תקופה קשה

smile2life

New member
תקופה קשה

ברגעים אלו של שפיות זמנית הייתי רוצה להתנצל בפני חברי הפורום ומבקריו. אני עובר תקופה לא קלה בחיי נסיונותיי לארח כאן אורחים שיענו על שאלותתיכם עלו בתוהו. אני מרגיש כאילו נכשלתי בשליחותי לגרום קצת נחת בימים טרופים אלו, כאשר אדם מתעורר בבוקר ולא יודע מה יילד לו יום, האם יתמזל מזל ויחזור לתהות מחר או רצף חייו יקטע כאן - לאחר שעבר נסיונות קטיעה בצבא. נכון המצב הבטחוני הוא לא תירוץ לשום דבר אבל אני שאני גם פגוע ראש וגם סובל מ PTSD, איני יכול לתפקד עם כל הסירנות שעוברות באזור (אם מתאונת דרכים ואם מפיגוע כזה או אחר), מהדורות חדשות מיוחדות וכל ה
הזה שעוטף אותנו. נוסיף לזה את מצב הזוגיות הרעוע שלי (או מצב חוסר הזוגיות) המשווע לשינוי, חתולה שלא נותנת לישון בלילות ומכת חום שגרוע ממנה ניתן למצוא רק בגיהנום - ואני חושב שאפשר אם לא להזדהות אז לפחות לנסות ולהבין אותי. בנוסף מופעלים עלייל לחצים מצד גורמים בארגון לשנות תכנים בפורום ואיני מוכן להתעמת עם צד זה או אחרף אז אני מנווט בשקט בין הקרחונים, בתקווה שלא אתנגש באחד הקטלני, שיפער חור בבטן ספינתי. שוב אני מתנצל בפני כל אלו שחשו כי אני רודן ומבטיח כי לא השתניתי ואני אותו המני החייכן שהכרתם.

רינו

New member
אתה תעבור את זה ביחד איתנו ../images/Emo23.gif

אתה בחור חזק לכולנו יש את המשברים ובמיוחד בימים טרופים אלו אבל בכוחנו נוכל להתגבר... אנו איתך ברוחנו ובנפשנו,הירידות לצורך עליה...אין על מה להתנצל כולנו באותה הסירה החזק מעמד ואל תתבייש לקרוא לנו כשתזדקק...אנו איתך אח יקר והעיקר לא לפחד כלל.

amore

New member
מכיר את ההרגשה.......

עזרה לזולת/א.ב. הלום קרב לפעמים אני חש רצון עז לעזור, לנחם,לחבק,לתת כוח לעבור רגע קשה סתם להעביר תחושות לאחר,אולם משום מה מתרוממים,לפתע,סביבי קירות גבוהים ואינם מאפשרים לי להביע את אהבתי,ויד עלומה סותמת לי את פי ואינה מתירה להביע את תחושת הכאב והאבל שפועמים בנשמתי ואני נלחם,חי אלוהים,בכל כוחי המועט ואני מנסה לנער מעלי את אותה היד שעוצרת בעדי,ולנסות לעבור את הקירות שסוגרים עלי, אולם לשווא,כאילו כוחות השחור קמו ממרבצם וחונקים את גרוני ואוטמים כל מקור של רגש המבקש לצאת לקראת נצרך. וכך יושב אני מול המסך הריק ומבקש ומתחנן אנא שמעו,אני יודע ומרגיש שקשה לכם/ן ויש לי צורך חזק לעזור ואני מנסה לשדר את האותות דרך המסך ואולי אם תנסו להתרכז לרגע,תוכלו לקלוט את קרני האור שמנסות ללטף אתכם ולהרגיע את גווכם הכמוש ולהעלות בת צחוק על פניכם המיוסרות ובאתי על שכרי.

