תקלה בפייסבוק

תקלה בפייסבוק

בדף הכניסה שלי יש בצד ימין חלק בו הכיתוב מקוטע והחלק הזה פשוט לבן למה זה כך ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש לעונים.

KaNiJa

New member
מוזר מאוד. זה עדיין ככה או שזה כבר הסתדר?

נסה עם פיירפוקס.

KaNiJa

New member
לי אין פתרון אחר כי אין לי מושג מה גורם לזה..

אבל בכל מקרה תנסה בדפדפן אחר רק בשביל לראות אם גם שם זה קורה... אח"כ תשתמש במה שאתה רוצה.

dy24

New member
גם לי יש בעיות בפייסבוק שהוא מתחרפן אז הורדתי

את הפיירפוקס ועכשיו הכל תקין. אבל אני משתמש בפיירקוס רק בשביל הפייסבוק. כי למשל במייל הוא לא טוב כי לא מראה משום מה את כל אנשי הקשר שלי. אז רק לפייסבוק הוא טוב.

KaNiJa

New member
לא הייתי מצהיר ש"רק לפייסבוק הוא טוב" ../images/Emo13.gif

אני לא יודע באיזה מייל אתה משתמש... אבל אני עם עובד רק עם פיירפוקס ואין לי שום בעיה עם האי-מייל שלי (GMAIL) או עם אף אתר רציני אחר. להבדיל מאינטרנט אקפלורר, פיירפוקס פועל על פי התקן העולמי לבניית אתרים. אז ברוב המקרים שאתר לא מתפקד, האשמה היא על מי שבנה את האתר ולא על פיירפוקס. הסיבה שיש המון אתרים שנראים בסדר באינטרנט אקספלורר ונראים זוועה בפיירפוקס, זה בגלל בוני אתרים שלא עושים את עבודם בצורה מקצועית. ויש המון כאלה לצערנו.

עם פיירפוקס זה עולה כמו שצריך אבל השאלה אם זה

קורה רק לי ב-IE8 או שזה כללי לכולם, ואם זה רק ספציפית אלי איך מתקנים את זה?

KaNiJa

New member
נראה לי שזה רק אצלך, אחרת היינו שומעים על זה.

לי אין רעיון איך לתקן את זה... פעם ראשונה שאני נתקל במשהו כזה.

נראה לי שהבעייה טמונה בתצוגת הדף

מה ששמתי לב זה כשאני פותח אתרים אחרים כל האתר נפתח לי על דף אחד ויש לי אופציה לגלול למעלה ולמטה, לא לצדדים כאשר אני פותח את פייסבוק יש לי סקרול גם לצד ימין ואז החלק שאינו מופיע בהעלאת הדף נשאר לבן כאשר אני גורר את הסקרול ימינה תגיד לי אם הבנת, אם לא אני אצרף PS

למעלה