תקוע

• פותח הנושא TD84
  • פורסם בתאריך

TD84

New member
תקוע

אני בחור צעיר בסוף שנות העשרים לחיי. על פניו הכל עובד חלק - אני בריא, בעל תואר שני, דירה במרכז בבעלותי, ולאחרונה קודמתי משמעותית במקום עבודתי (גוף ממשלתי). תזרים המזומנים שלי נראה כך שאני מכניס 5 ספרות ומוציא 3 ספרות.
אלו הם נתוני ה"מסגרת". בפועל, ויתרתי לחלוטין על חיי האישיים.
ניסיון רע מאד עם נשים (3 קשרים משמעותיים שלא ארכו יותר מ-3 חודשים כל אחד) הביא לכך שבשלוש וחצי השנים האחרונות לא הייתה לי בת זוג על כל המשתמע מכך - כולל ירידה משמעותית בבטחון העצמי שלי שרק מזינה עוד ועוד את ההתרחקות שלי מבנות המין היפה.
אני נוטה מאד להתבודד ומבלה במשרד עד שעות מאוחרות מאד. בסופי השבוע אני חוזר לבית הורי כדי להיות איתם, ומבלה את סוף השבוע על האינטרנט, עד לתחילת העבודה הבאה. לא הייתי בחו"ל קרוב ל-10 שנים, ואת החופשות השנתיות שאני מרשה לעצמי לקחת אני מבלה בבית הורי - שוב, על האינטרנט. הדירה שלי, כמו שאתם מבינים, עומדת ריקה חלק גדול מהזמן.
הקשר היחיד שלי עם בני אנוש למעשה הוא דרך מקום העבודה שלי, ששם אני כמובן מקובל ואהוב אבל לא באמת מצליח ליצור חברויות מחוץ למסגרת העבודה.

אני מודע (ברמה הקוגניטיבית) לכך שהתשובה הבנאלית לבעיה שלי היא ש"הכל תלוי בי" , ובכל זאת לא מצליח להביא את עצמי למצב שבו אני משנה דברים. גם ניסיונות שעשיתי בזמנו (פתחתי כרטיס באתרי היכרויות, למשל) לא הוכיחו את עצמם.

אני רוצה להינות יותר מהחיים. אני רואה אנשים בני גילי מקימים משפחות, יוצאים לטייל, הולכים למסיבות, בעוד שאני נחשף לכל זה דרך סרטונים ביוטוב. האם זה מצג שווא, או שמא אמת? אשמח לכל רמז, קריאת כיוון או הרמת דגל, בעיקר ברמה הפרקטית, לשיפור החיים שלי.

תודה על שקראתם.

גרא.

New member
TD84,במצבך,נראה כי תוכל להעזר רבות באימון

אישי לזוגיות.תוכל למצוא לא מעט מאמנים המתמחים בנושא הזה בשם הזה.תוכל גם להכנס לפורום "אימון אישי-קוצ'ינג"
כאן בתפוז בכדי למצוא מאמן/ת מתאים/ה.

td - במידה שתחוש שהקאוצ'ינג לא קידם אותך

ומצב תפקודך האישי תקוע ,ממליץ לך בחום לא לחכות הרבה כי הזמן חולף ולא נעצר (למרות שאתה יחסית בגיל צעיר) מלכת,ובשל יכולתך הכלכלית הטובה,מצא לך מטפל איכותי וטוב,ועבור טיפול פסיכולוגי שיוכל למקד את החסמים שהביאו אותך עד הלום,לפרקם ומשם לפתח יכולות נפשיות,אישיות ואנרגטיות יחדשות וחיוביות ,שיתנו לך את הדרייב לשנות את מערך חייך בעתיד.בהצלחה.

manson23

New member
היי

האם תמיד היית "מבודד חברתית" או שזה תוצר של השנים האחרונות?

האם ניסית ליצור קשרים עם חברים ממקום העבודה? למשל, להציע למישהו לצאת לשתות משהו אחרי העבודה ?

עזרה

לפעמים, כשהחיים באים בקלות, אין הרבה ממה להתרגש. ההתלהבות והשמחה שייכות בדרך כלל לדברים שהשקענו בהם את הנשמה שלנו. והגיע הזמן שלך להשקיע במשהו את הנשמה שלך, שאולי קצת נרדמה בינתיים. תבחר משהו שאתה אוהב לעשות, ותלך עליו בגדול - תתחבר לקבוצה של רוכבי אופניים שנפגשים כל שבת, או אולי תקנה לעצמך ג'יפ שטח ותלמד לתקן אותו בעצמך עם חבר'ה שמבינים בזה ואוהבים את זה כמוך. אולי תקנה מצלמה משוכללת, ותיפגש עם איזה קבוצה של צלמים חובבים שיוצאים לצלם ביחד פעם בשבוע. לא יודעת מה, יש כל כך הרבה חיים בחוץ... אפשר למצוא ככה מסגרת של חברים, וגם הובי שימלא את החיים שלך בעניין.
כמה שתלמד לחיות יותר, ככה יקרו לך יותר דברים. גם האהבה.
בהצלחה.

למעלה