תקועים במסך?

מובחרת

New member
תקועים במסך?

``מרחק נגיעה`` משודר כרגע. לא מתחברת לעלילה בכלל. סיפור הזוי כזה, מחתנים את הילדה עם בחור שאינה אוהבת. איזו תמונה מנסים לצייר?

פנדיאני

New member
ראיתי שבוע שעבר

נהניתי מהמשחק של רוחל'ה. מצד שני, לא היה בתוכנית ההיא שום דבר שיגרום לי עכשיו לעבור מהחדר לסלון.

הסרט "נוגע רחוק" מהחברה החרדית

המצויה, מאידך רוצים לחבר אותה לישראלי המצוי, שלא מכיר את הקודים.

kזאבי

New member
הישראלי המצוי

ממש לא מתחבר למשפטים "רומנטיים" בנאליים ורדודים שחוזרים על עצמם אפילו ללא מילים נרדפות. מלבד כמה "רגעים של נחת" התסריט חיוור לגמרי.

מובחרת

New member
גברים רבים שחו בפני,

שאישה שלבושה בצניעות, מעלה את רף הפנטזיות שלהם...אישה דתיה/חרדית-``עושה להם את זה יותר``...שריטות עליך ישראל.

מכיר את זה

אבל זה רק אצל חילונים, אצל חרדים וגם אני בכלל בענין הזה, זה בדיוק ההיפך פשוט כי כבר התרגלנו ללבוש הצנוע וזה כבר לא עושה לנו את זה לעומת זאת החילונים שלבוש חושפני פחות עושה להם את זה, אני זוכר שפעם בטלויזיה לעגו לחרדים ש"מרפק" של אשה מגרה אותם.... נו לך תסביר את זה לחילונים...

ממש משונה.

תיכף הם גם יגידו לי שאחרי פגישה אחת של ההורים ושתיים של הזוג הם ישברו צלחת.

uri80

New member
כבר פרק שני שמפספס

כנראה שאני וטלויזיה באמת לא נועדנו ללכת יחד.

Moon rise girl

New member
פיהוק מתמשך

לא מוצה כבר הקטע הזה של סיפורי אהבה בלתי אפשריים/חרדים ומתח מיני?

לא יאומן

איך אחרי עשרות שנות מציננות ועיסוק אובסיסיבי במתגולל בין הסדינים של החברה החרדית וכול המסתעף, עדיין נופלת סדרה טלוויזיונית שכזו, בדיוק באותן קלישאות וסטיגמטות נבובות ! הנערה החרדית; מתחתנת עם בחור שאינה אוהבת, היא מוכה בידי בעלה, מגלחים את ראשה, לבושה בשמלת כלה שכבר יצאה מהאופנה בשלהי המאה17, וכמובן, איך לא, כולה מלאת ערגה וכיסופין אל אותו מקום 'שמעבר', אל אותו הבחור החילוני היפיוף והפריקי, שאומנם אין לו אפילו לא גרגיר של יהלום לתת לה, אבל הוא כמובן יכול להוריד בעבורה את הירח באהבתו היוקדת כלפיה. ולעומתה, ה'חילונית, היא איך לא, אותה זו שמנהלת 'רומן' מחוץ לנישואין, מסתגרת בשירותים לנהל שיחות של תשוקה עם המאהב הנסתר שלה שמעבר לים, ודואגת כמובן להוריד את המים ולעשות קולות של אמא נאמנה כאשר אחד מילדיה מגיע הביתה, חייה קורסים, והיא בכלל לא מבינה מה היא עושה עם בעלה, או בכלל, בחיק משפחתה.. נו שוין. ובקיצור, ערימה של שמלאץ שאילולא המשחק הסביר (של זוג השחקנים הראשיים), היה מעניין עוד פחות מהפרסומות שמשודרות שם באמצע. ואילו עם המשחק ואיכותיו, הוא בסה"כ עוד סוג של גירסה לעוסה (וחיוורת משהו) ל'קדוש', 'אהבה אסורה', 'אשת חיל מי ימצא', ודומיהם. כול שנותר הוא רק להצטער ע"כ שנושא כדוגמת ה'חברה החרדית', שיכול היה להיות כר מופלא ליצירה, ומחקר אנתרופולוגי רציני ומעמיק, בא בסופו של דבר לידי ביטוי בעוד סוג של מוצר טלוויזיוני, שהוא לא יותר מאשר 'מציצנות לעניים'.

