תקופה קשה טריגר !! !

levshavur

New member
תקופה קשה טריגר !! !

שלום לכולם כל התקופה מאז המוות של אמא הרגשות נסגרו לי למרות שבפנים יש רגשות. הכל עכשיו בהיבט הגופני קודם הגב התפוס עכשיו אתמול הקאתי (אני מקווה שזה לא ייקרה שוב.) נשקלתי בהוסטל ועליתי הרבה במשקל. בגלל שיש עליי הרבה שכבות בגדים אף אחד לא שם לב (כמות האוכל אחידה לכולם אבל לפעמים אפשר לבקש תוספת) . שוב קרה שזרקתי אוכל ואחר כך היו לי ייסורי מצפון על זה...המחשבות החולות באות לראש ולא דיברתי עם אף אחד בהוסטל על זה. בעלי אוכל המון בעצמו (הוא גבוה) כך שהוא לא שם לב למה שקרה לי. הוא לא מבין את הה"א שלי אני מרגישה בנפילה ולא יודעת מה לעשות עם זה. לבשה.

levshavur

New member
ורציתי להוסיף...עוד טריגר

שיש לי שני קורסים באוניברסיטה בחדר המראות (כמה אני שונאת מראות!!) לבשה.

קולדון

New member

לבשה יקרה

אני מתארת לעצמי שממש לא פשוט לך עכשיו.
מוות של אמא... זה אולי הדבר הכי קשה שאני יכולה לדמיין.. הגיוני שבתקופה כל כך קשה יהיה טריגר להתדרדרות.
הקטע הוא- שאת חייבת דווקא עכשיו הכי הכי לשמור על עצמך טוב, אפילו אם המחלה מרימה את הראש. תורידי לה את הראש בחזרה למטה, תאכלי על אוטומאט לפי התפריט, זה הכיוון שלך לשפיות בתוך הבאלגן הזה.
ואל תשכחי, שאת חייבת להיות חזקה עכשיו, לא לאכול רק יחליש אותך נפשית ופיזית. בכלל, לשחק עם התפריט יוציא אותך מאיזון, לא יקל עלייך...

מה לעשות עם הנפילה- לנטרל אותה בכוח.
במקביל... למצוא כמה שיותר דרכים לפורקן ולהתמודדות בריאה.
את מציירת נפלא, אני יודעת שלי זה מאוד עוזר שיש לי אמנות בתור נקודת אור גדולה, במיוחד בתקופות יותר קשות.
אני חושבת ששילוב של שמירה על אכילה שפוייה עם חיזוק התמיכה שיש לך כרגע עם כמה שיותר מקורות נוספים יכול לעזור.

levshavur

New member
לקולדון טריגר

שלום לך
ההוסטל מביא קייטרינג לארוחת צהריים וגם לפעמים לערב כך שאי אפשר לשמור על תפריט אני גם לא יכולה לשמור אוכל לעצמי במקרר שלא נעול כי אנשים, בעיקר אכלנים כפייתיים גונבים אוכל מהמקרר אפילו שכתוב השם שלי או של מישהו אחר. יש מקררים שנעולים ורק המפתח אצל המדריכים..
מה שהייתי רוצה זה לפחות לא לזרוק אוכל, לפחות לא לחשוב על כמה עליתי במשקל...
אף אחד לא מתייחס למה שקורה לי אוליי כי אני מתביישת לדבר על זה...
לבשה.

קולדון

New member
לבשה,

לא בטוחה שהבנתי.... האוכל של הקיינטרינג שונה מהאוכל שאת אומרה לאכול לפי התפריט..? כאן הבעייתיות?
אם כן, אפשר לנסות להרכיב תפריט עם התחשבות במה שמגישים לכם.
הרעיון הוא שיהיה משהו יציב להשען עליו, וככה להמנע מהמחשבות החולות ומהחרדות שעולות, שבעקבותיהן גם עלית במשקל כי יצאת מאיזון של תפריט, וגם התחלת לזרוק אוכל כי זה התחיל להעסיק אותך יותר ויותר.

לדעתי הלא מקצועית, ברור שלא טוב להתחיל לשחק עם המשקל, לעלות ולרדת וכו. אבל את לא בעודף משקל מסכן חיים. ולא נורא אם עלית קצת, זה עדיין בטווח התקין. את לא צריכה להעניש את עצמך. למה שתזרקי אוכל...? את בעונש? אסור לך להינות מאכילה?
אני חושבת שלמרות הבושה והחשש, הכי הכי עוזר לדבר על הדברים. זה גורם להם להיות פחות מאיימים ולקרב את הפתרון אלייך.
ובטח שלא ידעו מה עובר עלייך, אם לא תדברי... הפרעות אכילה לא מובנות או מוכרות לאנשים שלא מכירים באופן מקצועי או ברמה האישית על בשרם..

levshavur

New member
לקודון תודה

שלום לך
זה טוב מה שכתבת לי אני אוליי אדבר על זה עם העובדת הסוציאלית של ההוסטל ממילא יש להם ישיבת צוות אז גם מדריכים אחרים יידעו על זה, במיוחד אם אבקש את זה...
אני אחשוב איך להתמיד בתפריט ...לפחות על הקטרינג הזה שעכשיו יש דיאטנית שנותנת לקייטרינג הנחיות...אני אנסה מה שאני יכולה.
לגביי המחשבות אני נלחמת עם זה אבל קשה לי עכשיו....
אני מקווה לזמן טוב יותר.
שיהיה חג פורים שמח לכולנו...

לבשה

למעלה