תקלות והערות.

אמאנחל

Member
מנהל
תקלות והערות.

כאשר אני נכנסת בקישור ישיר מהמועדפים אל הפורום בו אני גולשת, הכל טוב ויפה, אבל כשאני עוברתלפורום אחר כלשהו הניק שלי מתחלף אוטומטית לשם קודם שהיה לי, כשאני מנסה החלפת שם הוא מקבל יפה יפה את השם הנכון ואת הסיסמה, מדווח כמו שצריך שהשם הוחלף בהצלחה אבל השם לא מתחלף ונשאר השם הישן. תקלה אחרת: באחת הפעמים שנכנסתי לפורום במערכת החדש הוא הופיע בקירילית. אחרי זמן מה עברתי למערכת הישנה ונכנסתי שוב והעברית חזרה. הערה אחרת: גלשתי כמה ימים בפורום החדש ולכן בכלל לא ראיתי את ההודעה שיש לי מסרים חדשים. היכן יש הודעה כזאת במערכת הדשה? בישנה זה בלט ודמכתי על ההודעה הזאת, ולא טרחתי לבדוק את תיבת המסרים שלי כל יום כי אני לא מקבלת מסרים כל יום אלא לעיתים רחוקות. אנא הוסיפו התרעת הודעות במקום גלוי ובולט גם במערכת החדשה. עוד דבר: הטאג ליינס אינםנעים אצלי במחשב לא תקועים, גם במערכת הישנה וגם בחדשה. עוד דבר: אין הפניה בולטת להסברים על המערכת החדשה, אני למשל לא מבינה מה זה הלחצן "Hit It" ולא מצאתי קישור נוח להסבר.

שלום ../images/Emo20.gif

- אנא נסי למחוק קוקיז וקבצי אינטרנט זמניים. זה צפוי לפתור את בעיית הניקים המתחלפים. - נבדוק את האפשרות להדגיש את מיקום מערכת המסרים במערכת הפורומים החדשה. - הטגלינס אכן אינם נעים, משום שזה מעמיס את המערכת. - הארה חשובה. העברנו אותה הלאה. תודה לך.

סויה 1

New member
שלום להנהלת הפורומים...

למה אין במערכת החדשה, רשימת פורומים לפי ה-א' ב'? או שהבעייה היא רק אצלי? ברשימת הפורומים מצד שמאל,(מתחת ל- האזור שלי בפורום) מופיעים רק הפורומים הבאים: אקטואליה מתכונים להיות הורים תלונות וקיטורים עריכת מועדפים. איפה השאר?

קיימת רשימה בעמוד הפורומים

דרך איזה דפדפן את גולשת? לשאלה השנייה - האם הגדרת בעבר פורומים ברשימה הזו?

סויה 1

New member
,תשובה...

אני גולשת ב-אקספלורר 7 לשאלה השנייה-לא הגדרתי פורומים! איך עושים את זה? (במערכת הישנה אף פעם לא עשיתי את זה)

סויה 1

New member
הערה...

כשאני לוחצת על "פרום הפורומים החדשים" אני מגיעה לעמוד הפורומים הישן.

אנו סבורים שאת מתבלבלת

במידה ואת מעוניינת לראות את כל הפורומים הקיימים במערכת את מוזמנת לעמוד הפורומים: http://www.tapuz.co.il/forums/ נראה כי את נכנסת ל"תפוז אישי" ובה מוגדרים מספר פורומים בלבד - שאת יכולה לבחור על פי העדפותייך.

סויה 1

New member
אני ממש לא נכנסת ל"תפוז אישי"....

תתנו לי קצת קרדיט בבקשה...אני עדיין לא במצב של סניליות .... בכל אופן תודה על הרצון אני רק מקווה שעם הפעלת המערכת החדשה ,הכל יסתדר...ואם לא? יש לי אתכם ...נכון?

למעלה