תקופה רעה

omer73

New member
תקופה רעה

מכירים את זה שבפרק זמן קצר יחסית עוברים עלינו דברים לא כ"כ נעימים? והתחושה שכלום לא מסתדר, מה שלא נעשה כלום לא הולך. אז מה שקורה לי עכשיו ואני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל. אני אתחיל מזה שגיליתי שהאקסית שלי בגדה בי, בזמן שהיינו יחד היא יצאה עם מישהו מאחורי הגב שלי, זמן קצר לפני שנסענו לאילת. המצחיק זה שבאותה תקופה הייתה לי הרגשה לא טובה כי ההתנהגות שלה הייתה מוזרה, וההורים שלי ירדו עליי "אתה פרנואיד, ראית יותר מדי סרטים, אתה לא נותן אמון בבני אדם..." אח"כ הגיע יום כיפור ולא הבנתי למה היא מבקשת סליחה על כל הדברים הרעים שעשתה לי, באמת שלא הבנתי למה. רק עכשיו הבנתי את פשר העניין. זה נמשך במבחני קבלה שכנראה שלא עברתי לעבודה לא רעה בכלל. התכוננתי, אבא שלי ישב איתי לרענן את כל המתמטיקה ששכחתי. זה ממש מבאס, אחרי המתח והלחץ שעברתי בימים האחרונים ובסוף כנראה שלא הצלחתי. אה, ופתאום אחרי שנה וחצי האקסית המיתולוגית, זו שבמשך שמונה חודשים התעללה בי נפשית וגרמה לזמן ההוא להיות מאוד רע עבורי שולחת הודעות שהיא מתגעגעת ורוצה לחזור. זה אחרי ששיחקה ופגעה בי באופן שיטתי. אולי באמת יש צדק פואטי בעולם, כי הינה, פתאום שהיא רוצה לחזור אני לא רוצה, לא בגלל שיש בחורה בחיי, לא כי יש בי כעס, פשוט כי מנטלית המשכתי הלאה ואני לא מעוניין. סורי שאני נופל עליכם עם הבעיות והתסכולים שלי. אני אבין אם אקבל כרטיס אדום מהפורום.

כרטיס ירוק לגמרי, עומר

זה בדיוק המקום לכתוב את מה שכתבת. אחד הדברים שהכי מחזקים אותי זו האמונה שמכל דבר, אירוע, מצב - אני יכולה להוציא את הטוב. אני יכולה - כי למדתי לעשות את זה. כי הבנתי שזו הבחירה שלי אם להוציא את הטוב, או לשבת ולבכות על "מר גורלי". אם לא תתקבל לעבודה ההיא, אז תגיע אחת אחרת שאליה תתקבל בזמן הנכון. אולי ישנם דברים שבינתיים אתה יכול להספיק לעשות ולא יהיה לך זמן כשתעבוד? אפשר לראות את הזמן הזה כהזדמנות. לגבי האקסית. זה הזכיר לי שלפני כחצי שנה הגעתי לפסטיבל 'סגול' וראיתי שם אהוב שלי מן העבר. מישהו שבאמת באמת אהבתי ואהב אותי והיה רומן ונגמר. לא ניגשתי לדבר איתו. במקום זה, התבוננתי במה שהרגשתי באותו רגע. גיליתי שלא היה לי אפילו צורך לדבר איתו. ששיחררתי. שזהו - באמת נגמר. ואז בחרתי לראות את כל הסיטואציה הזו כמו "מסר קטן מאלוהים". מסר שאמר: הנה, התגברת ואת פנויה להמשיך הלאה. ומה אפשר להוציא מעניין הגילוי על הבגידה, לדעתך?

עומר יקירי ../images/Emo24.gif

אני מרגישה את הכאב והתסכול שיש בך וכל כך עצוב לי, שלא יכולה להיות שם בשבילך ולחבק אותך, לראות שלא כולם כאלה, שיש גם דברים טובים בעולם שלך. בקשר לאקסית שבגדה- העיקר שאתם כבר לא ביחד, סימן טוב לכך שזה הדבר הכי טוב עבורך ועכשיו הגיע הזמן להסתכל קדימה ולהמשיך הלאה, כי היא לא שווה שום מחשבה עליה. בקשר למבחני קבלה- שום דבר עדיין לא בטוח, כל עוד לא בטוח שום דבר- אם נכשלת או הצלחת, תלך בגישה של מה שיהיה- יהיה ואם נכשלת- לא נורא, אתה צעיר יקירי, לא חסרות עבודות בעולם, בסוף תמצא. ובקשר לאקסית השנייה- אתה במקום אחר ממנה, במקום טוב יותר.
ענקי ענקי ממני- אתה תראה שהכל יהיה בסדר. ואצלנו אתה מקבל כרטיס ירוק בלבד, האדום נמכר ממזמן

