תקלה ב- SELECT from

תקלה ב- SELECT from

שלום לכולם: יש לי 5 שדות של SELECT ואני רוצה לעשות חיתוכים על טבלה. אני רוצה לאפשר למשתמש לבחור את השדות הרלוונטיים וגם אם זה AND או OR בינהם. השאלה שלי איך עושים את זה אם המשתמש לא מעוניין בשדה SELECT אחד או יותר האם אפשר להכניס IF ב-select from בבקשה דחוף דחוף

*gemini*

New member
לדעתי

אפשר לעשות כמו טופס, שכשלוחצים על submit זה מעביר את הנתונים שנבחרו, ואז עושים משפט תנאי שבודק אם קיימים נתונים (כלומר אם היתה בחירה) אז הוא משרשר את זה למשפט sql. זה מה שעלה לי בראש, אבל יתכן מאוד שיש דרך יותר טובה.

voodoochild

New member
לפי מה שאתה

מקבל מהמשתמש תרכיב string של sql שמתאים לשדות החיפוש הרלונטיים if ב- sql אפשרי רק ב- store procedures ב-sql-server או ב Oracle ב- asp זה אפשרי רק ע"י string שאתה מרכיב לפי רצונו של המשתמש

נתן.ל

New member
משהו כזה

if requset("select1") then SQL = SQL & "SELECT "&requset("select1") ... וכן הלאה ...

כדלקמן...

שרשור פשוט של מחרוזת... if Request.Form("selOption1") <> "0" then strSQL = strSQL & " AND LingrieColor = ´" & Request.Form("selOption1") & "´" לא להתיחס לשמות המשתנים/שדות... זה מצב רוח כזה.
וד"א... תהיי גאה... להיות בחורה זה מצרך נדיר בימינו.

דלילה

New member
אלוהה שימשון

לרגע חשבתי שנשתבשו סידרי עולם
רעיון לדוקטורט: הלחות וההשפעה על הסביבה

דלילה

New member
I´m back

ואני מבקשת לקרוא את זה בליווי קולות רקע של איזור הדימדומים...

דלילה

New member
המיטוסים הולכים ונעלמים

וגם פרות קדושות עוד ישחטו בהודו על מה אני מדברת, לעולם לא נדע העיקר שלנצח...

מה סה, מה סה?!

איזה מיתוס נעלם?! איזו פרה קדושה נשחטה... ואם עושים אותה על האש, אני רוצה כתף.

דלילה

New member
היה כשל מערכות חלקי

הפלאפון בדיוק צילצל וכידוע הוא גורם לרעשים ולקצים בגלי החשמל....

בדיוק...

כמו שהמוביל הארצי משמש להובלת מים... פהא, בדיחה. כמו שהדיילים במטוסי אל על סטרייטים... פהא. כמו שש"ס מורכבת מאנשי דת ישרים, שעבודת השם היא כל תורתם... פהא! כמו שהפל... טוב, אני אשתוק עכשיו.

דלילה

New member
עכשיו הגזמת - יש כאן ילדים!!!

בטח שהמוביל הארצי מוביל מים ושהדיילים במטוסי אל על סטרייטים וש"ס מורכבת מאנשי דת ישרים (אופס, יש שקרים שאפילו ילדים לא יאמינו להם
)

voodoochild

New member
יש לך טופס

כאשר המשתמש משגר את הטופס תקבלי את כל הפרמטרים, שהוא בחר וב-vbscript תבצעי הרבה משפטי if בהתאם ל משפטי if תרכיבי משפט sql כמו if request("txt1")<>"" then if........ then sql="select column1,column1.... from table1
where .... or ...." end if elseif request("txt2")<>"" then if.....then sql="select column2,column3.... from table1
where .... or .... and" end if . . . . . end if rs.open sql,con,3,3,1

למעלה