תקוות גדולות....

קאט בלו

New member
תקוות גדולות....

פעם אמרו לי שאסור לפחד שצריך רק להאמין, לכל תקווה ששם בלב. אך עם השנים בהם נגלו הקמטים האמת נחשפה וסטרה בפנים. תקוות גדולות שמתגמדות ושוב פורצות ולא תאמינו חלק מהם באמת מתגשמות. הגעתי לפורום במקרה - ערב משעמם, בתקווה למצוא משהו, והנה הגעתי לפינה קטנה שכולה תקווה.... אהבתי. כה לחי גחלילית.... קאט.

א פ ר ו ח

New member
אין כמוך קיטקט

בשש וחצי בבוקר הנפש היפיפיה שלך כבר מתפקדת פול טיים ג´וב שיהיה לך יום של מימוש תקוות... :)

קאט בלו

New member
הנפש שלי...

הגיעה לנשום את מנת הבוקר, ביקור חפוז מול הצג וקדימה לדרך - תקווה ליום חדש מלא בחום ואושר.... אפרוחי.. אומנם התגובה נרשמת אחר הצהרים אך.. מלא מלא רק טוב.. קבל חיבוק ענקקקקקק ונשיקה moooooooaaaaaawwwwwwww ענקית...

תקוות גדולות ...

מנסיון תקוות כן מתגשמות ... וערב משעמם הפך להיות מאוד ממכר עם מיץ צוף פרחים קסומים ביחד עם עוגיות פצפוצי כוכבים יושבים להם כולם על עלים לחים נהנים לקוות לחיים טובים ומה רע בלקוות .. לחלום לשאוף ואפילו לחיות באשליות בקיצור תמיד לקוות כי אפילו אם הקמטים מופעים וגם אם השנים טסות כמו מטוס בשמים שאי פניך לעבר התקווה הסתכלי על האור בקצה המנהרה ותראי אותנו מחיכות לך עם שתיה ועוגיה .. שרון .. נ.ב תודה תודה תודה על השיחה הנפלאה , געגעתי ...

מתוקית.

New member
בים של התקוות

יש נסיכים ונסיכות יש שמחה ולפעמים עצב יש פרחים וסרנדות יש אהבות ואכזבות אך לרוב יש אנשים פשוטים חמים ככה סתם באמצע הדרך בים התקוות יש תמיד מקום לעוד ועוד תני יד לפחד אל תתני לו להשתלט לעתים נדמה שהכל אבוד נקודת אור ולו הקטנה ביותר נותנת שוב חיוך ברוכה הבאה לחדר המיוחד הזה
ג´ול

יודע ש...

New member
תוספת

ואני רק יכול להוסיף שזה חדר מופלא וקסום עם אנשים מיוחדים וגחלילית מדהימה ואוסף של כוכבים וברכות פשוט הנאה שיהיה לכולם יום נפלא

קאט ../images/Emo24.gif

את רואה... גם בשעמום יש משהו טוב.. שמחה שאת אתנו ומקווה שתמצאי כאן מקום נעים לנוח ותקוות תמיד קיימות והן אכן מתגשמות לא כולן, לא כולן יחד... אבל זה מה שעושה לנו את החיים למלאים ומעניינים רק טוב!!!

למעלה