תקועה במשקל

תקועה במשקל ../images/Emo4.gif

כבר חודש אני תקועה באותו משקל. לפני שבועיים, עברתי משבר נפשי ותוך יומיים ירדתי קילו. ולא מפתיע במיוחד כשחזרתי לעצמי גם הקילו חזר אלי. אוף, נשבר לי כבר. מה אפשר לעשות?

נואבה

New member
עצה

הי טרופית יפה תכתבי לעצמך את התפריט שלך. תוריד כ 20% מהפחמימות למשל: ארוחות ביניים כוללות אצלך כריך - תחליפי בפירות, מעדן, ירקות. ארוחת ביניים כוללת אורז או פסטה וכו' - תפחיתי את הכמות ותוסיפי ירקות. בהצלחה

יעל י

New member
ואל תשכחי לשתות מים.ו...

נסי להחליף את מנת הבשר/עוף בדגים לפחות 4 פעמים בשבוע.

alonys

New member
לאבן שיושבת על הלב יש משקל מאוד אמיתי

לי הייתה חוויה מרתקת בעניין הזה - ככל שנותנים מקום לכאב הנפשי, לבעיות, ככל שמתמודדים עם אנשים שליליים בחיינו ומנטרלים את השפעתם עלינו - לא רק שהבריאות משתפרת פלאות - גם האבנים האלה שיושבות לנו בנשמה - יורדות ואיתן גם לא מעט משקל. נראה לי לפחות מהניסיון שלי שזה לא סתם שאומרים שיש דברים שאנחנו שומרים בבטן. לפני חמישה חודשים בערך היה לי ריב סופר מכוער עם אחותי הגדולה ומכיוון שבפעם הראשונה בחיים שלי לא שמרתי כלום בבטן (כי צריך מקום לעובר...
) - התוצאות היו די מדהימות. אני לא ארחיב על הביקורים בשירותים אבל ירדו ממני אחרי שהוצאתי את כל מה שהיה לי להגיד לה - לא מגזימה - 4 ק"ג. יש לנפש השפעה עצומה על הגוף. זה לא רק אוכל שנכנס וג'יפה שיוצאת. כל החשבונאות הזאת מתסכלת כי זה ממש לא נכון שכל מה שצריך לעשות זה להשגיח מה אוכלים וכמה שותים וכמה זזים. כל אלו עוזרים אבל הנשמה חשובה לא פחות. אז מה לעשות?
שימי את עצמך במקום הראשון.
תתחילי לרשום לעצמך רשימת משאלות קטנות וגדולות.
תתחילי לעשות לעצמך רשימת מתנות שתרצי ליום ההולדת.
בכל פעם שיש לך שיחת טלפון מרגיזה עם מישהו או מישהי - קחי זמן והוציאי הכול במחברת או על המחשב. כל המחשבות, כל הקריזה, כל מה שעולה ומציף. כל מה שאת פתאום נזכרת ש"אוףףף - למה לא אמרתי" וכל זה.
למצוא לעצמך פינוקים שהם לא אוכל. פנאי רק לעצמך, קנייה של משהו שמנחם או משפר מצב רוח (נר ריחני?, ספר?), טיול ליד עצים וכו'. את מכירה את עצמך הכי טוב ואם את לא מכירה - אף פעם לא מאוחר להתחיל
וצאי מהמירוץ. לא השמנו ביום ולא סביר לדרוש מעצמנו להוריד את הכול במטה קסם. שימי את הסטופר בצד כי אין צורך להיות בתחרות עם אף אחד. אם הגוף שלך זקוק לירידה במשקל לשם בריאותו - זה יקרה. תני לעצמך אוויר לנשימה! שיהיה בהצלחה

למעלה