תקיפה על דוסאר כולם למסנגרים

MiTZi Shpitzi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifתובל המלך../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif../images/Emo41.gif

תובל, תעשה לי טה"א...
תנו כבוד וחזקו את תובל המלך ! ולא לשכוח את אלכס התותח ! אלכס, תעשה לי טנ"ט...

hakim

New member
../images/Emo45.gif

אין ספק בזכותם אנחנו עוד על הרגליים גם לך מיצי הייתה תקיפה יפה אחי

m a d m a n 1

New member
../images/Emo41.gifחייב להגיד../images/Emo41.gif

מבצע יפיפה רק עכשיו חזרתי הייתי עם חברים אני העלתי לווין לראות תמצב שלו! סך הכל אדמה פנויה: 6,467 !!! צוללות 0 טילים נגד טילים 372 פשוט מדהים מה שעשיתם לו!! מדהים!!!!!!!!!! מתי ספרטה :mad:?

berko2

New member
למי שיש ביולוגי להוריד טנט ולנצל אפשר להשמיד

את החרא והטכנולוגיות שלו!

A S S A S I N

New member
אופס התבלבלתי בינך לבין בן אחר ../images/Emo3.gif

טעות שלי אל תרביץ לי

ArchPaladin

New member
איך זה ש..

למרות שתקפתם בהמוניכם יש לו כוח צבאי של 755 מליארד.. עד כה היה טוב מאוד, מרשים שהורדתם לו הרבה אדמה! חבל שלא נהרסה לו התעשייה והצבא..

GM Alon

New member
הכל בגלל חיל האוויר

תמיד אחרי ההתקפות שלנו נשארים מלא מסוקים ומטוסים (במקרה שלו מטוסים רמה 80 ומלא מסוקים שחלקם כן הושמדו) ואז הוא ממיר אותם לכלי נשק אחרים חוץ מזה מ2 טרליון ל700 מיליארד זאת דרך ארוכה למטה P=

ArchPaladin

New member
הורדתי בונקר..

כדי להציק אבל בעיקר כדי שתוכלו להפציץ אם הוא לא מחובר כרגע.. אבל מתברר שהוא עדיין מחובר אז תיזהרו..

A S S A S I N

New member
התעשייה כולה הייתה יורדת ואחרי זה כל האדמה

אם הוא לא היה נכנס למדינה מן הסתם יש לו שירות SMS

כל הכבוד לתוקפים ,זו הגישה !!

שיחקתם אותה ,חבל שאני לא באלפייה הייתי עוזר לכם . החזרתם קצת מהכבוד של הישראלים ,כה לחיי !!

נתתי השמד..

ולקחתיע 1092 אאדמה.. הלכו לי 9 אלף טנקים ו12 אלף ממוגנים =\ 80 מיליארד כוח הלך לי ולו 20 מיליארד מהמשאבים
לא חשוב נישארתי בכוח 500

anovis

New member
בואו נדבר בצורה יפה

כנראה שיכאב לו קצת כשהוא ישב בזמן הקרוב, יאללה אנשים חייבים להמשיך איתו, כל יום לקטוש

למעלה