תקווה

תקווה

תקווה גדולה. גדולה מדי מקבלת מגע של בטון מתקשה תקווה גדולה. גדולה מדי לסליחה לשיחה אמיתית וכנה.

חן (*_*)

New member
התקווה, לעולם אינה גדולה מידי.....

תמיד יש לקוות אך לדעת שלא כל התקוות בהכרח מתמלאות

הלו קצת!!!

מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף. ואין דבר כזה תקווה גדולה מידי! יש תקווה קטנה בינונית גדולה ועצומה. יש שמנה ויש רזה יש ארוכה ויש קצרה ולכל אחת יש את מיקומה ואת הכבוד הראוי לה!!! ולכל תקווה הכי חשוב, יש את הזמן שלה! רק טוב!!!

את צודקת

חבל שהמציאות היא כזאת. הכי הרבה אני שונא, זה כשאני מגלה שיש לאנשים תקוות גדולות פי כמה משלי, ומצליחים להשיג אותם. תקווה גדולה זה עניין אישי כל אחד והתקוות הגדולות שלו, מה שאצלי נקרא תקווה גדולה, אצל אחר זה תקווה פיצי. את יודעת מה אני מאחל לך מכל הלב ????? זה שתדעי אך לפרק את התקווה הגדולה שלך לכמה קטנות ולכבוש אותם אחד לאחד. אני מאחל לי גם כן, שאדע אך לכלכל את צעדי עם התקוות הגדולות ולפרק אותם בתבונה לשלבים. תשמעי, אני קראתי את השיר שלך בכתיבה יוצרת, כי ראיתי את מה שכתבת כאן, והיה בי דחף לחפש דברים נוספים עלייך, ומצאתי את השיר שלך שם. תשמיעי, הוא כל כך יפה, כלכך שבה את ליבי, אני מתפוצץ מקנאה, גם אני עליתי אתך שם למעלה, והתבוננתי למטה. אשמח מאוד, זה יהיה כייף בשבילי, לראות אותך כאן. שולח לך זר פרחים. באהבה ממני.

תשמעי גיברת קצת.........

אני רק רציתי קצת להגיד לך שבאמת התורה שאני מאוד מבולבל לאחר קריאת שירך. כנהג משאית בטון לשעבר,מאוד הזדעזעתי לקרא שהשוות את התקוה למגע של בטון. את יודעת כמה עבריינים יש בחולות ראשון לציון שמנהלים שיחה אמיתית וכנה תחת טונות של בטון....? אותך למנהלת....!את מפחידה את האנשים בערב חג...!

אתם כאלה מקסימים.

עשיתם לי כל כך טוב. תודה

למעלה