תקוות גדולות?

girl like me

New member
תקוות גדולות?

אוקי קודם כל שלום לכל הפורום,אין לי מושג אם הגעתי לפורום הנכון אבל זה ממש לא משנה כרגע כי השם שלו עושה הכל:תקוות גדולות... קראתי פה חלק מהסיפורים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי גם.... אני יחסית צעירה,בינואר אני אחגוג 18 אבל לגילי אני מאוד בוגרת וחוויתי לא מעט דברים קשים בחיים שלי.... הדבר שהכי שבר אותי היה סיפור אהבה(אלא מה,בנים הם תמיד הבעיה הכי גדולה של הבנות...)ביני לבין ידיד שלי,זה היה ככה שחברה שלי התאהבה בו והקטע הבעייתי הוא שהוא ערבי נוצרי,אני החלטי לנסות לעזור לה כי היא לא הראתה לו שהיא רוצה אותו ובזכותי הם נהיו זוג,הבעיה היא שבזמן שהם היו יחד אני והוא מאוד התקרבנו בתור ידידים וכשהם נפרדו בהדדיות אחרי שבוע אחד מסכן הוא בא וסיפר לי שהוא אוהב אותי וכמה שקשה לי להודות גם אני אהבתי אותו... זו היתה תקופה נוראה של המון ריבים ביני לבין אותה חברה כי היא דרשה ממני לנתק איתו את הקשר כי היא סובלת מזה שאנחנו עוד מדברים ואני סירבתי,אמרתי לה שאני לא ארשה לעצמי להיות איתו למרות שאנחנו מאוהבים רק ככבוד כלפיה אבל את הידידות שלנו אסור לה לקחת,היא החליטה להוציא אותי מהחיים שלה בגלל זה ואת האמת שאין לי בעיה עם זה כי היא מאוד השתנתה לרעה בתקופה שעברה עלינו...חשוב לציין שכל זה היה לפני חצי שנה והוא כרגע נמצא באוסטרליה עד ליומולדת שלי....אני מתגעגעת אליו מאוד,אני כבר לא מאוהבת בו אבל בהחלט אוהבת אותו ומעריכה אותו על מי שהוא... הקטע שאני כותבת פה את כל זה אני מניחה כדי לנקות קצת את הנשמה שלי...אין לי מטרה מסוימת פה ולא נראה לי שאפשר לעזור לי...פשוט רע לי בחיים ואני אומרת לכל מי שמכיר אותי שרק בחלומות שלי אני חיה,זתומרת הנשמה שלי חיה ונושמת ובמציאות הנוראה של היום הנשמה שלי מתה... סיבה נוספת שלא נהיינו זוג היא ההורים שלי שאסרו עלי להשאר איתו בקשר בגלל מוצאו והמצב בארץ...תקראו לי נאיבית אבל אני חייבת להאמין שיום יבוא ואני אהיה מאושרת נכון??זה לא רק חלום?? אני בסך הכל בת 17 וחצי וממש קשה לי,אני קורעת את התחת בעבודה(מקדונלדס) ואני לומדת לפסיכומטרי,כן אני עושה אחד עכשיו כי אני רוצה להתקבל לעתודה וממש לא קל לי עכשיו שהשנה האחרונה מתחילה ויש עלי פול לחץ מכל הכיוונים...בעצם החלום שלי הוא לתקבל לעתודה ולעזוב את הבית כמה שיותר מהר ולחיות חיים משלי שאף אחד לא יגיד לי מה לעשות ומה טוב לי,רק אני יודעת מה טוב לי!!! וכמה שרע לי להגיד את זה כי אני אוהבת את ההורים שלי אבל אני הולכת בהרגשה שהם לקחו לי את הדבר הכי טוב שהיה לי אי פעם בחיים,אולי אני מגזימה אבל אתם לא מכירים אותו..תעזרו לי? נוסף לכך היה לי חבר עד לא מזמן,נפרדתי ממנו ברגע שהבנתי שאני לא אוהבת אותו כי אני לא אחת שמשחקת באנשים אבל עכשיו אני ממש מתחרטת על זה כי אני מרגישה ממש לבד בלי אף אחד....זו הרגשה נוראה שאין מישהו לצידי כמו פעם.... גם אם לא תענו לי כי אולי כתבתי יותר מדי ואני מצטערת אבל באמת הייתי צריכה לדבר עם מישהו,יש לי מספיק חברות וחברים אבל הם כבר לא יודעים מה להגיד לי ואיך לעזור לי שחשבתי שאני צריכה לשפוך את הלב שלי בני מישהו אחר....אז גם אם לא תענו תודה בכל מקרה,אני מרגישה יותר טוב כשאמרתי את זה....

