תקופת יובש... חברים, תגידו, אתם בכלל מבקרים פה לפעמים? אם כן, אשפר להשאיר תגובות! אתם יודעים...
ל לוו New member 1/7/02 #1 תקופת יובש... חברים, תגידו, אתם בכלל מבקרים פה לפעמים? אם כן, אשפר להשאיר תגובות! אתם יודעים...
ח חנה גונן New member 1/7/02 #3 לוו רק בגלל שביקשת כל כך יפה......./images/Emo8.gif העזתי והתחלתי להיות יותר פעילה בפורום. חנה גונן
ל לוו New member 2/7/02 #4 אז חנה כל הכבוד ואני גם יתחיל בקרוב להעלות עוד נושאים מעניינים על השלחן , כי היה טרוד לאחרונה -ביקור בישראל- לימודים
אז חנה כל הכבוד ואני גם יתחיל בקרוב להעלות עוד נושאים מעניינים על השלחן , כי היה טרוד לאחרונה -ביקור בישראל- לימודים
ה האייל הקורא New member 2/7/02 #5 זה כולל גם חומר מהאזור המזרח תיכוני יותר .... לא רק יבשת אירופה למרות שרובה של ההיסטוריה היא כתובה בראייה אירו-צנטרית
זה כולל גם חומר מהאזור המזרח תיכוני יותר .... לא רק יבשת אירופה למרות שרובה של ההיסטוריה היא כתובה בראייה אירו-צנטרית
ס סרטוריוס New member 2/7/02 #6 יאללה, אייל, תרביץ בנו איסלאם ../images/Emo13.gif (או לפחות את תולדותיו...)
ה האייל הקורא New member 3/7/02 #7 אין לי כוח ../images/Emo13.gif אני מתרגל את זה יש לי את זה יותר מידי