תקווה עם חוט סגול

תקווה עם חוט סגול

ירדתי לזרוק את הזבל, את כל הפסולת שנשארה בבית .סתם שקית קטנטנה עם פסולת מיותרת. ירדתי את כל המדרגות ויש לא מעט, חושבת על רשימת המטלות המצפות לי לתחילת השבוע הבא המתקרב ובא, ים של מטלות ארוכות מייגעות לא פשוטות כלל וכלל. ומודה לאל שהנה השבת נכנסת עוד מעט והשלווה תתמקם לה בין הסדקים. על הפח ישבה חתול מנומרת ביקשתי ממנה יפה לזוז כדי שאוכל לזרוק את השקית שלי. זו התמתחה בעצלנות וירדה באלגנטיות מרשימה ממקומה. פתחתי את הפח, זרקתי את השקית, והרמתי את ראשי אל על, מן תכונה כזו שסיגלתי לי במהלך השנים תמיד להסתכל למעלה. שם למעלה ראיתי את החוט, חוט קטן, עדין, מסתלסל לו בעדינות בינות לעצים, חוט סגלגל כמו ממשי חוט עדין ודק כמעט ולא נראה שמחובר לתקווה קטנה. הושטתי יד לקצה שלו שלא יברח, הוא כמו נכנע בהתלהבות הסתלסל סביב אצבעי מרצון ללא שום התנגדות. לקחתיו, חיברתיו חזק ליד שלא יעוף וככה משעות הבוקר המוקדמות אני מטיילת לי ברחובות מבצעת את כל המשימות עם חוט עדין סגלגל חוט של תקווה,קשור לי ליד.... התקוות הסגולות של יום שישי
רק טוב!!!

paloma blanca

New member
../images/Emo24.gif

החוט הזה צריך להיות קשור אלינו על בסיס קבוע.... בלעדיו אנחנו אבודים
אהבתי
שבת שלום לבעלי התקוות

ברק 188

New member
יפה...יפה לך גחלולה מהזבל לקטוף חוט בסגול ו..

לצאת אל העולם ולטייל ברחבותיו לחוט של תקוות סגול ומטיבות מצטרף ומוסיף עולם שלם בסגול לשבת קסומה בסגולות וניחוחות קסם.

צילוש43

New member
מממממממ גחלילית...../images/Emo9.gif

לקראת הבוקר העולה קראתי והתחברתי לחוט הסגלגל. מקושר לתקווה קטנה אך כל כך מלאה
בחוט קטנטן סגלגל קשרת את משמעות המילה במלאי של אהבה
שבת נפלאה לך ולכולם

שבת בבוקר

צילושקהההה אמממממ כמה נחמד היה להתעורר לתך עננים סמיכים שהבטיחו גשם אבל הוא לא הגיע החצוף
אני אמשיך ללמד את ידידיי את ריקוד הגשם אולי בסוף זה יעזור
שתהיה לכוווולם שבת נפלאה ושקטה עם ריחות תבשילים נהדרים רק טוב!!!

עלווה

New member
שבוע טוב ומבורך../images/Emo24.gif

זוהרת את החוט הסגלגל העדין העשוי ממשי ראיתי גם אני אומנם דיי רחוק אך היה ממש ממשי והוא מחובר להרבה תקוות קטנות מלא ומוקף באהבה, קשרתי אותו גם אני חזק חזק לידי...מקוה שהוא מבשר לשבוע חדש, טוב ומבורך בנימה אופטימית זו מאחלת לכל התקוות שבוע טוב עם הרבה גשם של ברכה תרתי משמע

ברק 188

New member
שבת בין אי פה ואי שם +טיול נחמד

בפינת חמד שלא הכרתי כמה תמונות להתרשמות לא באיכות טובה אשר צלמו לקראת החשכה במצלמת הפלא'פון ראשונה תבוא ותעלה הוללה כמה יפה הוא חופה של... אולגה

ברק 188

New member
בית חנקין ו...

כמעט נחנקתי מנוף כאילו לראות את האזור ממבט מעוף... חבל"ז שהבית היה סגור אבל עוד אחזורה לשם מאחורה שיהיה פתוח . בקושי רואים אבל מ'כפת לי

ברק 188

New member
קצת מידע על הבית

תוך כדאי קריאה ועשרת המידע מזוית עיני ראיתי שתי מידע'לך מצדדי

ברק 188

New member
חיפשתי מזרק ומה מצאתי...

מזרקה, אז נזרקתי שם קצת בשלווה (לא ביה"ח שלוותה)

ברק 188

New member
ו...ניחושים מה...

זה ? ובניתים עד שתנחשו ליל מנוחה מראשל"צ לפני התרדמה, השעה:00:00 הפכתי לדלעת .

rtho784

New member
טיול יפה עשית ברקי.....

לא ידעתי שיש מקומות יפים כאלה ליד הבית שלי. שבוע טוב ומבורך

ברק 188

New member
אכן אילנה

חלקו הראשון של היום היה בסימן של מצווה וחלקו השני היה בסימן של כיוף של טיול כול אחד צריך לצאת ולאומר יש מקמות יפים ליד העיירה שלי .

ברק 188

New member
אהלן אלונדי קבל 12 נקדות אכן

ארובות תחנת הכוח ע"ש רבין בחדרה ניחשת 'נהון לכן את חייב לי כוסית וודקה תרשם...תרשום כדאי שבהזדמנות אני אתרשם Waterloo הוא השיר... והשאלה כמה וולט מייצרת התחנה אם תנחש תהיה חייב לי גם ארוחה חה...חה...חה

למעלה