*pank

New member
אחות לצרה

פאנק מאוד טיפשה באהבה תנו לה שקל על כל אחד ששבר לה אתה הלב, אומרים שהעושר לא מקטין את הכאב. מרוב הזדהות הלכתי לקחת כדור הרגעה. אבל חכי שגחלילית וכולם יבואו בעיקר קונן היפה אני בטוחה שיהיה לכולם הרבה דברים חכמים לומר על זה פאנק לא להבין בגברים כלום.

dani 123

New member
היום התמונה שחורה, סבלנות זה ישתנה

כמה הערות 1. לגבי החברה - בצורה שתארת את תגובתה היא לא היתה חברה אמיתית אלא נצלנית שרצתה לשלוט בך. 2. לגבי עמדת ההורים - אני משוכנע כי הם רוצים למנוע ממך מצב של אכזבה שעשוי להגיע עקב שוני בתפיסות חיים בין דתות שונות. ישנם מקרים רבים כמוך שלאחר שנים (לאחר הקמת תא משפחתי) גילו את הפערים ונפרדו. נכון יש כאלה גם בנישואין באותה דת אך הפרידה פשוטה יותר. 3. לגבי העומס - קבעת לעצמך יעדים גבוהים וזה המחיר. אל תוותרי על היעדים מאחר ועם חלןף הזמן העומס יראה לך בצורה שונה. הצליחי

girl like me

New member
תודה,לא ציפיתי לתגובה כל כך מהר...

בקשר לאותה חברה אני הבנתי את זה שהיא לא חברה אמיתית כי אם אני הייתי במקומה בחיים לא הייתי עומדת בין שניים מאוהבים ומונעת מהם להיות בקשר...הייתי מעדיפה שרק אני אסבול מאשר שולשה יסבלו... רק אני מאוכזבת שלקח לי חצי שנה לעבור את התקופה הזאתי,למזלי עשיתי נכון וניתקתי איתה את הקשר ותודה לאל היא גם התפטרה מהעבודה,אנחנו עובדות יחד אז אני רחוקה ממנה סופית ולגבי אותו ידיד אנחנו פשוט נישארים ידידים טובים...שנינו מאוד נפגענו מכל הסיפור הזה כך שהאהבה דאכה וזה בעיקר מה שמעציב אותי...מצאתי מישהו שאהב אותי וקיבל אותי ל משנה מי אני,יכלתי לבוא אליו בלי איפור עם שיער מבולגן ופיגמה והוא עדיין היה שמח לראות אותי,קיבל אותי כמו שאני בלי שום תוספות או זיופים ועכשיו שהוא לא פה אני מרגישה ממש לבד!היינו מדברים כל יום לפחות שעה..על כל הדברים שבעולם ואחרי כל שיחה עדיין היו לי דברים שאני רוצה להגיד לו,תמיד נשאר לשנינו טעם של עוד לדבר וכאלו ועכשיו הוא לא פה וגם החבר שלי שאהב אותי שונא אותי על שנפרדתי ממנו בלי אזהרה ורע לי... בהחלט הצבתי לעצמי ציפיות גדולות מהחיים,האמנתי שהאהבה תנצח הכל ותתגבר על הכל,אז אכן התגברנו על אותה אחת שהפגישה ביננו ולא נתנו לה להפריד ביננו ולמרות ההורים שלי אנחנו שומרים על קשר קבוע וכאלו אבל מה הבנתי מהחיים שלי?שאין אהבה...תראה את המצב של היום! אני בנאדם מאושד שאפתן כך שלא משנה כמה לחץ יהיה עלי אני תמיד אחייך ולא אוותר על אף אחד מהדברים שיש לי בחיים,מלא אמרו לי לוותר על העבודה או משהו אחר וסירבתי...אבל לא משנה כמה אני אעשה את עצמי מאושרת וכמה אני אצליח אני תמיד אהיה עצובה...תמיד לבד....כבר התייאשתי מהחיים...

