תקלטו משהו...

cookey-girl

New member
תקלטו משהו...../images/Emo70.gif

אני יודעת שאני לא ממש כותבת כאן, אבל בכל מקרה- אחרי הישיבת שכב"ג שהייתה לנו מקודם, חישבתי והגעתי לזה שההורים שלי צריכים לשלם בחודש וחצי (ואולי פחות) 1400 ש"ח לצופים!!!!!! הסבר- אחותי:
הרשמה-560 ש"ח
טיול פתיחה-100 ש"ח (לא כולל אוכל כמובן...) סה"כ 660 אני:
הרשמה-300 ש"ח
טיול חנוכה-430 ש"ח (עוד לא נירשמתי) סה"כ 730 ש"ח חשבון קטן מראה 1390 אז עכשיו אני בבעיה רצינית עם הטיול כי להורים שלי מאוד קשה להקריץ פתאום 1400 ש"ח וזה לא רק זה כי אוכל לטיול של הפתיחה לי ולאחותי זה עוד כסף ולטיול חנוכה למרות שמשלמים על אוכל, ברור שקונים עוד לעצמנו...
אוףףףףףףףף איזה עצבים!!!!!!!!!!
טוב, רציתי להוציא את זה זייהו

keren14

New member
את צודקת...

משפחתי לא במצב כלכלי קשה או משהו... אבל אני בהחלט מסכימה איתך, גם ההורים שלי מוצאים עלי (ט´) ועל אחותי (יא´) המון כסף על הצופים-טיולים, הרשמה+ביטוח וכו´.. יש פורום בוואלה שהוא גם של הצופים,וגם שם מישהי אמרה לליאור כרמל על המחיר של הטיול חנוכה דרום, אני אנסה להוסיף קישור להודעה שלה ולתגובות...

hadas kl

New member
קרן די להתלונן

את במילא לא צריכה לשים לזה עכשיו מה שאת צריכה לחשוב זה על האמריקקים

את ממש ממש צודקת!

אצלכם אולי משלמים יותר מאצלנו(הרשמה 450, לשכב"ג 220, טיול פתי"ש 60 וחנוכה 370), אבל זה עדיין מלא מלא כסף...! וכל השכב"ג שלנו ממש היתעצבן... לאנשים כבר לא נעים לבקש כסף מההורים שלהם...
אמרנו שנעשה משהו - מסיבות, קיוסק, משהו... אבל כלום. רק מדברים... וכבר אין זמן לעשות כלום...
באסה.... נועה.

cookey-girl

New member
יו זה הבדלים ממש משמעותיים.. ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת מה לעשות כי 1400 שקל זה פשוט טירוף והמצב הכלכלי שלנו לא בשמיים
ויש לי עוד חיים חוץ מצופים... אני הולכת לג´אז, ופעם ב... יש לי שיעורים פרטיים... ככה שעוד כסף אני מתלבטת אם לפנות לאיזה מישהו יותר מוסמך בקטע הזה... רק שההורים שלי לא רוצים (שאני אלך להגיד את זה) אז לא נעים...

תקלטי משהו יותר עצוב....

אממ בקיץ הייתי במשלחת של הנהגת מרכז שכולל כל הכסף לבזבוזים יצאה 1500 דולר (אבאמא רק עכשיו שילמו את התשלום הרביעי והאחרון) ועוד 600 דקל מחנה קיץ לאחותי הקטנה 450 שקל קורב ראשגדים 900 שקל מיסים לי ולאחותי חאקי חדש לאחותי שזה בסביבות ה-100 ומשהו שקל ועכשיו 450 שקל טיול חנוכה.... קלטי מה זה חוסר נעימות מההורים דניאל

למעלה