תקלה חמורה באיפוד...

*איתי*

New member
תקלה חמורה באיפוד...

נפל לי האיפוד אתמול מגובה של בערך מטר וחצי, הוא היה בתוך הקייס אבל לא שמתי לב אם הוא קיבל פגיעה ישירה או שהקייס קיבל את המכה. בכל אופן, היום ניסיתי לנגן שיר, אבל הוא נתקע לי, אז עשיתי לו ריסטרט ומאותו רגע ראיתי רק שתי תמונות שחזרו על עצמן - התפוח ואחר כך תמונה של תיקיה עם משולש לידה שבתוכו יש סימן קריאה. נראה לי שהוא מת כי אפילו אין תקשורת בינו לבין המחשב שלי (המחשב לא מודיע לי על חיבור של התקן חדש למרות שהוא עד היום כן הודיע לי). מה אתם אומרים? מת/לא מת? מכירים את זה? לא מכירים? תודה מראש

ליד המשולש עם הסימן קריאה

יש סמל קטן שאמור להיות שקע ותקע (בלי קשר לחברת חשמל
) משמע-שהוא זקוק לטעינה וכשהבטריה גמורה לגמרי הוא לא יכול לתקשר עם המחשב

*איתי*

New member
אין סמל של סוללה

בכל מקרה חיברתי אותו למטען והוא עדיין לא מגיב..

תנסי לעשות שוב ריסטרט

ואם הוא עדיין לא מגיב אז פני ל"ידע" יבואנית אפל בארץ (אני מקווה שיש לך אחריות עדיין)

super nothing15

New member
גם לי יש בעיה:[

האייפוד פשוט לא נדלק. חיברתי אותו למטען והוא לא מגיב וגם למחשב וכלום:| האם האייפוד היקר שלי שבק חיים?

super nothing15

New member
קניתי אותו בשקם אלקטריק...

אם אני אבוא עם האחריות יסדרו את הבעיה??

לשים בטעינה ישירה מהחשמל

לפחות כמה שעות אולי הסוללה התרוקנה לגמריי לגבי שירות בשקם אלקטריק לא יודע אבל לדעתי אם קנית שם אז לשם לגשת בהצלחה

TheRealDeal

New member
ריסט

אם תקראו את הוראות השימוש/פתרון בעיות תראו שרשום שם שאת רוב הבעיות אפשר לפתור ע"י ריסט לאיפוד... אם זה לא עובד אז אני לא יודע אבל רוב הסיכויים שזה יעזור

super nothing15

New member
כן זה פעל.

לחבר אותו לחשמל, להעביר להולד כמה פעמים וללחות על המניו והכפתור האמצעי ואחרי שש שניות יופיע התפוח ואחרי עוד כמה שניות (שוב ללחוץ) יפתח האייפוד:]) אני כ"כ שמחה!

למעלה