תקווה לליצנים

תקווה לליצנים

אוריאלי, פלטי ורישפי סוף סוף מחייכים, שוורצנגר זכה. יש תקווה לליצנים. יופי עבמי'ם

למזלנו, קליפורניה אנחנו עדיין לא

אמנם העיצוב של קניון ארנה יכול להטעות, אבל במרחק שתי דקות נסיעה משם שלטי הניילון של רשפי מזכירים לנו היכן אנו נמצאים. הלכלוך, הטינופת, האשפה שהליצנים מפיצים וממלאים בה את העיר. זכותו של כל אחד להיות ליצן, אך כשעושים זאת מחוץ לכללי הדמוקרטיה זה מפסיק להצחיק. לפחות בסן-פרנסיסקו אפשר להרהר בשוורצנגר על ספסל ליד האנדרטה הגדולה לזכר מרטין לותר קינג, או ברחוב קסטרו הגאה. וכאן? הרוב מצביע בעד המשכו של המינהל התקין ונתקל בחברות בניה שמממנות כל מיני ליצנים מאותגרים מוניציפלית...

עשית טעות גדולה מר וושינגטון

הזכרת את מרטין לותר קינג. תתחיל לספור את השניות עד שכתבי החצר של משרתי הקבלנים יפזרו פה ידיעות מוסמכות שגברת גרמן אחראית באופן אישי להרצחו. הופ, סליחה. לפחות חודש ייקח להם לגלות מי הוא היה ולמה נרצח. ולחשוב שאת כל זה הם עוד צריכים לברר באנגלית. עזוב לא אמרתי כלום. שיהיה נעים וטוב.

אני רק מחכה ליום שאחרי.....

שבו כל הליצנים והקבלנים בתחפושת יחזרו למלונה שלהם עם הזנב בין הרגלים.... אך, זה יהיה תענוג ענקי.... הם לא מבינים שהרצליה מורכבת מאוכלוסיה אינטיליגנטית, שאחרי הקטסטרופה (לנדאו) רק חיכו למישהי כמו יעל שבקדנציה אחת, הפכה את הקערה על פיה והזיזה ענינים בעיר הזו כמו שלא הזיזו כאן 30 שנה לפניה. רשפי שלחה לי הבייתה כל מיני פיסות נייר ובאחת מהם היא כתבה שב 28 באוקטובר כולנו נסגור חשבון עם גרמן.... רשפי בינתיים את לא מצליחה לטפס מעל ה 4% המסכנים שלך שכוללים בתוכם משפחה, חברים ואנשים שמקבלים תמורה אישית לכך שהם נותנים לך את קולם. אז תמשיכי לחלום, זה ממש משעשע איך את חיה בסרט. ושלא תעיזי ללכלך יותר (תרתי משמע) כי את כבר חוצה את כל הגבולות.... זה לא יאומן איך כל "שטותניק" יכול להגיש מועמדות לראשות העריה... ועוד ללכלך את העיר בצורה כה מזלזלת. אני לא מבין, לאף אחד ממתמודדיה של גרמן לא אכפת מהעיר הזו? הרי הם מטנפים אותה מכל הכיוונים האפשריים. הם מזלזלים בציבור אם הם חושבים שבזה שיתלו שלטים באופן לא חוקי, יקנו את אמונם.... זה פשוט מרתיח!!! את זה שהם שקרנים וצבועים אני יודע. אבל לפחות שינסו להעמיד פנים שאכפת להם....

תומכי גרמן בפורום זה ...

הם חנונים מתוסכלים. זהו - יש לומר את האמת. זהותם של שלושת דוברי גרמן בפורום זה ידועה (כולל גם כל מיני שמות מתוחכמים אחרים...- ספסל באוטובוס, התושב המסור וכו') וכעת גם ניתן ללמוד על אופיים. ג'ינג'י אחד מעצבן, נער מתבגר עם תסביכי גדילה ובלונדינית אחת שכנראה לא יכולה להפסיק לשחק עם השיער בעצבנות ואל תטעו - הם מוכשרים, הם מתודרכים ומוחם שטוף היטב בתעמולת השקר של גרמן. זה בדיוק סוג האנשים שייפול בקסמי חיוכיה המזוייפים של ראש העיר, ואל תתנו לעובדות לבלבל אותם. הם מתעלמים ממלחמת העולם של גרמן לקחת בסיבוב הראשון, הם ממשיכים בעוז ללמד אותנו מהו גירעון וכיצד הלוואות לא נכללות בו (זה כבר פתטי כל כך הויכוח הזה...) הם מתכחשים לתכונותיה השליליות של גרמן שבעטיין העיר הזו מזדחלת לכיוון לא ברור ("כי הרצליה בדרך הנכונה...
) ןחמור מכל - הם מתחילים לתפוס תחת... סבלנות אני אומר, הכל פתוח.

למעלה