תקוות ...

תקוות ...

הוא מאמין שהיא התקווה שלו היא חושבת שהתקווה שלה לא שם איתו . הוא הבטיח לה , ארמונות , חיים מעבר לאופק היא רוצה בית קט, כאן באמא אדמה הוא רוצה לראותה עכשיו להריח את ריחה , לתרגם את דמיונו למציאות . היא רוצה לתרגם את מציאותה לפנטזיה , של ריחות אהבה אך לא לצידו . הוא היה רוצה שהיא תהיה תקוותו היא ......

רותי מתוקה שלי !

ומה יכל לגרום לך לשנות את דעתך? ואולי את צודקת,הוא לא שווה את אהבתך. קשה,באמת קשה. ואולי באמת עדיף יהלום מיד שניה?

ראשית בואו נעשה טיפה סדר

פסח או לא?! מה זה העיניין הזה של יהלום יד שניה?! יהלום הוא יהלום ורצוי שיהיה יותר מקראט אחד ואם אפשר בלי נקודות וכחול עדיף במיוחד. לי באופן אישי אם הוא יהיה של 8 קראט לא אכפת שהוא יהיה יד עשירית!
שנית: העיסוק הזה במילה אהבה (ברררר) לא סיכמנו כבר ממזמן שזו מטאפורה שחוקה שמעטי מעט בכלל מבינים את משמעותה ועד עצם היום או הלילה לא ברור לי מדוע הולכי השתיים כל כך אוהבים להשתמש בה. שלישית: רותינקהההההה הלוואי ויהיו ימיך ולילותיך שזורים באלפי אורות כוכבים נוצצים לכי עם הפנטסיה שלך לאן שהיא תובילך ואם הוא באמת אוהב או איך שקוראים לזה הוא ימצא את עצמו על אותה הדרך רק טוב!!!

וואי וואי גחלולה,איזה מילים!

תגידי לה. וגם לו. גם להם זה מתאים. לכולם גם.

השבוע שמעתי ...

השבוע שמעתי מה משמעותה של "אהבה" אהבה =לתת כך אותו אדם חכם אמר לתת בלי לקבל תמורה . לאהוב מישהו אפילו זר אני עושה הפרדה ברורה בין אהבה בין איש לאישה .. אולי משיכה ?? או תשוקה ?? ... לא לא בזה מדובר אהבה כזאת חולפת , מחליפה בגדים דמויות ,זמנים ומצבים . מדובר באהבת חינם ! אני אוהבת אתכם ! שבת שלום לכם

רותינקההההההה../images/Emo24.gif

לא מכירה הרבה דברים אם בכלל שהם בחינם. אבל על מילותייך מייד מיישרת זנב, מצחצחת כנפיים זוקרת משושיים ויוצאת לטיסת רהבה חגיגית שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

למעלה