תקלה

• פותח הנושא lvds
  • פורסם בתאריך

lvds

New member
תקלה

שלום לכולם. אני גל, בן 22 ואני במן דילמה. החבר הכי טוב שלי, סטרייט גמור, רמז לי בצורה הכי בוטה שהוא מעוניין להתנסות במין עם גבר. בסופו של דבר הוא כביכול ביקש ממני לשכב איתו כי הוא סומך עליי (?). דיברנו על זה ופשוט לא הייתי מסוגל להסתכל עליו מהבושה. אז זה לא קרה. איך ניגשים לדבר כזה בכלל..? אני מפחד שזה יהרוס את מה שיש בינינו כי זה תקוע לי במוח כבר כמה ימים. אני רוצה, ולא רוצה. כי יהיו לזה השלכות מן הסתם... מה.. מה אני עושה עם זה? מה אני אומר לו..? תודה למתייחסים ‎:)

תראה,

תשמע, לדעתי: אל תעשה את זה
צריך לדעת להבדיל בין חברות לזוגיות. אתם חברים טובים, זה שאתה הומו והוא רוצה סקס עם גבר לא אומר שאתם צריכים להיכנס למיטה. יש עוד המון גברים שירצו לעשות איתו את זה. לא שווה לך להרוס חברות טובה בגלל סקס. :)

orrr18

New member
וואו, פאקינג דילמה...

נראה לי שחבר שלך לא בדיוק סטרייט גמור.. אם הוא הגיע למצב של לבקש ממך דבר כזה אז כנראה שהוא דו שמאד רוצה להתנסות אבל מפחד לעשות את זה עם זר... הבעיה שלך די מורכבת... מצד אחד אתה אומר לעצמך למה לא, מצד שני זה הדבר הכי הזוי בעולם... קשה לי להגיד לך אם ללכת על זה או לא, כי כמו שאמרת יהיו לזה השלכות לכאן או לכאן... אבל זה בהחלט קשה... כאילו, אם חבר שלך רוצה להתנסות כנראה יש משהו מאחורי זה, אבל לדעתי יש לו פחד להיכנס עם זר למיטה... הוא רגיל להיות "סטרייט" כל השנים, והוא רוצה לנסות עם גבר שזה מספיק שינוי בשבילו, אז הוא לפחות מעדיף שזה יהיה מישהו שהוא מכיר וסומך עליו שהוא ישמור את זה בסוד... ברור שהנטייה הראשונה היא לסרב לזה באופן מוחלט, כי כאילו וואט דה פאק, אבל לך תדע, אולי הוא יאהב את זה ותהיו זוג בסוף.. חח... בכל אופן, אני לא יודע אם להגיד לך אם ללכת על זה או לא (למרות שהרוב בטח יגידו לך להתרחק מזה ולא לנסות את זה בשום פנים ואופן), אבל אני לא יודע מה אני הייתי עושה אם הייתי במקומך... מה שכן, לא משנה מה תבחר, אתה צריך להיות שלם עם זה במאת האחוזים... שלא תאכל סרטים מיותרים אח"כ... בהצלחה! :)

חבוב, זה מגניב לאללה !

באמת !! אם הבנת נכון את מה שהוא רמז לך [ותחשוב טוב טוב אם הבנת נכון אחרת ממש לא נעים ] אז למה שלא תלך על זה? זו יכולה להיות התפרעות הכי מדליקה שיש. אם אתם חברים מספיק טובים זה לא יפגע בכלום- אני מבטיח .

../images/Emo47.gif אני מבין אותך

יש לי ידיד ממש טוב שהוא גיי... ויש רגעים שלא היה אכפת לי להשתעשע איתו, אבל זה עלול להרוס את הידידות. ועד שיש ידיד טוב כזה, נראה לי שיותר חשוב לשמור על הקשר....

טוב שמע שמע שמע

ברגע זה ממש, אבל ממש ממש עכשיו, היה לי את אותו הדבר עם חבר סטרייט. פעם אחת היה משהו (לא סקס) סבבה.. פעם שניה.. אהה אוקי.. נגיד.. בפעם השלישית, היום, הרגשתי שזה כבר הופך להיות מקשר חברותי מעולה לקשר של סתם פה ושם "להתפרק עם החבר שאוהב בנים", וזה לא התאים לי. איך אתה ניגש לזה? אתה רוצה בזה בכלל? אם לא, אז פשוט אל תיתן לשניכם להגיע למצב שאתם לבד, כי על פי דבריך אתה לא כל כך בעל הביטחון לומר לו את זה בפרצוף. אם אתה כן רוצה את זה, אז כן תגיע למצב ששניכם לבד, ותדאג שיקדם לזה אלכוהול ואיזה סרט... ככה זה הכי פחות מביך (חח אני מרגיש כמו מדריך להשכבת סטרייטים
) בכל מקרה אחי, גל, אם החלטת שזה זה ושבלך עליו, אז לך על זה, אם לא, אז לא!! שום דבר לא בכוח אחי! לילה טוב!!

sergew2

New member
לפי דעתי..