אופה3

New member
האמת אני לא חושבת שהיעד שלך כל כך

קשה, האהבה באמת תנצח ותרשי לי לא להתייחס למוצא של הבחור, אם טוב לך איתו, ואת מאושרת איתו , אז שיהיה לך לבריאות, אבל אני מבינה את ההורים שלך, האהבה מנצחת בסופו של דבר את הכל, טוב שאת שאפתנית זה דבר טוב בחיים, ועוד יותר טוב שאת תמיד מחייכת, אבל אל תעשי את עצמך מאושרת, היי מה שאת, ואם לא טוב לך אז תתפרקי ותכתבי, אולי תחשבי איתו ביחד מה טוב לכם, מה יהיה טוב לכם בכל אופן, לפחות התפרקת ערב נפלא

יקירתי

תראי, לדעתי, הבחור הזה היה יכול להיות טוב בשבילך, אילו היינו חיים בתקופה אחרת ובמדינה אחרת. אבל פה בארץ זאת בעייה. יש מתיחות רצינית ביותר שכל יום הולכת ומתפתחת בין יהודים לערבים. בכל פעם שיש פיגוע השינאה הולכת וגוברת. אני הוא הראשון שרוצה קשר קרוב וידידותי עם הערבים, אבל, המציאות אינה מאפשרת זאת, ולא יעזור לנו, אנחנו בדרך להסלמה, אשר תביא עוד פיגועים ועוד שינאה. למה את צריכה את זה. חסר גברים????? כשתגיעי לצבא או לאוניברסיטה תפגשי המון בחורים חכמים, בטוח שיהי שם מישהו שתוכלי להתאהב בו. היום בדיוק היום, אנחנו רגועים, אבל חכי, מחר או מחרתיים או גג בעוד 3 ימים הולך להיות פיגוע. חסר גברים, באמת נו, אני לא מבין למה צריך לבחור גבר בעייתי. יש שפע. מה אני אעשה, אני רוצה לנחם אותך, שיהיה לך נוח וכייף, ומה שיש לי להגיד לך, זה תוותרי עליו. קיים באזור מגורייך, בסביבה שאת מתגוררת בה או מסתובבת בה, גברים, אשר את יכולה להיות ידידה שלהם, את יכולה לפתוח את הלב איתם, קיים לא חסר, את הולכת לפגוש אותם בצבא בטירונות, בקורסים, באוניברסיטאות, בריקודי עם, באינטרנט. ואת צעירה מאוד, אני פגשתי המון המון נערות, שהגיעו לצבא בלי חבר, והכירו בתוך הצבא, ופגשתי המון שהכירו בתוך האוניברסיטה. אני אומר לך את זה מכל הלב, בכל פעם, שכל עם ישראל, ישב מול הטלוויזיה כדי לראות את ההתפתחות של פיגוע, את והחבר שלך תרגישו עוד יותר מורחקים מהחברה הישראלית. כשמתקבלים לעתודה, אמורים לצאת לקורס קצינות, ואח"כ ייעשה עלייך בדיקה בטחונית כי את אמורה למלא תפקידים רגישים וחכמים בתור קצינה עתודאית. אני רוצה בשבילך, שתעברי את הפסיכו בהצטיינות, להתקבל לעתודה ולמלא תפקיד חיוני ואחראי בצבא, אני רוצה בשבילך חבר שיודע להקשיב לך ושתוכלי לשים ראש על כתפיו. דמעותייך כואבים לי. כשהחברה הראשונה שלי, עזבה אותי, התחלתי לבכות והאמנתי שבחיים לא תהיה לי אהבה אחרת, שלעולם לא אוכל לאהוב מישהיא בצורה כזאת. הייתי כזה לתקופה של חודשייים ואח"כ הכרתי אחרת ונדהמתי אך יכולתי להתאהב מחדש. שולח לך שקית של לבבות קטנים שיהיו משלך ויאירו לך את דרכך.

