעות, אני תמיד מציינת שניתן לקבל תשובות נוספות מגורמים אחרים. מי שמעוניין בתגובות מוסמכות יותר או ישירות מהביג בוסים, מוזמן לפנות אל פורום "תפוז משוב" (!) שם ניתן גם מענה טכני (חוץ מימי שבת). הפורום הזה הוא בנוסף, לא במקום. אף אחד לא מכריח אותך להיוועץ פה. על המשפט האחרון שלך אדלג, כי הוא לא שווה התייחסות.

knightrider

New member
כרגיל...יש בחירה למה להתייחס ולמה לא

כמו למשל לבעיה שעדיין קיימת! במקרה שלה אין התייחסות!!! לא מכריח אומנם,אבל משאיר אותו כאופציה לפנייה...והטענה היא לא אלייך אלא למערכת שמשאירה פורום תמיכה טכנית להפעלה על ידי תומכת נפשית ולא לייעוד של הפורום כפי שאני כגולש מבין אותו.......וכנראה עוד כמה שנכנסים להיוועץ פה עם מי שמנהלת תפורום הזה או שאר "המומחים "בפורום. ועצוב לשמוע ממנהלת פורום חוסר התייחסות לנאמר.......או התייחסות כזו,דווקא בסיטאוציה בה גולש אינו מקבל מענה בשום מקום לבעייתו!! ואני לא יודע מי מנהל את פורום אופיס,טרם הייתי שם-אם המנהל שם בחר כינוי כזה-הוא תותח אמיתי.

למעלה