sunshine2004

New member
../images/Emo42.gif

לפעמים נראה שצרות מגיעות בצרורות... אבל זה רק נראה ככה...כי עם כל דבר מתמודדים... ולאט לאט הכל מסתדר :) מבחני הקבלה....מאמינה במה שצריך לקרות קורה... הכדור הוא עגול...מי שפוגע...נפגע בצורה זו או אחרת, בזמן זה או אחר... אבל כמו שאתה כתבת...אתה פשוט במקום אחר...ויודע מה טוב לך...ואת מי להכניס לחיים ואת מי לא...
<חיבוק>

omer73

New member
לפני הכל תודה

התגובות שלכן מאוד מעודדות, אז תודה, אני באמת מעריך את זה! אני אעשה קצת סדר בדברים: לגבי האקסית המיתולוגית, אחרי שהקשר הסתיים החלטתי שלא יעזור להכנס לדכאון ויהיה יותר אפקטיבי לעשות הפקת לקחים. ובאמת עשיתי לעצמי סדר בראש, הבנתי כמה דברים, יש דברים שיותר לא יחזרו על עצמם, דברים שפעם קיבלתי בהבנה (היום אני שואל למה?!) והיום אם יקרו לא יהיה צ'אנס נוסף. אבל אני מרגיש כמו איזה יו-יו, כמו איזה משחק, כי כשהיינו יחד היא שיחקה בי, אז מה היא מצפה, שעכשיו כשהיא קוראת לי אני ארוץ חזרה? לגבי הבגידה, זה מתסכל אותי. בימים הראשונים אחרי שנפרדנו הייתה תחושה של באסה, אבל היא עברה עם הזמן והמשכתי בחיי. אבל ברגע שגיליתי את זה הרגשתי זוועה, כאב לי הרבה יותר מזה שסיימנו. אני מרגיש כמו איזה מטומטם, איזה תמים שקנה את מה שאמרה, העניין היה שהרגשתי שקורה משהו ואפילו רציתי לבטל את הנסיעה, ובסוף החלטתי שבאילת אזום שיחה על הציפיות שלה והכוונות שלה לגביי. ובלי להתבייש היא אמרה לי שכל זמן שהיא איתי היא לא תנהל מערכות יחסים במקביל ושבכלל היא לא בנוייה לדברים כאלה.

sunshine2004

New member
מתוק...

לדעתי....לא היית תמים "שקנה את מה שאמרה"...היית אתה... ומן הסתם לא נכנסת למערכת היחסים הזאת בידיעה שהיא תבגוד בך... זה לא משהו שאתה מצפה לו...זה לא מי שאתה... כשהכרתי את בן הזוג הנוכחי שלי, הוא היה אחרי פרידה ממישהי שבגדה בו... כל האמון שלו נעלם...והיה צריך לבנות אותו מחדש... אבל...לא כל האנשים בוגדים.... לצערי, בגידות זה דבר ששומעים עליו הרבה... אבל חלק ממערכת זוגית זה אמון...מן הסתם כשנותנים אמון בשני, לא חושבים על בגידות... וכמו שכתבת... "צדק פואטי"...הכדור הוא עגול.... נשמע שאתה במקום טוב יותר היום!

omer73

New member
אני כן

הייתי תמים, כי הלב אותת באותם פעמים שמשהו לא בסדר ושהיא סתם משקרת אותי. ובאילת באמת האמנתי לה, חשבתי שכמו שאני ישר ואמיתי ככה גם היא, לא חשבתי שככה תתנהג בחורה שאני מכניס לחיים שלי. האמנתי שבכל שלב בקשר תהיה לה ההגינות לסיים ולהתחיל קשר חדש (במידה והיא תכיר אחר), ולא ככה מאוחרי הגב שלי. אני אספר כאן משהו, שיכול להיות שתגידו לי "מגיע לך", אבל כשהתחלנו את הקשר (מדובר בתקופת ההתנתקות, אני עדיין הייתי שוטר חובה, והיא הייתה בסיפוח ליד המחלקה שלי) ושוטרים שעבדו איתה אמרו לי שהיא לא בשבילי והחבר'ה שהיא הייתה אצלם בסיפוח אמרו לי "אתה ילד טוב שמחפש אהבה, היא לא בשבילך", אבל אני לא אחד ששופט אנשים בצורה כזו. אבל למרות הכל, עם כמה שהיא איכזבה אותי, אני יודע שלא כולן כאלה ולא שווה להכנס למגננה אובססיבית "אני לא מאמין יותר בנשים".

sunshine2004

New member
שמחה שהיא לא השאירה צלקת...

