דני יש רק אחד
New member
תקלה
לצערי, ולאחר התלבטות מרובה, מרוב כותבים ששלחו לי מסרים אישיים המסבירים לי מדוע עלי לפרט את התקלה בבחירות הקשורה אלי, אני מפרט את הסיפור כאן. מראש אני מדגיש כי אני אינני חושב שהתקלה הזאת מצדיקה עריכת בחירות מחדש. זו (כנראה) תקלה. לדעתי, אין המקרה מצדיק בלגן חדש. אני חבר בארגון כבר מספר שנים באופן רצוף. לרוב אני משלם דמי חבר שנתיים מראש כדי שלא יווצר מצב ש"איעלם" ממחשבי הארגון (לאה משעל בטח חושבת שאני מוזר - והיא צודקת
). לפני הבחירות בארגון, קיבלתי מכתב מהארגון המסביר כי מי שאינו רוצה להיבחר למוסדות הארגון עליו להודיע לארגון (לאלי רונן). שקלתי את העניין ואמרתי שעם כל הטענות שלי כלפי התנהלות הארגון (והיו הרבה) מחובתי להציע את מועמדותי ולנסות להשפיע מבפנים. בגלל שכתוב במפורש שרק מי שלא רוצה להיבחר עליו להודיע, אז לא עשיתי כלום (וודאי לא דיברתי עם אלי רונן, לדעתי אף פעם) ובכך "הצעתי" את מועמדותי. כעבור זמן, קיבלתי עוד מכתב המפרט את חברי הארגון (באיזור שלי) הרשאים לבחור, ואף היה כתוב שם כי אני שילמתי את דמי החבר (ודאי, הרי שילמתי שנתיים מראש
), אז וואלה, אני הולך להיות מועמד. ביום הבחירות אף התווכחתי עם החברה שלי אם יש לי זמן להיות פעיל בארגון והסברתי לה שזה לא הוגן לקטר על הארגון כל הזמן וכאשר יש הזדמנות להשפיע, לברוח. אמרתי שאם איבחר, אשקיע, ואם לא, אשקיע יותר בבניית בית
הלכתי לבחירות (הגעתי שם בסביבות 13:00) ולהפתעתי גיליתי ששמי לא מופיע ברשימת המועמדים. אפילו פגשתי המון חברים שלי (כעשר חברים למרות האיחור) שלדעתי היו מצביעים עבורי אם הייתי מועמד. בגלל שהייתי שם בשעה 13:00 (כבר מיותר להוסיף בכתב יד את מועמדותי - הרי זה כבר סוף הבחירות (עד 15:00)) אז פשוט הצבעתי והלכתי. חשבתי לעצמי שאולי לא הבנתי את המכתב (ואולי הייתי אמור להודיע אם אני כן מעוניין להיבחר). בדיעבד ברור לי שאם הייתי מועמד, הייתי נבחר (בגלל מיעוט הבוחרים וכמות חבריי שכן באו להצביע) כעבור מספר ימים דיברתי עם אדם המכיר את מהלך הבחירות והוא אמר לי שזו תקלה שמצדיקה את פסילת הבחירות, ואני הסברתי לו שלדעתי תקלה כזו (אא"כ נעשתה בזדון) איננה מצדיקה הטרחת הציבור. מקסימום יתקנו את התקלה לבחירות הבאות. כל עוד אני היחיד עם "תקלה", עדיין אני מחזיק בדעתי. כמו שהחברים שלי אמרו, ההפסד כולו של הארגון. בעצם, עם המרץ שלי, אולי דווקא הרוויחו
למען הסר ספק, אינני תומך של גדי, ולכן התלבטתי עוד יותר אם לשלוח הודעה זו כי הבנתי (מתגובות בפורום) שהוא מעוניין בפסילת הבחירות.
לצערי, ולאחר התלבטות מרובה, מרוב כותבים ששלחו לי מסרים אישיים המסבירים לי מדוע עלי לפרט את התקלה בבחירות הקשורה אלי, אני מפרט את הסיפור כאן. מראש אני מדגיש כי אני אינני חושב שהתקלה הזאת מצדיקה עריכת בחירות מחדש. זו (כנראה) תקלה. לדעתי, אין המקרה מצדיק בלגן חדש. אני חבר בארגון כבר מספר שנים באופן רצוף. לרוב אני משלם דמי חבר שנתיים מראש כדי שלא יווצר מצב ש"איעלם" ממחשבי הארגון (לאה משעל בטח חושבת שאני מוזר - והיא צודקת