תקוע...

תקוע...

כתפיסה...בין הפה לבין השם,,,ובדיוק כשאתה חושב ששם נגמר. חלפת,עברת, אתה מוצא עצמיך שוב,,,נשאב פנימה,,,וכבר ילד גדול, לא נשאב, ללא רצון מסוים,,,תקוע, בין הפעם, לבין העכשיו,,,מרגיש מוכן, לחדש, להפתעה, לתת לחיים, למלא אותי מחדש, בעוצמתם של אלו שבחרו,,,בזריחה, כצורת חיים,,,בנגוד לאתמול,,,ולשקיעה, כסגנון אישי,,,מוחטב מראש,,,שמתאים לי כמו כובע לראש,,, מוכן, בתאוריה,,,במעשי, עוד רחוקה היא הדרך...זה לא שאני מתלונן,,,פשוט מופתע,,,מהנכונות האישית שלי, לוותר לעצמי,ולבחור בכניעה...כברירה ראשונה.

תקוע...

בין גרושים וגרושות, לפרק שני,,,בין לדון בכאב ובצדק,,,לבין בניה חדשה של רגש,,,בין אסטרטגיה לבין תקווה,,,תקוע, בין להרוס לבין לבנות,,,כדפוס מחשבה,,,כמנגנון הגנה,,,תקוע, בינה, האמא של הבת שלי, לבין האושר האישי שלי,,,,,,,,,,,,,,תקוע...

ophra

New member
הפחד משתק

או אם אשתמש במונח שאתה בחרת בו: "הפחד תוקע". בשלב ראשון צריך לרצות לרצות לצאת מהתקיעות הזו. לרצות אחרת. אחר כך, הדרך היחידה שאני מכירה להשתחרר מהפחד היא לפרק אותו לגורמים. להסתכל לו בעיניים (זה לא קל תמיד, כי זה אומר לזהות אותו. לקרוא לו בשם) ולהגיד לו: "כן. מה?" "מה בעצם אתה מנסה לומר לי?" בדו השיח הזה ביני לבין הפחד בדרך כלל מתברר שהפחד הזה אין לו שיניים בכלל. ברגע שאני מנסה לפרוט אותו לפרוטות הוא מתרוקן מתוכן וכשזה מובן לי, אפשר להזיז אותו הצידה (כמו האבן ההיא באמצע הדרך מהסיפור של האלי) ולהמשיך הלאה. לזרום הלאה (ההפך מ"להתקע"
) עד הפחד הבא שיבוא ויתקע וחוזר חלילה...
עפ
(מנסה לשחרר תקיעות
)

חשש....

בא מההגיון,,,מהמחשבה,,,פחד,,,הינו תגובה גופנית,,,אינסטקטיבית,,,בעלת משמעות כימיקלית והורמונולית.

../images/Emo25.gif

מצטערת לא התאפקתי פעם דיברנו על משיכה לשכל אבל אל תיקח ללב כולה נשיקה

ophra

New member
אני חושבת.... ../images/Emo4.gif

שההבדל בין השניים הוא בעיקר בעוצמה חשש הוא קל יותר פחד חזק ועוצמתי יותר. אבל גם מה שפוטו כתב נשמע לי נכון...
עפ
(לא כל כך חכמה, את יודעת....
)

רות 2

New member
משחק טריוויה.....

איזה מבין המילים ..הוא הכי הכי?.. פוחד , לא רוצה ,לא בטוח, לא יודע, איזה מבין המילים הוא הכי חזק רוצה מנסה מבקש איזה מבין הדרכים יוכלו להוציא מין התקיעות. מלא את השורות הריקות ......... ...... ......

מצוטטת

New member
כאן

אתה תקוע...... כי ככה מרגיש..... שם....... כי כך בחרת! (ולא, זו לא הברירה היחידה) שנינו יודעים זאת כל אחד מאיתנו בדרכו

רות 2

New member
באיזה מהלך את תקועה... ברוורס

????? או בניוטרל..... כולנו???....מ´פתאום...! חלק שם את מיקומו על מפת דרכים ..ושם רוצה להיות לתקופת מה...הוא לא תקוע שם הוא שם מבחירה..

למעלה