תקועה בשיקגו

egbar14

New member
תקועה בשיקגו

מור, ביתנו הקטנה, הייתה אמורה לחזור לארץ, לאחר העדרות של כ- 13 חודשים. חזרתה ארצה תואמה כך, שתגיע לערב הזיכרון לחללי צה"ל הביתה. חשוב היה לה הפעם להיות בטכסים. וכך תיכננה את לוח הזמנים שלה. אך מה קורה שתיכנונים לחוד ומעשים לחוד? פרצה שביתה שתיהיה הצודקת ביותר. הרי כול צד טוען שהוא צודק. מה עושה הגורל הדפוק שלנו?. נמל התעופה הלאומי נסגר!!!!!!!!! אין יוצא ואין נכנס. (סתם) ימאו מי שיש לו כוח, נכנסו מי שיש לו קשרים ויחסים. במקרה מסוג זה לא צריך הרבה פרוטקציה!!! רק מי לא יכלה לבוא? כמובן מור. מה לא עשינו? למי לא התקשרנו? אפילו כתבנו מכתב לשר הבטחון (מה, מי, יגיב לאזרח אלמוני, בלי קשרים מתאימים.... בקיצור, מור לא תחזור הבייתה ליום הזיכרון. היא תנציח את זיכרו של אחיה בשיקגו. באם זה נכון? הובטחו לה כאטיסים רק ביום העצמאות ה- 55. הכל תקין. הכל לפי הכללים. הכל לפי הנורמה. רק שביתנו לא תיהיה איתנו ביום כל כך קשה. אני מקווה שקריאה נרגשת זו תיפול על אוזניים רגישות. אולי נילמד מכך לקחים לפעמים אחרות. אין לעשות אפליות בין נשיא מדינה, שחקן כדור רגל, אזרח מן השורה, הורה שכול או אפילו אחות שכולה. חזקו ואימצו. שמואל אגבר (אבא של רותם)

BooBee

New member
שמואל יקר ../images/Emo20.gif

שלשום בלילה שדה התעופה בן גוריון חזר לפעילות רגילה, אם אני לא טועה, שמעתי על זה אתמול בחדשות. אני מציעה שתפנה למשרד הבטחון דרך קצינת הנפגעים, יש מחלקה מיוחדת שמטפלת בכאלה נושאים(ובטח אני סתםפ מתפרצת לדלת פתוחה ואתה כבר מכיר את כל מה שצריך להכיר....). חזק ואמץ, רויטל.

egbar14

New member
שדה ]פתוח לאח"מים

כדרך הטבע ראשונים חוזרים בעלי העמדה. בעלי השררה. בעלי היכולות ואלה שיש להם קצת קשרים במקומות הנכונים. אלה שחייבים לבוא חזרה הביתה בגין הנצחה, אזכרה וכו... הם במעמד של הפושטים (פשוטי העם). כך זה בחיים ומי שלא יודע אוכל את עצמו חינם. גם בתי העלמין בהר הרצל וגבעת שאול בירושלים, קרית שאול בתל אביב ועוד אחרים נראים במייטבם. צמחיה, מדרכות, אדניות, פרחים ועוד ואילו בבתי העלמין במקומות הקטנים והקטנטנים כמו גן יבנה, ביצרון, חצור ואחרים זה נראה על הפנים. גם בשכול יש ריטיניג. תמיד אני נשאל "רותם היה בצנחנים? הוא נהרג בלבנון? ועוד שאלות עם "רייטניג" גבוה..." רותם רק היה בשריון, נהרג בתאונת אימונים, לא היה פייטר, היה חייל ממושמע, מתנדב לכל משימה ומה צריך עוד.... זה רייטינג לא מספיק? מור תקועה בשיקגו. בבית ממתין לה לעוד שלושה שבועות צו מילואים לשבועיים ימים בבליש עם קורס קציני מ"פ. האם זו סיבה טובה להחזיר אותה לארץ? לאחר הרבה ריצות (אף אחד מהגורמים הממשלתיים כמו קונסויה בשיקגו, שר הביטחון ואחרים לא נקפו אצבע) הילדה הסתדרה בכולות עצמה. מור, חוזרת למשפחתה, לביתה, לחבר ולארץ שכל כל אהבה ביום העצמאות ה-55 למדינה. סוף סיפור. שמואל אגבר (אבא של רותם)

irisgh

New member
ואני בארה"ב

לא תקועה, מבחירה (למשך שנה). ובכל זאת, ביום הזה, אני הייתי צריכה להיות בארץ. הרי אחי אורי כבר לא יכול לטוס לפה... איריס.

למעלה