shiraa

New member
הכל יעבור חביבי

אני אמנם חדשה כאן אבל נראה לי שהחברים בפורום הם אלו שיוצרים את העניין ומעלים נושאים שונים. באשר לאורחים שיענו על שאלות בפורום אולי החברים בפורום יכולים להציע שמות של אנשים מתחומים שונים. אפשר להציץ בפורומים אחרים ולהעזר בהם. ולמה אתה מרגיש כשלון? מי אמר שאתה צריך להשביע רצונם של אחרים? האם עלו תלונות של החברים בפורום על חוסר עניין? ואולי עונת המלפפונים נוגעת גם לפורומים השונים? אתה יודע אנשים עסוקים בחופשות שנתיות של הילדים, חופשות שלהם, מין שקט שרובץ עלינו מהחום הזה. מין אפתיה שכזו. באשר לזוגיות שלך - קטונתי אבל ניסיתם ללכת ליעוץ זוגי? אני חושבת שהחברים בפורום לא יתנו לספינה לטבוע, ואתה הקברניט תהיה חזק!

smile2life

New member
שירה חביבתי

ראשית תודה על העצות. שנית הבעיה היא שאין עם מי ללכת לייעוץ זוגי - הלוואי ולפחות זה היה. אבל
על הכוונה הטובה

מני../images/Emo32.gif

מני שלום 1.ניסית לארח בפורום אנשים.....ניסית,אנחנו בטוחים שניסית,בטוחים שאתה רוצה לעשות רק טוב לנו ולפורום. האנשים שביקשת שיבואו לא באו,מני חמודי-אל תרגיש רע בגלל משהו שלא קשור אליך!אתה ניסית! ואנחנו לא אומדים ומעריכים את הפורום ע"ס האנשים שאתה מביא לכאן,אלא ע"ס הקשרים הנפלאים ביין החברים,ועל סמך מטרה ומכנה משותפים. 2.מני אף בן אדם לא יכול לדעת מה יוליד יום,אף בן אדם לא יכול לדעת מה יהיה בעוד שעה בדיוק,מני מניסיון-גם שבן אדם עובר קטיעה חיו לא נקטעים! החיים ממשיכים במסלולם יחד עם הפציעה והמגבלה. כולנו וכולל אתה מנסים לנצח את הנכות,ולא לתת לנכות ולפציעה לרמוס אותנו,כי אנחנו נכניע אותה. 3.כל המצב הבטחוני שיש בארץ אני בטוחה שעליך משפיע יותר,עקב היותך סובל מPTSD .מני זה לא בושה -אם אתה חושב שהמצב מעיק עליך,תפנה לרופא.....אני בטוחה שזה יכול לעזור 4.בקשר לזוגיות-אז אין לך חברה כעת,אבל תהיה לך.אתה בחור צעיר.... מניסיון-תנסה לא לחשוב על זה,והופ תראה שאתה כבר מכיר מישיהי מקסימה. אתה יודע לדעתי אפשר להנות ביינתיים מהלבד. מני- אל תחפש רע! יש לי רושם שאתה מונה את הדברים הרעים בחיים שלך,אבל לפחות אם אתה מונה ,תמנה גם את הדברים הטובים. ויש לך דברים טובים!!!!!!!!!!!! מני קבל התנצלותי הכנה על הפעלת לחצים עליך בניהול הפורום...... מני אתה לא רודן,אתה חבר טוב...... לסיכום:מני,כפרה לכולנו לפעמים יש רגעים של משבר,לכולנו רגעים שאנחנו רואים הכל שחור,וממש סופרים את הצרות שלנו. מני מחר יום חדש,אתה תרגיש טוב כפי שאמרתי-אני מציעה שתפנה אל הרופא שלך,ותספר לו על תחושותך,ואני בטוחה שהוא יבין,כמו שאנחנו מבינים. לכולנו רגעים קשים במיוחד בגלל הנכות,ובגלל השלכות הנכות. מני מה שאני רוצה להגיד:אנחנו איתך,אתה לא רודן,אתה בחור נבון ומקסים! יש בך הרבה,ואל תשכח את זה לרגע, לסיום-מצטערת אם לחצנו עליך,ואף אחד לא יפער חור בבטן הספינה,אנחנו לא רוצים לטבוע,כולנו על אותה הספינה,לכולנו בעיות נלוות לנכות,כולנו חזקים

