תקופה טובה לשינויים

Electra complex

New member
תקופה טובה לשינויים

האם יש אזיו תקופה מוצלחת או חודש לעשיית שינויים בחיים? הייתי מאוד שמחה לקבל קצת ייעוץ כי אני רוצה לבצע שינוי משמעותי בחיי והייתי רוצה לעשות זאות בתקופה הכי מומלצת על פי פנג שווי. תודה

ערב טוב../images/Emo142.gif

ברוכה הבאה!.... אז ככה....לשאלתך-התקופה הכי מומלצת היא-עכשיו!! את יכולה לספר לנו איזה סוג של שינוי את רוצה לעשות?באיזה תחום? ספרי לנו קצת על עצמך כדי שנוכל להתייחס ביתר פירוט..... ובנתיים-ערב נפלא! ראיתם את הירח?איזה מדהים הוא? וזה עוד רק החצי......

Electra complex

New member
אז ככה..

חבר שלי הציע לי נישואין לפני שנתיים ובאותה התקופה לא הייתי מוכנה נפשית לצעד כזה ולכן ביקשתי ממנו להמתין. עכשיו אני מרגישה די מוכנה. ברגע שאני אודיע לו שאני סופסוף מוכנה להתחתן אז אנחנו נתחיל לגלגל את העסק וכמובן יהיו רבה חידושים ושינויים בחיים. בגלל זה אני רוצה להגיד לו את זה בתקופה הכי מוצלחת והכי טובה כדי שיהיה לנו הרבה מזל טוב. למה התכוונת כשאמרת "-התקופה הכי מומלצת היא-עכשיו" למה דווקא עכשיו? פרטים עליי: תאריך לידה שלי הוא 16/08/1980 תודה ומחכה לתשובה!!!

שיהיה במזל טוב!../images/Emo48.gif

למה עכשיו? כי תמיד עכשיו זה הזמן הכי טוב לעשות את הדברים שרוצים לעשות, בעיקר אם אלה דברים טובים......למה לדחות למחר או מחרתיים או עוד שנה או......? כי אם זה ישמח אותו וירגש אותו ויעשה לו טוב- אז תני לו להנות מההרגשה כמה שיותר מהר, לא? כשאמרתי עכשיו התכוונתי לעכשיו=הווה.......

ממליצה לך לפנות

לפורום אסטרולוגיה או נומרולוגיה או שניהם ביחד. פנג שואי לא מתעסק בדברים כגון אלה. זכרי, ה"מזל טוב" שלכם תלוי בכם... הכל כתוב והרשות נתונה. אם תרצי יהיה טוב אם לא, לא יהיה טוב... יום טוב

למעלה