תקופה קשה

s h i r k u s h

New member
תקופה קשה ../images/Emo24.gif

יש שאוהבים להיות לבד בתקופות קשות, שצריכים את הספייס שלהם, ויש כאלה שדווקא במיוחד כשרע להם בלב הם צריכים את התמיכה של הבן/ת זוג. אז... איפה אתם בקטגוריה ואיפה בן/ת זוגכם ואיך מסתדרים במידה וזה לא אותו הדבר אצל כל בן זוג- נגיד צד אחד אוהב את הלבד והצד השני צריך תמיכה מהצד הראשון ויש התנגשות...

לבד וביחד

טוב נתחיל מזה שאני מאוד אוהבת את הלבד שלי האיש שלי אוהב - או איתי או עם חברים אז אנחנו לומדים מתי כל אחד צריך את ה"ספייס" שלו לעניינים שלו אחד הדברים שמחזיקים אותנו, זה שהוא תמיד מבין מתי אני צריכה לבד ולפעמים בשבתות הוא לוקח את הילדים לטיולי ג'פים ואני נשארת כל השבת בבית ומתעסקת בעניינים שלי, ובלבד שלי צריכים תמיד לקרוא את דבריו של האחר ולנסות לקבל את הרצונות שלו ככה זה טוב לכולם ככה לפחות אני חושבת באדי

להיות לבד ביחד

לי ולבן הזוג שלי יש ימים טובים וימים לא כל כך טובים אנחנו למדנו ומכירים את הימים הקשים של כל אחד מאיתנו ומשתדלים לא להפריע אחד לשני בזה שאנחנו מדברים ברגישות או מנסים לפנק את הצד השני בדברים טעימים. וכן אז אני יכולה לשבת מול המחשב שעות והוא לא ישאל אותי מה אני עושה או אם מי אני מתכתבת הוא נותן לי את הסייפס שלי בגמרי. אני מצידי איתו לאורך כל הדרך בטוב וברע כשבא לו לצאת לברים עם חברים בכיף אין לי בעיה עם זה, הוא אוהב מאוד כדורגל אז הוא יכול לשבת כל השבת מול הטלויזיה אז אני מוצאת לעצמי את התחביבים שלי ויש לי המון. אוהבת לנצח

Tully Is Here

New member
אצלנו זה ממש ככה

כשהאיש עצבני הוא צריך לבד ואני צריכה תמיכה אז פשוט למדנו (בדרך המאוד קשה), אני נותנת ספייס והוא למד לחבק כשהוא רואה דמעות. דבר לא קל זה יחסים. מכל השאלות שלך אני כל פעם מגלה שאני אפילו לא שמה לב כמה עבודה זה הזוגיות הזאת. אולי מישהו יתחיל לשלם לי על זה?

g u r a

New member
אני טיפוס של לבד

והאיש מעניק לי את הרבה לבד, מתוך הבנה שאני כזו. וכשהוא כועס, מצוברח וכ"ו מסתגר בתוך עצמו ולא נוטה לדבר..אבל אחרי זמן מסוים אני לוחצת ושואלת אותו מה קורה.(כמובן שמכבדת אם מעדיף לשתוק) בעקרון -ספייס- יש לכל אחד מאיתנו, מתי שזקוק לו.

g u r a

New member
באמת השאלות האלו

גורמות לתהיות רבות ולשאלות מעמיקות . בכל פעם שאני קוראת שאלה שלך..אני מתחילה לחפור לעומק ולבדוק מה קורה אצלי בזוגיות, אני מסיקה את המסקנות הנדרשות, וגם פועלת למען השינוי.

g u r a

New member
../images/Emo45.gif

והייתי מבקשת לקבל תשלום על: כביסה נקיון בישול קניות הנה"ח טיפול בילדים הסעות לבי"ס גן מעון חוגים שכחתי משהוא..?

אפשר להוסיף את השם שלי על התגובה

שלך?
וברצינות-בדיוק מה שקורה אצלנו. ואכן זוגיות היא עבודה קשה. הרבה מודעים לכך שהורות זה קשה אבל מזלזלים/לא מודעים לכך שזוגיות היא לא פחות קשה.

g u r a

New member
חוסר מודעות-../images/Emo31.gif

חוסר זמן-
אני למשל..כל השבוע ניסיתי להגיע אל האיש XXX)וטרם... אני מאוד מודעת לכך שזוגיות -היא עבודה קשה, אני יודעת איך עלי לפעול על מנת לשמר ולשפר,אבל אני פשוט לא מגיעה לזה.

למעלה