|ממני../images/Emo24.gifו../images/Emo23.gifלמני

|תפרתה של ידידות איננה ביד המושטת,גםלא בחיוך החביבאו בשמחת הבלוי המשותף היא טמונה בשאר-הרוח האפף אותך,בזכות הגילוי שיש מישהו המאמין ומוכן לבטוח בך.
כולם אתה אתה הוא ההזמנת אותי ומנסיוני מימני תן לזמן ללכתלעשות את שלו בתחילה כל העולם חרב עליך בהמשך יש השלמה באין ברירה לומדיםלמרות המגבלותלחיות עם הפצע הנפשי הזה,להעהזר ולעזור קשה...קשה....לא תמיד הכל עובד,ובטח לא עובר,יש תקופותעליה ויש תקופות ירידה-בטוחנימני שתה כן כן אתה תוכל בכך ,ואנו החברים כולנו איתך. אני עצמי סובל PTSD במשך כ-29 שנים במלחמה זו נוצחתי,וגם נצחתי. (פעם אחרת אספר והסביר)מני הכונות שלך טובות, ובזוגיות לכל סיר יש מכסה.דע לך ושהיה ברור אנו מאחוריך (גם שלא תמיד מסכמים)אתה רב- הובל ונו המלחים,יהיה חזק מני ,מכקות לנו עוד הרבה הפלגות ביחד אבי.ש

smile2life

New member
../images/Emo51.gif

אהבתי את משל הרב-חובל והמלחים, למרות שאני נער סיפון פשוט וצעיר בספינה הזו.....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מני,מה הענינים?נכון שהיום

אתה מרגיש יותר טוב??? אפילו קצת יותר טוב? שוב-אנחנו אוהבים אותך,וכמו שכתבת לי פעם"שאסור לי להשבר" אז גם אני כותבת לך"אסור לך להשבר,וליסוג לאחור" אנחנו פה זקוקים לך, ואוהבים אותך שיהיה לך יום נפלא

smile2life

New member
נכון

וכל מילה נוספת מיותרת. מה גם שעכשיו חזרתי מטיפול אקומקטורה בתה"ש וזה סידר לי את המחשבות

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קפצתי לביקור ו...

אשמח לשתף פעולה אני בטוחה שנוכל לעזור אחד לשני שמי טל אני עובדת במילבת בתל השומר ומנהלת פורום ריפוי בעיסוק מה דעתך/ם טל

ominator

New member
חזק ואמץ אחי

הי מני, אני גם בתקופה לא קלה (ניתוח, עם החלמה איטית וקשה.... היה חזק הכל עובר וגם אם לא מתמודיים עם מה שיש. מארה"ב הרחוקה (עוד שבוע!!!) עומר.

גבר חזק ואמץ...

איש יקר יכול אני לומר לך משהו... כולנו עוברים תקופות קשות ולכולנו כואב ורע בלב אבל אנחנו חזקים וגיבורים ועברנו מספיק בחיים.קח את הכל בקלות ונסה להפיק מהחיים את המקסימום נכון זה לא קל ואני בטוח שכואב לך ואתה מדוכא האמן לי הייתי במצב לא פחות קשה משלך ואולי יותר.הייתי בין החיים למוות תקופה די ארוכה.אבל הדבר היחידי שרציתי הוא לעמוד על הרגליים ולא אכפת לי מכלום ועשיתי את זה בעזרת כוח רצון ומוטיבציה אז אם רע לך תמיד תפרוק כאן הכל כי כאן זה המקום המתאים ואנשים יבינו אותך ותמיד תהייה לך אוזן קשבת. ואף אחד לא ישפוט אותך כי כולנו כאן כאיש אחד... שיהיה לך לילה נפלא ויום עוד יותר מופלא... רונן...

למעלה