לפעמים צריך להיכנס לקשר ולחוות את כל הדברים...גם הלא פשוטים ולא קלים...אי אפשר לדעת מראש, זה רק ניחוש. באמת...לשפוט בן אדם לפי מה שאחרים אומרים זה להיות עם "דעה קדומה". מכל דבר לומדים! רק אתה יכול לדעת מה טוב בשבילך... שוב...נראה לי שאתה יודע....

omer73

New member
שלא תביני

אני לרגע לא מצטער על הקשר, באמת שהיה קשר טוב ואני בטוח שאם לא הייתי שופט אותה על סמך דיעה קדומה תמיד היו רצות שאלות בראש "אולי סתם פסלתי אותה, מה היה קורה אם..." פשוט זה מאוד מאכזב, כי אני חשבתי שהיא בנאדם אחר לגמרי. בטח אני הולך להישמע דרמתי ורגשני אבל כשאני מכניס מישהי אליי הביתה, והיא יושבת לאכול יחד עם המשפחה שלי, והיא יושנת במיטה שלי זה דברים שיש להם משמעות בעיניי, זו לא עוד סתם חוויה נחמדה או משהו. לפעמים אני חושב שאולי כתוב לי על המצח "שירותים", כי אני לא מבין למה אנשים מרשים לעצמם להתנהג אליי ככה. וכן, אני יודע מה טוב בשבילי, רק נקווה שזה יגיע בזמן הקרוב. לילה טוב!

ניאו30

New member
בטח מכיר ../images/Emo39.gif

מאוד מסכים עם דבריה של להבה-"...האמונה שמכל דבר, אירוע, מצב - אני יכולה להוציא את הטוב...".לדעתי הלימוד האישי שאנחנו עושים(או לא עושים) מחוויות החיים שלנו הוא הדבר הכי חשוב בדרך להתקדמות וצמיחה אישית...אבל חשוב ללמוד...חלק מהלמידה זה להבין שהחיים הם כמו ים סוער...יש גלים...לפעמים סוערים מאוד,ואז אנחנו מרגישים כמו בתוך מערבולת הסוחפת אותנו לקרקעית...אבל לזכור שמחכות לנו גם תקופות אחרות, שנהיה "על הגל". המפתח,לדעתי,הוא סבלנות,סלחנות ואמונה.סבלנות להבין שיש תקופות כאלו, סלחנות לעצמנו ולאחרים כשעושים טעויות או משהו שגורם לנו לכאב, ואמונה...אמונה שיש טוב בחיים,גם אם לא רואים אותו...אמונה בדרך שלך,גם אם אין הרבה אנשים שחושבים באותה הדרך... אמונה בכך שדברים שקורים לנו הם מסיבה מסויימת ולא תמיד אפשר להבין אותה, אבל בעיקר אמונה ביכולת שלנו ליצור את המציאות של עצמנו... השורה התחתונה שלך-"...אבל למרות הכל, עם כמה שהיא איכזבה אותי, אני יודע שלא כולן כאלה ולא שווה להכנס למגננה אובססיבית "אני לא מאמין יותר בנשים". "- מאוד מעודדת כי הרבה פעמים אנשים "לומדים" את ההפך..אז,זה כבר סימן טוב...ברור שכרגע זה לא נראה ככהה,אבל אני די בטוח שעוד יגיע הזמן שתראה שהדימוי הסגור שאנחנו עושים בעתיד על סמך העבר הוא אחד הדברים שהכי חוסמים אותנו מהתקדמות בחיים,והגעה לדברים שאנחנו רוצים להגיע אליהם...כמו אהבה...

omer73

New member
בטח

נו, אז היה לי עד כה ניסיון מר עם נשים. פעם אחת אחת הבחורה הייתה ביצ' עם התנהגות מזעזעת, בינתיים היו מערכות יחסים ממש קצרות ואז הגיעה האחרונה שהיה לי איתה קשר ממש מדהים. רק חודשיים אחרי שנפרדנו גיליתי את העובדה הקטנה הזו. אבל עדיין, למרות כל זה, אני לא שופט ולא מכליל, ובדיוק כמו שיש רע יש מעבר לפינה טוב. אם לא היה הרע, איך היינו יודעים שהטוב באמת טוב? אני מעולם לא עשיתי הכללה, ואומנם אני כבר גולש לעניין אחר אבל בשבילי קודם כל חשוב שבת הזוג תהיה בנאדם, אח"כ כל השאר: מצב סוציואקונומי, עדה, דת או משהו כזה, אלו לא הדברים החשובים באמת (לפחות לי). שבוע טוב

למעלה