girl like me

New member
../images/Emo160.gif

מה אני אגיד לך? לא משנה ידיד שלי כרגע,זוהי כבר נחלת העבר,זה פשוט הקטע שהאהבה שלנו דוכאה על ידי המציאות אז בשביל מה אני עובדת קשה כל כך? אני בחיים לא אהיה מאושרת.... אני יודעת שיש בעיות יותר גדולות משלי בחיים אבל עדיין....כסף זה לא הכל כתגובה לזה שכתב למטה...יש לי מספיק כסף וזה לא מה שעושה אותי מאושרת... הייתי פשוט רוצה לעזור הכל,לארוז לעצמי תיק ולצאת מהחיים האלו!!!! אני אולי מגזימה אבל רע לי... ורק שתדע שזו ממש עבודה שחורה לשמח אותי....

אני בחיים לא אהיה מאושרת

יש לך מושג כמה שהמשפט הזה יפה בעיניי. כמה אמיתי, כמה כן, כמה מצלצל כל כך מוכר. תאמיני לי, שלפחות פעם ביום חולפת בתוכי המחשבה הזאת. עם השנים למדתי כי המחשבה הזאת היא זמנית, ואחרי כמה ימים או שעות, קורא ממשהו טוב ואני שוכח ממנה. את יודעת מה אני כל כך אוהב באנשים שאומרים "אני בחיים לא אהיה מאושרת" ??. הם אמיתיים, לא דחפים את האבק מתחת לשטיח, לא משטחים את האמת, ואני מרגיש איתם טוב, אני סומך עליהם. תאמיני לי ה "אני בחיים לא אהיה מאושרת" זה משהו שבא והולך כזה. כל טוב, יקירתי.

evergreen1

New member
fכזה קשקוש

באמתילדונת כנראה שכל צרכי טבלת מסךאו ממולאים אצלך אם כל מה שמטריד אותך זה רומנטיקה אני חייב לבטוח לאומי 10000 שח לקנסות משטרה 9000 שח הפסדתי בשנה וחצי 50000 שח בהימורים, הרשיון שלי בפג תוקף אני בן 36 וצריך דחופ תוכנית לעזוב את הארץ , וכמובן, הלוואה של 5000 דולר לנסיעה, מה דעתך???

*pank

New member
עזוב ת'ילדה! ירוק עד

קשקוש מקצועי תמצא אצלי אז ככה יש לי בעיה נוראית זו לי ממש טרגדיה אני במצב אנטיגוני על סף היסטריה אתמול יתוש אחד התיישב עלי ולא עקץ נעלבתי נורא לא לוקחים ממני דם??? (מה לא שמעתם שהגונב מגנב פטור) ערפדית קשקשנית.

פאנקי....הסייח הרוקד,אייזק חביבי...

שניכם עושים למען הנערה ובחינם,את מה שהיה גובה פסיכולוג מקצועי. דוז פואה לשניכם !

*pank

New member
ומה אנחנו לעשות לך חינם???../images/Emo99.gif

חוץ מעינים זה על חשבון הבית.

פאנקיל'ה..........................

את מתחילה לרגש אותי,אני מרגיש את זה לפי טפיפות הרגליים שלי על הרצפה.... כנסי אלי למחסן באופן בהול,אני רוצה לדבר איתך על זה....!

*pank

New member
לי לוקחת הרבה זמן לרגש קונן יפה

מקווה ששמה במחסן לא יהיה לנו זמן בכלל לדבר על זה התערבות הפיה הטובה: נשק אותה ושתוק... תגובה של פאנק: מה פתאום לשתוק תצעק את השם שלי אני רוצה תהילה!!!!

פאנקי.....אל תסבכי אותי עם השכנים..

אני מבקש לשכב פרקדן וללא תנועה,ובטח בלי צעקות,אחרת כל השכנות יתדפקו על הדלת... יאללה ביי,הולך להכין את המצעים.

