תקלטו את זה!!!

riktal

New member
תקלטו את זה!!!

טסתי היום בחזרה ללוס אנג'לס (מיונקובר) כי מחר אני טסה מפה בחזרה לארץ (
) ואת מי אני רואה בשדה התעופה? את אחד השחקנים הכי אהובים עלי - ג'סטין הרטלי (למי שלא יודע - הוא משחק את החץ הירוק בסמולוויל)! אני משוגעת על הבחור הזה! הוא כזה יפה
(גם במציאות)! אז זה מה שקרה: כדי להיכנס לארצות הברית מעבירים אותכם מהדורי גיהנום! שעות של בדיקות וחקירות - ממש מעצבנים. אחרי שמסיימים את השלב הזה עומדים בתור כדי ששוטרהגבולות יאשר לכם להיכנס לתחום ארצות הברית (למרות שרישמית הייתי עדיין בשדה התעופה בוונקובר). התור הזה הוא ארוך בטירוף אבל אחד הדברים שלמדתי על האמריקאים זה שהם אוהבים לעמוד בתורים
. בכל מקרה - איך שנכנסתי לתור קלטתי את הבחור אבל לא אמרתי או עשיתי כלום כי לא רציתי להביך אותו אבל נשבעתי שאם אראה אותו בפנים, בדרך לטיסה שלי, אגש אליו. כאשר נכנסתי פנימה חיפשתי אותו בכל מקום אבל לא ראיתי אותו יותר וזה מאו העציב אותי. הייתי בטוחה שהוא טס ללוס אנג'לס אבל לא ידעתי עם איזה חברה הוא טס. בקיצור, מצאתי את השער שלי, התיישבתי וחיברתי את המחשב והתחלתי לגלוש באינטרנט. אחרי כמה דקות הרמתי את הראש ואני רואה אותו עומד שני מטר ממני - מחכה לטוס בטיסה שלי!!! אז אחלטתי שלא משנה מה - אני ניגשת אליו וכך עשיתי - ביקשתי ממה שישב לידי שישים עין על הדברים שלי, קמתי, ניגשתי אליו, אמרתי לו שאני מעריצה גדולה שלו ושהם ענקיים בישראל ושאלתי אם אוכל לצלם אותו והוא כזה מתוק - מה הוא אומר לי? הוא אומר לי שרק אם אני מצטלמת איתו!! הוא כזה חמוד!!! כמעט התעלפתי מרוב התרגשות!! בקיצור (שוב) הלכתי והבאתי את המצלמה ובחורה שישבה שם התנדבה לצלם אותנו וההוכחה מצורפת. אמרתי את זה כבר ואני אגיד את זה שוב - הטיול הזה זה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים!!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלא להתייחס לדברי קנאה שלי עכשיו

אבל אני שונאת אותך ממש. חח סתם. אני מקנאה בטירוף!!! מעניין אם היה לי האומץ לבקש ממנו לצלם אותו.. הייתי מתעלפת אם הוא היה אומר לי רק אם אני מצטלמת איתו.......!

sweet shir

New member
אוי, אופס חח שרשרתי לא נכון.

מיועד להודעה הראשית כמובן..

אומייגאש איזה שווה!!!! ../images/Emo2.gif

איך אני חולה על הצירופי מקרים האלה!! למרות שזה פחות מיוחד ממה שהיה לי עם טדי (שחקן אמריקאי שפוגשים דווקא בספרד זה לא קשור בשיט) איזה חמוד הוא!!!
וחתיך!!
איך אני שמחה בשבילך שאת נהנת!! הלוואי שייצא לך לפגוש את ג'נסוש ולהצטלם איתו גם!!

limors2

Well-known member
איזה כיף לך!!

הוא אחד מהדברים הכי טובים (והיחידים) בעונות האחרונות של סמולוויל

shaharory

New member
העיקר כולם אומרים לי

"מה אל תחשבי שאם תיסעי לארה"ב תיראי כל הזמן מפורסמים." לא קונה את זה יותר! אני לא מכירה אותו אבל הוא נראה חתיך ביותר
ואני ממש שמחה בשבילך =)

Alm0st Happy

New member
יווווווווווווווווווווווו!!!!!

|המרמור| זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! כל הדברים הטובים קורים רק לך!!!! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! לא מספיק היית בקומיקון עכשיו את גם מצטלמת עם סלבס?!?!??! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! זה לא פייר! |סמרמור| אני מפרגנת
אני ממש שמחה שאת נהנת לך!! (אפילו קפצתי לפורום שלך לראות מה שלומך כי נעלמת לך מהפורום שלי
) את בטח בדרך לארץ עכשיו אז שתהיה טיסה שקטה ובטוחה, תחזרי עם אנרגיות מחודשות ועם המון המון חוויות שלא תשכחי בחיים!! נל

למעלה