תקלות במטוס

Israel Dac

New member
תקלות במטוס

מה קורה כאשר הינך שוכר מטוס לדוגמה בשדה דב מסיע לפני התיישרות, מבצע בדיקות מנוע ומגלה נפילת סל"ד מעבר למותר. ברור שכל אשר עליך לעשות הוא לחזור לחניה. מונה שעות מנוע מראה 15 דקות - מי צריך לשלם עבור דקות אלו ? האם יש איזושהי אמנה בין השוכר לחברה - מה מקובל ? מה קורה כשאר בטיסה לחו"ל פלוטו לא מקבל אותך על התוכי ואתה נאלץ לחזור. מונה שעות המנוע מראה שעה עגולה - מי משלם אז ? מי מפצה את הנוסעים על עוגמת הנפש שתכננו כמה ימים בחו"ל ובסוף מבלים אותם בארץ ? אשמח לשמוע את תגובת חברי הפורום.

תקלות קורות.

כאשר השכרתי מטוסים בחברות המכבדות את עצמן כמו אויה, מעולם לא נדרשתי לשלם על טיסה שהופסקה בגין תקלה, בין אם ארכה 15 דקות או שעה שלמה. לדעתי, ענייני עוגמות נפש וצער ונזקים עקיפים אין להם דבר עם החברה המשכירה. תקלות קורות לצערנו. אך לא לשלם עבור זמן הטיסה הקלוקלת - זה אלמנטרי. בחברה בה אני שותף נתגלתה תקלה במטוס בשדה דב לפני שהמריא לקפריסין. העמדנו לרשות הלקוח מטוס חליפי. גם אצלנו לא מחייבים על זמן טיסה שהופסקה עקב תקלה. בשמחות אבי

deutsch

New member
חד וחלק !

חברת התעופה משלמת, ואינך מוציא אגורה מכיסך חברת התעופה צריכה לדאוג שהמטוס יהיה מצוחצח וללא תקלות. לי קרה שחזרתי לאחר בדיקות מגנטו-קצת מלוכלכים ולא עשו לי שום בעיות.

תקלות במטוסים

ומה חושבים חברי הפורום על מקרה בו טייס ממריא מהרצליה לחיפה וכשהוא מבקש להמריא בחזרה מחיפה להרצליה המטוס לא מניע (ולא משנה מה מנסים, לרבות הנעה ידנית או הנעה עם כבלים)? מה אז? מה ראוי שחברת התעופה תעשה?

yronk

New member
הזהר... !!!

אני מילא, מת על הראש שלך
אבל יש פה כאלה שמתעצבנים בשמחות

למעלה