*pank

New member
../images/Emo99.gif לפני אתה ללכת...

אין יותר שכנים ואל תשאלני היכן הם לא עונה בלי עורך דין.

פאנקי....לא לדאוג..............

אני גם עורך דין,וגם מסג'יסט,וגם מנקוריסט,גם בלאן,וגם חרמן....! בקצור,את בידיים נאמנות של נוטריון.

נסמומה

New member
מממממ

בחיי אני מתגעגעת לימים שהאהבה הייתה הדאגה שלי לצערי הימים האלו פגו מזמן היום יש לי כל כך הרבה בעיות קיומיות כמו שתוך חודשיים אזרק לרחוב ולא יהי לי איפה לגור אני ובני או איך אקנה מחר אוכל ולמה לעזאזאל מבקשים ממני לשלם תשלומים לבית הספר בזמן שאני נלחמת בכדי לקנות אוכל ולמה לא מגיעה לי שום עזרה משום מוסד בגלל שאני ברוב חוצפתי עובדת ...הלוואי ויכולתי לחזור אחור ולעקוף את הימים השחורים והקשים שעוברים עליי ועל בני היום ולכאוב מאהבה נכזבת כמו הילדה המתוקה

כן נסמומה...חוצפנית שכמותך...../images/Emo140.gif

למה את עובדת? למה את מחזיקה רכב? לאיזה חשבון הבנק שלך נכנס או יכנסו סכומי הפיצויים. מה פתאום שפתחי תוכנית חיסכון למען הילדים שלך? על מה את מדברת נסימומה מה פתאום את צריכה ללכת לקנות אוכל רק לילדים שלך מה יש...לך לא מגיע אוכל? מה קרה נסימומה חוצפנית שכמותך למה את עובדת? לכי לשבור תשולחנות בביטוח הלאומי במס הכנסה בעיריה במנהל מקרקעי ישראל אבל קודם וראשית כל לכי לשבור את כל השולחנות בכנסת תקחי את רכב הברינקס ואם יתמזל מזלך הרכב יהיה מלאאאאאאאאא בכסף ככה שנוכל להתחלק איך אומרים האנגלים פיפטי פיפטי? חחחחחחחחחחחחח נסמומה(מחייכתץ......איתך מתוך העצב השרוי במדינה ) רק טוב שיהיה

girl like me

New member
../images/Emo51.gif

אז לכל מי שכתב לי אני רוצה להודות,חלקכם אמרתם דברים מאוד חשובים ונכונים כמו שאני תמיד אחיה במחשבה שאני לא מאושרת אבל אחרי כמה זמן יקרה משהו שכן ישמח אותי וזה הדברים הקטנים שנחשבים כגדולים... מי שחשב שהם היו צריכים לגבות כסף אני מאוד מצטערת שזו הרגשתו,אני לא רואה בהם כפסיכולוגים שלי אלא כאנשים אנונימיים שרוצים להקשיב לי ולעזור וזה באמת משמח אותי שלמישהו איכפת ממני... היה פה מישהו שכתב על בחורה שהגיעה זמנה להיות נחלת העבר וכמה קשה שזה יכול להיות באמת הגיע הזמן לעזוב את מה שקרה לי ולחיות את ההווה... אני אעבוד קשה על הלימודים ובעבודה ומקווה שאמצא לי מישהו,למרות שאני אומרת כל הזמן שכבר אין לי זמן לאהבה בחיים שלי עם כל מה שיש לי אני בטוחה שיום יבוא ואני אמצא מישהו שאהיה איתו מאושרת... אני מקווה לפחות..כי יש לי תקוות גדולות ויש לי חלומות שאני רוצה לממש ואני לא ארים ידיים... ולכולכם פה,חרמנים או לא חרמנים,אנשים אמיתים שבחיים לא יהיו מאושרים או לא יודעת למי אני מאחלת לכם רק טוב,אל תוותרו על החלומות ותמיד תדעו שיש מישהו למעלה,אין לי מושג מי זה אבל כן יש מישהו שמשגיח עליכם. ואני תמיד אשמח לדבר איתכם למקרה שתרצו: [email protected]

למעלה