Never enough!
Y ygeva New member 16/1/07 #29 איפה? איפה שמת תמונה! בטח פיספסתי אותה אז רגע, מה זה אומר להיות ורוד בפורום? אני יכול להיות כתום?
ק קושקושית מתולתלת New member 16/1/07 #30 דפדף פה.. יש תמונה... ואני בכלל לא ורודה, זה אדום!!!!! ואת זה הדביקו לי לירן וגלי... איזה תקופה.. איך הייתי מובכת אז... [זוכר לירן?]
דפדף פה.. יש תמונה... ואני בכלל לא ורודה, זה אדום!!!!! ואת זה הדביקו לי לירן וגלי... איזה תקופה.. איך הייתי מובכת אז... [זוכר לירן?]
Y ygeva New member 15/1/07 #18 לא הבנתי את הקטע עם הסקס... את לא יוצאת לאוויר הפורום כי יש לך כל כך הרבה סקס שאת לא צריכה את הפורום או שזה פשוט אני והמוח הגברי הסוטה שלי?
לא הבנתי את הקטע עם הסקס... את לא יוצאת לאוויר הפורום כי יש לך כל כך הרבה סקס שאת לא צריכה את הפורום או שזה פשוט אני והמוח הגברי הסוטה שלי?
T ToryMaster New member 15/1/07 #19 בהחלט המוח הגברי שלך ../images/Emo3.gif יש אגדות על התמימות שלי בפורום סקס לנוער כבר . [די, די, אני לא מנהלת את הדיון הזה ].
בהחלט המוח הגברי שלך ../images/Emo3.gif יש אגדות על התמימות שלי בפורום סקס לנוער כבר . [די, די, אני לא מנהלת את הדיון הזה ].
E extream New member 16/1/07 #24 מה זה! סקס לנוער!את לא חוקית ביכלל וכבר גרושה ???? אחותי יש לך בלגן בכרטיס או בראש כדאי לך לסדר אותו
נ נועה צמח New member 16/1/07 #31 יעל!!!! אין לך בלאגן בראש!!!!! [להזכיר לך שאני אוהב אותך הרבה? ] וגיל 18 זה הגיל