תקלה רצינית....

zontar

New member
תקלה רצינית....

פירמטתי את כונן c והתקנתי win98 מחדש... הבעיה שבהתקנת תוכנות נוספות (office,photoshop,winamp ןעוד...) המחשב פשוט מכבה את ההתקנה בטענה שבוצעה פעולה בלתי חוקית. יש לציין שאותם התקנות עבדו לי בעבר כראוי..!!! תקלה זו קרתה שוב ושוב. האם זה וירוס?? כי פרמטתי רק את כונן c.

Y@ir

New member
אחי, אין מספיק מידע ....

זה יכול להיות 1001 דברים
תתחיל אולי באמת מהתקנת אנטי וירוס וסריקה, תמשיך לאיחוי הדיסק וכיוצ"ב .... Y@IR

Sham 69

New member
יש לי בעיה דומה ..

אני לא יכול משום מה להתקין הרבה קבצי EXE ובמקרים מסויימים אז קובץ ה EXE עולה לי, אבל או שהוא נתקע .. או שהוא נסגר באמצע .. תעזרו לי בבקשה .

נו באמת!!!!!!!

הגיעה הזמן שתבינו ש-WINDOWS זאת לא פונקציה!!!! בשביל שהכל ירוץ כמו שצריך ב-WINDOWS צריך להתקין אותו איזה מיליון פעם ואז אולי הוא יעשה לנו טובה ויעבוד כמו שצריך... נו טוב בערך איזה יומיים ואז עוד הפעם יקרוס. נ.ב. אני משתמש אם WINDOWS XP ובנתיים בלי בעיות טפו... טפו... טפו...

zontar

New member
בסוף קניתי hd חדש (בלי קשר לבעיה)

והתקנתי xp pro בנתיים אני מריץ אותה לבדיקה... מקווה שתהיה יותר יציבה מ 98 ובקשה נוספת--> יש למישהוא במקרה לינק להורדת הגרסה האחרונה של ghost , הגרסה שתומכת ב ntfs. תודה.

cybercorp1

New member
היי

אני חדש פה , ראיתי את ההודעה שלך וחשבתי על לתרום למאמץ המלחמתי (אלק) נראה לי שיש לך בעיה ברגיסטרי , אל תתעסק איתו יותר מדיי כי אז אני לא לחראי לתוצאות , פשוט תתקין את ווינדוס (איכס) מחדש.

למעלה