תקליטי ויניל....

תקליטי ויניל....

איפה לדעתכם באמסטרדם יש מקום טוב ורומנטי למצוא בו מגוון של מוסיקה עתיקה יחסית, עם דגש על רוק מתקדם ופסיכדלי, בתקליטי ויניל? מאין גרסה הולנדית של 'קצת אחרת' התל אביבית.

פרוג רוק

היי נעמה :) לא מצאתי כל כך חנות ספציפית אבל אני אברר אם את בעניין של פרוגרסיב רוק פרוקיופיין טרי מגיעים אל ארץ הגבינה. נשמע לך משהו?

אני בלבטים....

אני מכירה ומוכירה את הלהקה, אבל מחבבת אך ורק שני אלבומים שלהם ('שמש נורתית' ו-'חלום טיפשי'). אני לא יודעת עד כמה אהנה בהופעה, וכמובן שהמחיר הסמלי משחק תפקיד חשוב.

בדיוק האלבומים שאני אוהבת :)

וגם אין אבסנטיה אני מניחה שהם עושים את ההופעה לקדם את האלבום האחרון שיצא, אבל אני גם בטוחה שהם ינגנו מגוון רחב מהכל. לא בדקתי עוד את המחיר אבל בכל מקרה אם בסוף תחליטי שכן, ויבוא לך , אפשר ללכת ביחד. אני לא הצלחתי למצוא אף אחד מהמעגל שלי שהראה כל עניין ללכת.

אני יודעת שיש איזו חנות בדלפט

שמציעה מבחר עצום של תקליטי ויניל. אני לא בטוחה אם בהכרח בסגנון שאת מחפשת. לצערי אין לי כתובת מדוייקת לתת לך, אבל למיטב זכרוני, החנות נמצאת ברחוב המקביל לרחבת השוק של דלפט, Choorstraat. אני מקווה שאני זוכרת נכון. בכל מקרה גם אם לא תמצאי את החנות ברחוב הזה, תמיד כיף לשרוף יום בשיטוטים בעיר המקסימה הזו
נסי גם פה... ייתכן בהחלט שזו החנות שאליה התכוונתי, ורק לא דייקתי בכתובת...

למעלה