תקועה

• פותח הנושא HI39
  • פורסם בתאריך

HI39

New member
תקועה

בשנה וחצי האחרונה המון עברתי : תחום מקצועי לא מוצאת התאמה ,אנו בטיפולי פוריות להרחבת המשפחה כבר שנה וזה קשה אני (בת 41 ת.ל 9/6/66 נ+1) עברנו טלטלה נפשית,בננו נפטר ממחלה קשה לפני 16 חודשים , מבחינת עבודה אני ישירה שאני בטפולים ואז אין רצון להעסיק מי שנעדר או להשקיע במי שיעבוד כשנה....... ומקצועית להציע יכולותי אינן ממש בהיצע 6 שנים לא עבדתי כי טפלתי בבני מה לעשות?

שלום לך :

דבר ראשון אני משתתפת בצערך ומאחלת לך שלא תדעי עוד צער... יש לך אתגרים לא פשוטים בחיים הקשורים למשפחה ולזוגיות . אני הייתי מתמקדת דבר ראשון בביטחון האישי שלך , לך יש תחושה בתת המודע של חוסר שיוויון מול הסביבה ולכן מרגישה שאת לא שווה בין שווים . הרבה מלחמות פנימיות בגלל זה מובילות אותך להראות כלפי חוץ קשיחות ,ריחוק ובבית בדיוק ההיפך. נסי למתן את המלחמות הללו , להבין שאין בעצם שום מלחמה וכולנו שווים את לא נחותה ופחותת ערך ולכל אחד יש את הכישרון הייחודי שלו . אני מבינה את הקושי בבית לא רק בגלל נושא הילד והטיפולים אלא גם עם בן הזוג . ממליצה לך להמשיך ולחפש עבודה בטיפול,סיעוד כי אני מאמינה שזה מתאים וטוב לך ויפחית אלמנט טיפולי בחייך ... הייתי ממליצה לך גם לחשוב על ללמוד נושא שמעניין אותך . הייתי ממליצה לך גם לעשות הפסקה מהטיפולים לפחות עד יולי כי אני לא רואה פוטנציאל להיקלטות להריון בברכה, ובהצלחה קרן

למעלה