תקועה

stאסתי

New member
תקועה

אוףףףף שומדבר לא זז. הכל תקוע באותו מקום לא מצאתי עבודה במרכז לא יכולה לחפש מפה רציני כי זה רחוק מדי. אני בבית בפסח,בראש השנה נשבעתי לעצמי לא להיות בבית עד פסח ה"אהבה" שלי מדי עסוק בעצמו בשביל לעזור לי אוףףף אני יושבת פה ובוכה כמו מטומטמת ויודעת שזה לא יעזור וששומדבר לא יעזור וכולם כל כך מאכזבים ולא נמצאים שם בשבילי. אוףףףףףףףףףףף

עובבי

New member
תתעודדי הפיינל פור נשאר בתל-אביב.

בברכה, ליניב ברדה יש גם שער מתחת לג'ל? עובבי. נ.ב. אני יודע שזה מאוד מעודד לומר לבן אדם שלא מצא עבודה שהפיינל פור בתל אביב.

stאסתי

New member
זה עודד אותי לפני כמה שעות

ואז הסתכלתי על עצמי מהצד והבנתי את הנ.ב שלך

n oy

New member
אסתי אני מחזירה לך עכשיו

אם אתרוצה את יודעת איפה אני ואשמח להיות שם בשבילך שלך נוי.

babylon_a1

New member
רק לגבי החתימה...

אם אתה מוצא כלב רעב ועוזר לו הוא לא ינשוך אותך זה ההבדל העיקרי בן כלב לבן אדם

spag

New member
רק לגבי החתימה,

אפילו ג'פרסון זצ"ל טועה לעתים. |קריצה|

babylon_a1

New member
אולי...

קודם כל בקופתו המצב היה יותר חמור דבר שני אם להתסכל על הדת ואנשי הדת בארץ חירות הפרט לא ממש מענינת אותם, לא?

babylon_a1

New member
תיקון ../images/Emo5.gif

בתקופתו עד כמה שידוע לי ג'פרסון לא עסק בקופות צדקה

goylem

New member
למה במרכז?

גם הפועל ירושלים הולכת להתמודד באירופה (הסטוריה!)...

pinkli

New member
../images/Emo24.gif

בקשר לפסח, אולי את יכולה לשנות את התוכניות וללכת לאחד מה'סדרים' שעושים חברי הפורום. (אסור להשבע לבטלה..

stאסתי

New member
זה לא ענין הסדר

חשבתי שעד פסח אני כבר לא אגור בבית. מה שמפריע לי זה שלא עמדתי בתוכניות שלי.

spag

New member
אוף,

למה אין לי את מספר הטלפון שלך? אולי תכנסי לאיסיקיו?

stאסתי

New member
לא שמרת אותו בזכרון

האיציק שלי הוא 98185341.אתה מוזמן והתוכניות נדחו בגלל,לימודים עד שסיימתי,ניתוח שעברתי,בעיות במשפחה. כרגע הכל פחות או יותר גמור אבל יש סיבות טכניות שאני עוד פה זה מתסכל

אם אין אני לי מי לי

זה כותרת של חזלינו לא שלי. מניסיוני התהליך הוא כזה: 1) מגיעים למסקנה שכשבאמת צריכים אותם הם לא שם. 2) הלם ראשוני. 3) אכזבה. 4)כעס, איך הם מצפים ממני להיות שם כאשר להם כואב, אבל הם לא עושים זאת בעצמם כאשר לי כואב. 5) השרדות, אין ברירה הכל אני צריך לעשות בעצמי. 6) השלמה, טוב אז כנראה גם הפעם אף אחד לא יעזור לי. 7) כישלון ראשון, אני לא רגיל לעשות את הדברים לבד, אני עוד צריך להשתפשף. 8) כישלון שני, אני עדיין צריך להשתפשף. 9) הצלחה קטנה ראשונה, יששש ! 10) הכרה, אף אחד לא יכול לעשות את זה בשבילי יותר טוב ממני. 11) הצלחה שניה, בכל זאת אני יכול. 12) ביטחון עצמי, בעצמי. 13) סיצואציה חדשה, התלבטות: לפנות לעזרה?, תשובה: לא, בין כה לא יעזרו לי (חזרה לשלב 6 או 9). 14) בסיצואציה החדשה הבאה גם ההטלבטות של השלב הקודם כבר איננה, ניגשים ישר לשלב 10 ,11, 12 ). תתייחסי אל זה כשלב בונה אישיות, זה יעזור לך לחייך גם הפעם.

למעלה