תקלה ב-LG G2

תקלה ב-LG G2

נשאל גם בפורום סלולארי

אתמול המליצו לי על תוכנה - ad away כדי להסיר פרסומות במשחקים
כשהתחלתי בהורדה, (לא בטוחה שזה היה של התוכנה הזו, האתר לא היה ברור), ומכיוון שלא הייתי בטוחה שאני מורידה את התוכנה הנכונה, נתתי הוראה ל"הליכה אחורה" (חץ אחורה) ואז יצאתי מזה
מאז יש לי 2 הודעות

את הראשונה אני מצרפת
ואחרי כמה פעמים שמאשרת באה לי הודעה: חנות גוגל פליי הופסק
המכשיר נתקע, לא ניתן להשתמש בו וגם לא ניתן להכנס לחנות גוגל

מה אני עושה כדי לתקן את התקלה?

הגעתי לישומים,

יש לי שהורדו, מופעלים והכל

נכנסתי לכל אחד מזה ולא מצאתי איך מפסיקים את זה

ניתן רק לכל אפליקציה בניפרד
אפשר אולי לקבל תמונת מסך?

פשוט המכשיר נתקע לי כל הזמן וכל הזמן עושה לו הפעלה מחדש או שהוא מפעיל את עצמו מחדש

blzvi

Active member
לא יודע אם שיחזור יספיק

אני חושב תחילה factory reset אחר כך שיחזור

ואיך עושים את הפעולה הבאה?

If for some reason that doesnt work, try clearing your app cache, or deleting some recently downloaded apps.

CrH

New member
תשובה והמלצה

אתמול המליצו לי על תוכנה - ad away כדי להסיר פרסומות במשחקים

חשוב גם להבין את אופן פעולתה. ADAWAY מחליפה את קובץ ה - HOSTS במערכת לכזה שמונע מפרסומות "להישאב" מאתרי המקור שלהם. כלומר, המכשיר ישלח בקשה לאתר כלשהו להוריד פרסומת, והבקשה פשוט לא תעבור.

כשהתחלתי בהורדה, (לא בטוחה שזה היה של התוכנה הזו, האתר לא היה ברור)

1. לאור מה שאמרתי, תוכנה זו חייבת גישת רוט, מכיוון שהיא מחליפה קובץ מערכת באחר. יש לך כזו?
2. לא בטוחה שהורדת את מה שהיית אמורה? אל תתקיני! או שתקדישי תשומת לב לפני ההורדה. אגב, תוכנה כזו ודומיה אינן קיימות בגוגל, מכיוון שלדבריהם, "חוסמי פרסומות משבשים שרותים או מוצרים באופן בלתי מורשה". במילים אחרות, מפריעים לאחרים לעשות כסף.
3. אני מניח שהורדת משהו שניסה לבצע פעולה כלשהיא שדרשה גישת מערכת. אניח ואומר שאין לך כזו, ומכאן השגיאה. הפעלה מחדש בעיקרון אמורה לפתור את זה.

את יכולה להשתמש ב - ABP במקום ADAWAY. הראשונה אינה מצריכה גישת רוט, אך זו מומלצת על מנת לממש את מלוא הפוטנציאל שלה.

https://adblockplus.org/en/android-install

CrH

New member
יתכן שזה ככה, אינני זוכר גם ->

אבל, ADAWAY עדיפה עקרונית, מכיוון שאין לה שום התערבות בשימוש רגיל, בלי קשר לסוג החיבור או כל דבר אחר, היא בסה"כ שולחת המון DOMAINS ל - 127.0.0.1. ADBLOCK עלומת זאת, מעבירה את כל הטראפיק דרכה, על מנת לבצע סינון, ולזה יש הרבה חסרונות.

טכנית, גם את ADAWAY לא צריך - אפשר למצוא (או לקמפל) קובץ HOSTS לבד, ולהחליף בו את זה הקיים. חסרון - דרוש רוט וזמן פנוי.

BobboVilla

New member
בשביל ADAway ממילא צריך רוט

כך שזו לא הבעיה. לדעתי היתרון הגדול של אפליקציות מהסוג הזה הוא שלא צריך להתעסק כל הזמן עם עדכון קובץ ה-hosts, אלא הוא מתעדכן "לבד".

CrH

New member
נכון ->

הצגתי את זה בתור אופציה, בשביל הספורט :)

למעלה