תקופתת המבחנים:

ygeva

New member
תקופתת המבחנים:

ואלו שאלות שצפויות להשמע: "לכתוב בעת או עפרון?" "מה מותר להביא?" ... .... "באיזה צבע ליפסטיק מותר להשתמש?" "איזה טעם של קולה מותר לשתות ערב לפני?" "מותר לגרד מאחורי האוזן?" וכו'.

Barvazoom

New member
יואב במצב רוח Charge....../images/Emo122.gif

תקופת מבחנים אכן יכולה להוציא את ה"מיטב" מבן אדם. שיהיה בהצלחה, לא מוקדם מדי לתקופת מבחנים? זה לא בבפרואר משו? בכל אופן - - - > ב ה צ ל ח ה!!!!!

Barvazoom

New member
בפרואר..........?../images/Emo2.gif

זה כמו שאחרי עבודה קשה על המחשב אני וחברה שלי המצאנו את ספטואר - Septuar. אני דווקא חושבת עד היום שזה חודש לגיטימי לפחות בשם שלו...

actress22

New member
עדיף שלא תכתוב בעת

אלא אם כן אתה רוצה ליצור בורות עמוקים בחדר הבחינה.......
ולכל השואלים למיניהם פשוט תענה: תכתוב איך שבא לך....ומותר הכל... בהצלחה

טוריי ../images/Emo99.gif

התגעגעתי אלייך. ככ. [נעלמת לי... ואני מקווה שאת זוכרת ומזהה]

סמויה!!!!!

כדימה לתפוס אותה כל עוד היא כאן ולקשור אותה לצידה של גלי.... זהו, התגלת.. מכאן אין דרך חזרה... תגידי, שאלה לי אליך, איך זה להיות סמויה? מה התפקיד שלכם? מה אתם עושים? טוב לכם ככה? למה אתם לא יוצאים לאור הפורום?

העכביש2

New member
סמויה ../images/Emo99.gif

סמויים! איזה דבר נפלא!
הם בחושך! מאחורה! בילתי נראים! צופים מהצד, לא מדברים. שותקים ועושים... בחיים אל תדברו רבה. תמונה שווה אלף מילים...

ToryMaster

New member
ובכן!

אני סמויה מטעמי פחדנות, וגם כי אני מסרבת להשלים עם סטטוס הרווקות שלי, אבל המ כן. למה לא יוצאים לאוויר הפורום? כי סקס! זו התשובה האולטימטיבית.

אבל עניתי לך ../images/Emo10.gif

ואני עוד התפלאתי שאת לא מחזירה לי מסר בחזרה. אוף. תפוזונות
|שולחתמחדש|

תלתלים זה יפע,

אבל גם חתיכת סרט.. זה לא שיער חלק שקמים בבוקר, דופקים קצת "וויש" של מסרק בשיער וזהו.. הכל מסודר...

למעלה