תקיפה דרך IP

michaelll

New member
תקיפה דרך IP

בערך כל 10 דקות בגלישה סתמית באינטרנט אני קולט את ה PERSONAL FIRWALL שלי מהבהב עם איזה ילד מתלהב שניסה לתקוף עם NETBUS או SUBSEVEN. מיותר לציין שהוא לא הצליח... מעבר לכך שאני עושה לו TRACEROUTE ומגלה את ספק האינטרנט ממנו חייג, ואז שולח הודעה ל ABUSE@ ספק האינטרנט עם פרטי ה IP והזמן, האם ניתן לתקוף אותו בחזרה או רק להתריע שאני יודע על ההתקפה?

antidot

New member
לא רק אתה

יש לי הרגשה שמישהו התלבש חזק על טווח הכתובות של אינטרנט זהב. כשאני מחובר דרך אקטקום במקרה הגרוע פעם בשבוע אני מקבל התראה. אינטרנט זהב-כל שעה. ניסית לתקוף אותו עם הנשק שלו ? לך תדע, אולי הילד לא נזהר והדביק את עצמו... ברכות Antid0t

philips

New member
טיפ קטן

כשהתחלתי בהתחלה את ה BLACK ICE , נדהמתי מרשימת הילדים המפגרים שסורקים את האינטרנט ומנסים לגרום נזק... מהר מאוד למדתי....שלהתעסק איתם זה בזבוז זמן כמו גם לשלוח דואר ל ABUSE כי רוב הקטנטנים האלו יודעים כיצד לעשות SPOOFING לכתובתם המקורית.. עצתי לך.... הגן על עצמך והמשך בחייך... חבל על הזמן שאתה משקיע בזה...

Unbreakable

New member
מאיפה מורידים את ה

Blach ice ?? חברים אמרו לי שזה תוכנה מצוינת אבל אין לי מושג מאיפה להוריד

sguy

New member
גם ובבזק בין לאומי

אני מחובר ב ADSL לבזק בין לאומי ולפעמים אחרי לילה בו המחשב פתוח ישנם מעל למאה התראות ב ZONE ALARM

eyalk5

New member
בהחלט לא רק אתה

הקובץ log של הפריצות למחשב כבר שוקל 56kb כך שבערך כל 5 דקות מגיע עוד פורץ משמעניין הוא שזה מאותם כתובות ובאותה תוכנה איך הם לא מתייאשים אייל ק

שריר

New member
אוקי אני רואה שיש אנשים משבינים

פה אז מישהו פרץ לחבר שלי בICQ ולדעתי הוא לא פרץ לו למחשב הוא מהבית ספר אבל לא ידוע מי זה אבל נראה לי שהפחדה קטנה לשלוח לISP תעזור כי ממש אין לי כח להתחיל להוריד את נטבאס ושאר התוכנות גילתי את הIP שלו דרך NETSTAT אבל מה אני עושה מפה איך אני שולח הודעה?

big daddy

New member
איך אתה מצליח לאתר אותו

איך אפשר לאתר מישהו ? יש איזה תוכנה שצריך להתקין או מה

big daddy

New member
איך אפשר לאתר מחשב של מישהו

דרך האינטרנט שמישהו מנסה לפרוץ אליך איך מזהים את IP שלו יש איזה תוכנה?

שריר

New member
אני עושה את זה דרך DOS

פרצו היום לחבר שלי למחשב או לICQ לא יודע אז הוא ביקש עזרה אמרתי סבבה ושלחתי למי שפרץ הודעה והלכתי לMS DOS PORMAT כתבתי NETSTAT וזה הראה לי את כל מי שמחובר לי למחשב עכשיו אתה צריך למצוא איזה הכי הגיוני מהכתובות זה הוא אז אתה סוגר תא כל הדברים שקשורים לאינטרנט דפדפן הורדות שולח הודעה בזמן שהיא נשלחת שאתה עדין רואה אותה על המסך את כותב את זה ומוצא את הכתובות אז אתה עושה PING על הכתובות ומוצא את הIP עכשיו אני לא יודע מה אני יכול לעשות אם הIP אמרתי לבן אדם שאני יודע שהוא פרץ כי אין לי כח להתעסק אם הוא יתנתק סבבה אם לא אני אצטרך לאיים עליו אז נאטבס לא יעזור ואין לי כח לנאטבס אז שטויות אבל קראתי שאפשר לשלוח לISP שכבר שמעתי על זה אבל אין לי מושג איך עושים את זה והייתי רוצהה ללמוד או שתתנו לי הצעות מה לעשות אם הIP שלו

big daddy

New member
אני עשיתי משהו אחר

כל מי שנכנס לי למחשב בלי אישור מימני חוטף וירוס כתבתי תוכנה שקיימת אצלי במחשב שברגע שאתה נכנס אוטומטי מפעיל את התוכנה כמובןאם אין לך סיסמא עד כדי כך שפעם נכנסתי בטעות ממחשב של חבר והיום הוא עצבני עלי אז סידרתי לו את המחשב מחדש הרבה ניסיון אין לי בסך הכול שנה בתחום אבל מגלישה בפורומים לומדים הרבה

שריר

New member
אין לי כוח לזה שהייתי בין 12 התלהבת

מהקטע של להרוס לאחרים ואני מבין את מה שעשית ולדעתי זה רעיון נחמד אבל לא נכנסים לי למחשב דבר שני אני רק רוצה לפחיד אותו או לעשות לו משהו קטן אבל אני לא מתעסק הרבה זמו והייתי רוצה לדעת איך לדבר עם הספק ולהגיד לו שהוא פרץ לי למחשב

shai_shai_shai

New member
תראה...

למרות שאני ממש שונא לעשות את זה כי זה ממש טיפשי אתה יכול להוריד איזה ניוק( אולי של misoskian) תכניס את ה ip שלו ותעיף אותו מהאינטרנט כל פעם שאתה רואה אותו. אני יודע שזה מטומטם אבל זה יותר טוב מללכת לספק שלו עם אין לך כוח לעשות את זה פשוט תתעלם

@poet

New member
דייייייייי

למה זה כל כך מפריע לכם? מה שילד עושה עליך port scan? הוא עושה עליך ועל חמש מאות יוזרים אחרים תתעלם ותעיף תפייר וואל הליימרי הזה

למעלה