לא כדאי! שמע...אם תעשו והוא יאהב-יהיה מעולה.. אבל מה אם הוא לא יאהב? מה אם הוא ירגיש שזה דוחה אותו? סתם תישאר ביניכם הרגשה לא נעימה... תסביר לו את זה ותגיד לו שיחפש פשוט בחור לסקס חד פעמי וזהו... =)

On My Own l

New member
אל תעשה את זה../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif

החבר הכי טוב שלך רוצה להתנסות? מצויין - שייכנס לאטרף או לאחד הצ'אטים וימצא עם מי. לא חסר. אבל אתה... אל תחשוב על זה אפילו - אם אתה לא רוצה לאבד את החבר הכי טוב שלך..

TheRainMaker

New member
אני לא הייתי שולח אף אדם לצ'טים../images/Emo8.gif

מקסימום הייתי משדך לו מישהו שאני מכיר, lvds - אם החברות ביניכם חשובה לך אל תסכים, זה יכול להפוך את המצב לממש מכוער

Its me again

New member
ת'שמע ...

אני רואה שאני לא הראשון שאומר לך את זה .. גם אני עברתי דרך זה ... זה החלטה קשה ... אני יודע ... אחרי שאני יצאתי מהארון כלפי החבר הכי טוב שלי .. ישבנו כך על סרט טיפה אלכוהול וזה ... והוא היה זה שהתחיל .. אני לא התנגדתי ... אתה יודע הוא לא אדם זר גם אני אוהב אותו אולי לא בתור בן זוג אבל כחבר טוב או אפילו כאח... זה זרם ... לא שכבנו ... למחורת לא דיברנו על זה .. אחרי זמן מה זה חזר על עצמו שוב ושוב ושוב לא שכבנו .. אני הייתי אז בתקופה של אחרי פרידה ... זה היה אחד הרגעים שאני ( וכל אדם ) מאוד פגיעה... אז נתתי לעצמי להתאהב בו .. והוא ...הוא .. הוא .. הוא אמר שהוא לא אוהב יותר בנים ! יש לו חברה עכשיו ... זה לא מעניין אותו ... ( איזה בן זונה ) ... בכול מקרה ... אני נפגעתי ... ( בלשון מועטה ) ... זה הרס את החברות שלנו .. אני מנסה שלא להזכר בזה יותר ... אנחנו עדיין שומרים על קשר חברות ... אבל הוא כבר לעולם לא יהיה כמו שהה לפני זה ... זהו ... אני סיפרתי לך את הסיפור שלי .. אתה תסיק את המסקנות שלך .. בהצלחה...

lvds

New member
Vell..

א`: תודה שעניתם, הייתי זקוק למכלול של עיצות. ב`: אני באמת לא חושב שאני אעשה איתו משהו. הקטע פה שאני כבר כמה ימים מסתכל על זה מהצד ולא יודע מה לעשות עם זה. עדיין, כשאני כבר יודע שאני לא אפעל בנושא. הוא רצה דווקא אותי כי אנחנו קרובים ועם מישהו אחר הוא לא מעוניין.. בררר.. זה ממש מתסכל אותי. מה גם שהדרך שהוא הציג את הנושא, כמו שכבר אמרתי, הרתיעה אותי לאללה.. לא הייתה לו בעיה לבקש את זה כאן ועכשיו, בעוד שאני קברתי את עצמי מתחת לשמיכה ונהמתי במבוכה.. טוב, נראה לי שהכי טוב שאני פשוט אסביר לו שזה לא יקרה וסלאמאת כל טוב.. שוב תודה חבר`ס ‎:)

סוריאל

New member
הוא רוצה?

שישלם. לא לך, כמובן; לאלה שזה מקצועם (אני מניח, אגב, שהם לא נהנים מזה). הוא לא רוצה לשלם? כדאי שיבדוק טוב טוב מה הוא באמת רוצה. אולי דילדו משומן היטב יספיק מה שלא יהיה, חציל הוא לא פתרון! אני מרשה לעצמי לצטט מגליון 'בלייזר' החדש (לא שלי, של השותף שלי), מתוך "27 דברים שגבר צריך לדעת על בית חולים": "שתיים בלילה. שני הומואים מתלחשים במיון. הגבוה הוא האקטיבי. הנמוך הוא הפאסיבי עם חצי מלפפון בתחת."

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מסכימה עם זה..

אבל בכל כלל יש יוצא מן הכלל ויכול להיות מצב שלא יהרוס הבעיה היא שאי אפשר לדעת את זה מראש וזה סיכון שיש לקחת..

למעלה