תקווה ענקית

תקווה ענקית

לשנה חדשה . תקווה מצפה מחכה בפינה . תקווה שאף פעם לא נשברת , שמאמינה בקיומם של ניסים. תקווה שאף פעם לא נגמרת, גם ברגעים קשיים. התקווה שלי , לפעמיים מתאכזרת , מצפה להגשמןת. שום חלום לא סר , בעתיד , בעבר. התקווה שעופפת , לב שבור לרסיסים. אני כאן יושבת , נותרתי לבד . ועדיין תקווה , לא נותנת מנוח..... מצפה,מקווה , תקווה יודעת, שזה לא סוף העולם........

ברבי,אל תהיי עצובה כפרה שלי....!

באמת התורה כמעט ובכיתי כשקראתי את שירך סיפורך. גם לי כואב עכשיו. בדיוק הרגע סיימתי את ריצת הבוקר שלי ולא ידעתי ששיחררו מהסגר את הכלב של מר פויירשטיין. פתאום הוא נעמד מולי ומזיל ריר לבן מפיו. ההתנגשות בין פיו של המלעון, לבין ישבניי החמודים היתה בלתי נמנעת.....! ועכשיו אני לא יודע להסביר לשכנה שלי סטלה,מאיפה הריר הלבן שנוזל לי על התחת. אני תקווה שסיפור קצר זה יעודד את רוחך,ולו במעט. תודה לך מראש על ההשתתפות בצערי....!

אופס ,שוב שכחתי...אהה נכון,קארין...

ילען דיני,אני לא יודע מה קרה לי בזמן האחרון שאני שוכח שמות. שמות של נשים כמובן...! מובן מאליו שההודעה הקודמת שלי מיועדת לעוד עצובה מהפורום בתקווה שתחייך על הבוקר. לקארין החמודה!

../images/Emo163.gifאתה תבוא דחוף לקבל

טיפול בזיקרון שלך ככה מתבלבל וגורם להן לבכות עוד יותר. וזה עוד בערב חג וךפני יום הכפרות!

בושה וכלימה!../images/Emo46.gif

ככה שוכחים אותי???? יש לך אלצהיימר נעורים או משהו??? (חס וחסה...) ואגב תמסור לשכן, שאם הוא אוהב את הכלב שלו, אז שיישמור עליו רחווווק שהעכוז שלך, ולא פאנק תתיצב אצלו בבית,והעכוז של הכלב ייפגוש בלסתותיה של פאנק...

renee

New member
קונן היפה

קודם כל וראשית כל, למה אין תמונה שנשטוף את העיניים...????? והאמת היא שאתה מזכיר לי מישהו נו.. מה שמו??? ההוא שאוהב לכתוב על השכנים שלו.... זהו נזכרתי. אתה אולי ההוא מהג'עמה של יפו? כתיבתך מזכירה לי סיפורים משם.... אני קוראת ותמונות יפואיות צצות לנגד עיני.
אני נהנית לקרוא את שאתה כותב עכשיו אני מבינה למה חיפשו אותך כל כך הרבה
יום טוב לך ולכולם

למעלה