תקלה מוזרה קצת

טופי

New member
תקלה מוזרה קצת

אצל אחת המשתמשות יש לי בעיה שכאשר היא מדליקה את המחשב, מכניסה יוזר וסיסמא, לוקח הרבה זמן עד שהוא עובר את השלב ומתחיל לטפל בפרופיל, אבל כשאר אני משתמש ביוזר אדמיניסטרטור, זה עובר חלק. לאחר כניסה ראשונה, אם עושים לוג אוף, אז זה עובד חלק עם המשתמש שלה. בעקרון זה מאוד דומה לבעיה של הבחור הזה. אבל אצלי זה במחשב יחיד, ואם זה היה הDNS, היתה אמורה להיות בעיה בכל המחשבים. מישהו נתקל בעבר?

טופי

New member
XP

עשיתי אתמול עוד בדיקות כולל netsh int ip reset. והוצאה והכנסה לדומיין. בהתחלה זה נראה טוב, אח"כ חזר להיות בלאגן. התופעה היא כאילו לוקח לו זמן "לקנפג" את התקשורת בעליה. אם ישר אחרי כניסה כאדמין, הולכים לSystem Properties ומשם לComputer Name, אין אפשרות לשנות שם או להחליף דומיין, בגלל שהוא טוען שהגדרות התקשורת לא מלאות. את הכתובות IP, וDNS הוא מקבל ע"י DHCP. הFW מבוטל ע"י GP, אבל אני אוודא שהוא למטה. יום חמישי לא ראיתי הודעות מיוחדות, אבל אני גם את זה אבדוק שוב. (זה מחשב נייד, והוא אכן נייד).

aerox

New member
תנסה למחוק את

אותו השם משתמש מה AD ואז להוסיף מחדש תוציא גם את אותו מחשב מהדומיין ותאתחל אותו מחדש join to domain מחדש אולי זה יכול לעזור

liadn18

New member
זו בעיה בפרופיל של המשתמש

תמחק את הפרופיל שלו מתוך המחשב DOC&SET זה יפתור לך את הבעיה

טופי

New member
זה לא תלוי ביוזר

ולפני השלב של הפרופיל. הוא נתקע בשלב האותנטיקציה.

למעלה