מסכים עם כל מילה

ככל שהעלילה מתפתחת הסיפור הופך בנאלי יותר ויותר, הוא רוצה לגעת בה היא משחקת אותה קשה להשגה... הוא מוכן להוריד בשבילה את הירח וזה עושה לה את זה.... בלה בלה בלה... פשוט משעמם.

Le Fay

New member
בקולנוע הישראלי יש לא פחות דוגמאות

ל'מציצנות' אל התרבות האיזוטרית של עולים טריים מרוסיה. לא בטוח שהמיני-סידרה המסויימת הזאת מנסה לכוון לאחד יותר מאשר לאחר. ראיתי רק את הפרק הראשון, ונהניתי ממנו בין השאר כי הוא זימן הצצה לחיים הקודמים של המשפחה הרוסית. עיקר התענוג נבע כאמור מהליהוק בצד הרוסי, לראות את ז'ניה דודינה בלי לקנות כרטיס תמיד נראה לי צ'ופר עצום, וגם מדובינצ'יק זה מוציא יותר.

משאלה2

New member
פאטתי ולא אמיתי

למה תמיד קוראים לדוסיות בסרטים "רוחלה" או "איטה", מה? אין בינינו יעל, תמר, רחלי, ריקי, מירב? ולמה לחתנים צריך לקרוא אריה לייב? כמה בחורים אתם מכירים שמכונים ככה? והעוני העלוב ומזוויע הזה? והשידעך עם הייחוס... החילונים כאלה מטומטמים שהם קונים את זה? מה? הם לא רואים אותנו ברחוב? הדוסיות היפות והאופנתיות? הגברים הסבירים והנורמלים. בינינו, לא כל הדוסים כאלה עלובים כמו שהם מוצגים בסדרות. חבל, יכל להיות אחלה סרט על החיים הדוסים של 2007, כן, זה שונה. יהיה שם פאנטיות, יהיה דיקטטורה, יהיו אמונות תפלות ולחץ חברתי, אבל דירבאלק, יהיו בתים נורמלים, יהיו בגדים סבירים, מה זה הזוועה הזו? יש כ"כ הרבה מה להראות לעולם הגדול על החיים בב"ב, אבל כשבאים לחברות הפקה עם תסריט פיקנטי ומעניין על החרדים הם אומרים, כבר יש סדרות על חרדים. בטח, כאלה סדרות מעפנות ואז לא בא לראות יותר על חרדים. חבל. סיורים מודרכים לתסריטאים ומפיקים חילונים שרוצים לעשות הפקה כלשהיא על חרדים, אצלי באישי. בכייף.

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ואת יודעת למה

סיטרא

New member
זאת נקמתי הקטנה,

אם אפשר, נקודת מבט אישית משהו. במאי הסדרה, רוני ניניו, הוא אחד המורים שלנו לבימוי עלילתי. הסרט שצילמתי כעבודת סוף סמסטר לא מצא חן בעיניו, וכהגדרתו המדוייקת: "לא עובד". נסיונות השכנוע שלי עלו בתוהו, רוני טען שמדובר בנסיון עילג לקומדיה, ואני טענתי מולו שבכלל לא מדובר בקומדיה, שוב הוא אמר "לא עובד" בפני הועדה וסגר עניין. לפני שבועיים צפיתי בפרק הראשון של הסדרה הנ"ל ושמחתי, כל מה שרציתי באותו הרגע זה לפגוש את מר רוני ולהגיד לו - אתה רואה? זה לא עובד! לא עובד!

אם המורים יודעים יותר טוב מהתלמידים

אז המורה של איינשטיין היה מרביץ בעולם את תורת היחסיות לא? וזה לא אני אמרתי, זה ויטוס אמר.

Le Fay

New member
מצד שני הוא יודע לבחור חתיכים.

זה אמנם לא הספיק כדי להביא אותי לצפות בפרק נוסף, אבל היה על מה להסתכל (הגופיה החזירה אותי בפעם המי-יודע-כמה ל"חשמלית ושמה תשוקה", אז משו טוב בכל זאת יצא מזה).

למעלה