תקלה ב-transitions בסטודיו 9

איירין2

New member
תקלה ב-transitions בסטודיו 9

לאחר עריכת סרט הוספתי 2 מעברונים ללא בעיות, אך לאחר מכן בכל פעם שאני מנסה להוסיף מעברון, עולה הודעת אזהרה: insert clip - operation failed והמעברון לא נקלט. גם נסיון למחוק את המעברונים שהוכנסו נכשל. בסרט אחר שעליו אני עובדת במקביל הכנסת המעברונים מבוצעת ללא כל בעייה.תודה למי שיעזור.

yossico

New member
תשובה

נסי להסתכל 1. על איזה קובץ את עובדת בסרט הראשון ובסרט השני (איזה קידוד) 2. נסי להפעיל את הקובץ דרך ה-MEDIA PLAYER ולראות האם הוא עובד בצורה חלקה 3. תמחקי את הפרויקט שלא עובד ותנסי לערוך את זה מחדש שאלה : איך את עובדת עם התוכנה דרך ה-TIME LINE?

איירין2

New member
רק לא למחוק!!!!!

קודם כל, תודה על ההתייחסות המהירה. 1.אני לא בטוחה שאני מבינה למה אתה מתכוון.(ל-AVI?) למעשה זהו סרט אחד שפוצל באופן מלאכותי כדי שאפשר יהיה להוסיף פרקים בזמן הצריבה.על שני החלקים עבדתי בדיוק באותה צורה. 2.אני לא מצליחה לפתוח אותו דרך ה-MEDIA PLAYER.כשאני מחפשת אותו בכונן שם הוא נשמר, הוא לא מופיע. 3.זה לא בא בחשבון למחוק. זהו סרט של 33 דקות שנערך מתוך 90 דקות הושקעו בו שעות רבות של עבודה.....הסרט עובד חלק, במקרה הכי גרוע צריך יהיה לותר על מעברונים, וזה חבל, כי הסרט מאוד יפה ומרגש, הוא מתעד נסיעה של תלמידים לפולין. אני אכן עובדת דרך ה-timeline. אז אולי יש פתרון כלשהו?

yossico

New member
תשובה

1. לא התכוונתי שתימחקי את הקובץ ששפכת למחשב מהמצלמה. אלא את הפרוייקט. לאחר שלכדת את הוידאו לדיסק הקשיח ואת מתחילה לערוך אז יש את האפשרות של SAVE FILE שזה שומר את מה שאת עשית עד עכשיו ואת יכולה להמשיך את העריכה במועד מאוחר יותר מאותה הנקודה שאת הפסקת. את הקובץ הזה התכוונתי שתמחקי ותתחילי את העריכה של הקטע מההתחלה שאלות: 1. למה את מתכוונת "פוצל באופן מלאכותי" איך פיצלת את הקובץ 2. האם 2 החלקים נמצאים באותה המחיצה 3. האם לפי דבריך קובץ אחד חסר? 4. האם כשאת מעלה את הפרוייקט התוכנה רושמת לך שהיא לא מוצאת את קובץ הוידאו? תנסי לבדוק אם יש את פקודה PROPERTIES על קובץ הוידאו ולקבל יותר פרטים עליו, כמו למשל את המיקום על הדיסק את הקידוד הרזולוציה

איירין2

New member
קרה נס!!!!

אני לא רציתי למחוק את הפרוייקט שעליו עבדתי ארוכות (חיתוך, פסקול, כותרות...) ורק המעברונים עשו לי בעיות. אבל ארע לי נס, הצלחתי "לעבוד" על המחשב ולהתגבר על הבעייה, ועכשיו יש גם מעברונים. אשתדל לענות לשאלות שלך, למרות שבשבילי חלקן הן בסינית. 1.עשיתי קובץ ראשון בשם "פולין" ועבדתי עליו, ובשלב מסויים פתחתי פרוייקט חדש בשם "פולין המשך" וערכתי אותו לחוד. בזמן הצריבה הם יהיו ברצף, ואני מקוה לטוב. 2. אני צריכה לדעת מה זה מחיצה כדי לענות לך. 3.אני מצליחה לפתוח את הקבצים דרך הסטודיו 9 בלבד. אם אני מנסה להגיע אליהם דרך תוכנה אחרת, פרמייר למשל (שאני לא מצליחה לתפקד איתה), כשאני מדפדפת לכונן ולתיקיה שם שמרתי אותם, הם פשוט לא מופיעים שם. יש לך איזה הסבר לתופעה? 4.לא נתקלתי בבעייה. 5.ב-PROPERTIES של הקובץ מופיע רק המיקום והגודל שלו שהוא לא הגיוני (82KB לסרט של 30 דקות!!!). אין פרטים על קידוד (מה זה?) ורזולוציה. אולי אני לא עושה נכון את השמירה? פרט נוסף, הקבצים רשומים בסטטוס של ORPHAN. יש לזה איזשהו מובן? טוב, שיגעתי אותך, אבל ככה זה עם טירונים. בכל אופן, תודה על כל מה שאתה מתאמץ ללמד אותי.

איירין2

New member
?!!

ומה עם כל השאלות והתהיות שלי? פעם כשיהיה לך כוח, תענה לי? לילה טוב

למעלה