תקופה של אנרגיות?

0 אור 0

New member
תקופה של אנרגיות?

שמתם לב כמה הודעות על אלרגיות נפתחו בפורום בשבוע האחרון?
ואני לא חושבת שזה מקרי,
אני אישית עברתי התקף אלרגי חזק לפני שבוע, ותמיד חשבתי שאנשים שאלרגיים לדברים כמו אבק או פריחה אמורים לגלות את זה בגיל צעיר יותר .
אני פוגשת אנשים חולים ומצוננים שחלקם ברור שזו אלרגיה וחלקם אולי לא בכל עבר,
האם משהו קרה בזמן האחרון שגרם לתופעה של התרבות ההתקפים והתגובות האלרגיים?

זו אכן תקופת מעבר

המאופיינת בהגברת ההתקפים האלרגניים כתוצאה משינויים רבים
1. שינויי מזג אוויר ולחץ ברומטרי
2. החלשות מערכת החיסון עקב השינויים של עונות המעבר
3. ישנם אלרגנים חדשים באוויר
4. ויש עוד הרבה סיבות.

אני ממליץ על אבחון וטיפול קיניסיולוגי למיגור האלרגנים.
האלרגנים והאלרגיות נגרמים מאין ספור תדרים שונים הפועלים על המוח וגורמים לתגובה מצדו.

סביון סגל 0523436395

טאוֹ

New member
איך טיפלת/התייחסת להתקף?

אם את מוכנה לשתף, כמובן. תמיד מעניין אותי לשמוע איך מטפלים מטפלים בעצמם.

0 אור 0

New member
איך טיפלתי

בשביל להבין את מה שעשיתי צריך לראות גם את הסיטואציה - זה קרה לי באשראם במדבר , בלי הטינקטורות והבית והתנאים של הבית ...
אז אני עם עיניים עצומות ובוערות וכואבות וגליל נייר טואלט ביד - מסתובבת כשעוזי מוביל אותי ביד ממקום למקום,
וחברים יחד עם עוד אנשים שהקדימו להגיע מנסים כל אחד להציע הצעותיו,
בשלב מסויים כנראה אפילו דיבר אתי הרופא של האשראם (ככה אמרו לי, אני עם עיניים עצומות אין לי מושג מי דיבר אתי)
מנסים קרח, מים קרים, לעבור לצל, טיפות עיניים מרגיעות ... - כל מה שמישהו מציע, בין שאר הדברים קיבלתי כדור אנטיהיסטמין שאני אפילו לא יודעת איזה. בטוח שלא בנדריל, כי לפני עשרים שנה הייתי לוקחת בנדריל בכל ארוע של עקיצה , ואני יודעת שהגוף שלי מגיב אליו בערך כמו לבעיטה של סוס בראש.
אחרי איזה שעה שכלום לא עוזר, הציע ידיד יקר שלי להכנס לבריכה - כי הקירור של כל הגוף בבת אחת יתן אפקט משמעותי יותר.
בגלל שפחדתי שכמות הכלור במים רק תחריף את המצב, נכנסתי במקום זה למקלחת קרה לאיזה חצי שעה, ואח"כ הלכתי למתחם הטיפולים (חדר ממוזג), שכבתי שם עם מטלית טבולה במי קרח על העיניים וככה נשארתי במשך כשלוש שעות, עד שבהדרגה הצלחתי לפתוח את הענייים ולחזור לעצמי.
מאז המצב תקין וההתקף החזק לא חזר, למרות שיש לי רגישות מסויימת בעיניים שנשארה עד עכשיו (לא מצב חריג בשבילי כשיש שילוב של אבק ושמש)
בערב קיבלתי טיפול אנרגטי ממישהי, כנראה שגם זה עזר.
--
ועל זה אמרו כבר רבותינו - הסנדלר הולך יחף, וגם: אל תתפוס אדם בצערו

טאוֹ

New member
תודה על השיתוף, ושמח שאת בטוב

לגבי הסיפא - הזכרת לי שהיתה תקופה שבכל פעם שהייתי מראה סימנים של חוסר סבלנות, סימפטומים של מחלה או כל ביטוי אחר של אנושיות, היתה מישהי במקום העבודה שהיתה זורחת מאושר; לא מרוע או שמחה-לאיד, אלא כי זה גרם לה להרגיש טוב יותר משום שהיא כל הזמן שיוותה לי בדמיונה תכונות של בודהא, ועשתה בינה לבין עצמה השוואות בלי סוף עם הדימוי המושלם הזה. לא ניסיתי לטפח אף-פעם דימוי כזה ולכן לא הבנתי מה הסיפור שלה, עד שלבסוף הבנתי שזה בדיוק העניין - זה לגמרי הסיפור שלה :)

את מבחן הצבעים כבר עשית?

למעלה