תקוע בעבודה

tvguy

New member
תקוע בעבודה

אוי אני מת על רביעי ברשת הולך להפסיד לפיד וכלבוטק - תאמינו לי, אני מת על זה. מישהו ראה שלשום הפרקליטים? היה ענק? ומה קורה עם ביקורת על ארז טל והכספת של אתמול? ציפיתי לכמה קטילות היום בבוקר על הנביבות

doriangray

New member
כספת=פספוסים, ראה הודעת חיפושית

הייתי יכול וללא כל קושי לקחת את ההודעה של חיפושיט על פספוסים ולשנות במקומות שנדרשים ל``ארז טל`` ו``הכספת``. אותו סגנון אותה רמה אותה ישראל הידועה לשמצה פעם מישהו חכם טבע מושג: ``המכנה המשותף הנמוך ביותר`` ( לא נשכח את גברת כהם מחדרה ואת מסעודה משדרות)

Twin

New member
ארז טל והכספת.

הוא גאון ברייטינג, הוא יודע מה הקהל רוצה ועושה את זה בדרכים הרבה יותר מקוריות מדודו טופז המאפן. הוא שנון בצורה שלא תאמן. לדעתי כספת האחרון היתה תוכנית קצת ירודה ברמתה מבחינת תוכן אבל מלאת הפתעות. ואל נשכח את פנינה האלילית וקולה הענוג ``מתקשר...`` מי היה מאמין שהיא תסכים לעשות כזאת שטות. היא או כל אחת אחרת, ועובדה הפתעה.

tvguy

New member
פנינה האלילית?

מי אתה TWIN ומאיפה נפלת עלי? גאון ברייטינג זו מחמאה מפוקפקת בעיני. פנינה האלילית ( אני מניח שהכוונה לרוזנבלום) היא אישה רדודה שאפילו מיליונים בעסקים לא יוזיזו אותי מילימטר מהדיעה שהיא אחת הנשים המיותרות ביותר שראיתי בחיי ( למעט מספר תמונות עירום שלה שאני כבר טורח לצרף) היא טיפשה בצורה שלא תיאמן. ``זה שהקהל רוצה`` אנחנו כבר מכירים את הטענה הזו ודיברנו עליה עשרות פעמים: חרא תוכניות, חרא עם, חרא מדינה ולא יעזור כלום לאף אחד. ותשאלו את ביבי מלוס אנג`לס. חוץ מזה TWIN יקירי האלילית שלך התחילה בתור זנותית של כולם וכמו שהחברה הקבועים כאן יודעים: אצל הTV אין סודות, כולם חשופים

Twin

New member
ארז ופנינה - עושים את זה טוב !!!

על הגאונות של ארז טל אין ויכוח, אני לא רואה מישהו אחר עושה את עבודתו יותר טוב ממנו. לקח לו הרבה זמן אבל הוא עושה את זה לקהל הישראלי (והרי עליהם מדובר כשאומרים רייטינג). עם כל הכבוד לתוכניות האינטילגנטיות והמתוחכמות שפונות לקהל מצומצם, רייטינג זה לא התחום שלהם, ``רק בישראל`` ו``הכספת`` עולות עליהן. ומכאן שהמחמאה אינה מפוקפקת בכלל. ולגבי פנינה האלילית, אין הכרח שהיא תהיה חכמה. ולכן אין סתירה במה שאמרת. הזנותיות שלה והדרך שבה היא הצליחה למשוך תשומת לב (בתור הבלונדינית הטיפשה - עיין ערך אורלי ויינרמן) רק עזרו לה בקידום הקריירה שלה.

doriangray

New member
אני חושב שזו גאונות שמוטלת בספק

האמת, גם TV טוען שארז טל תותח ברייטינג. אבל מה שחשוב הוא לבחון האם זה שווה משהו. במושגים של מדידה אין ספק שהוא עושה את זה במושגים של איכות הוא אפילו לא מגרד תנעליים. סיינפלד היו גאונים ברייטינג וגאונים באיכות, ניתן לעשות את זה ארז טל עשה את זה ברק בישראל ( ברבה בזכות אורנה בנאי) אבל מישהו זוכר את הגלגל? את התוכנית ההיא שהוא היה שולח אנשים לחול?

למעלה