אני רק מחכה ליום שאחרי.....
שבו כל הליצנים והקבלנים בתחפושת יחזרו למלונה שלהם עם הזנב בין הרגלים.... אך, זה יהיה תענוג ענקי.... הם לא מבינים שהרצליה מורכבת מאוכלוסיה אינטיליגנטית, שאחרי הקטסטרופה (לנדאו) רק חיכו למישהי כמו יעל שבקדנציה אחת, הפכה את הקערה על פיה והזיזה ענינים בעיר הזו כמו שלא הזיזו כאן 30 שנה לפניה. רשפי שלחה לי הבייתה כל מיני פיסות נייר ובאחת מהם היא כתבה שב 28 באוקטובר כולנו נסגור חשבון עם גרמן.... רשפי בינתיים את לא מצליחה לטפס מעל ה 4% המסכנים שלך שכוללים בתוכם משפחה, חברים ואנשים שמקבלים תמורה אישית לכך שהם נותנים לך את קולם. אז תמשיכי לחלום, זה ממש משעשע איך את חיה בסרט. ושלא תעיזי ללכלך יותר (תרתי משמע) כי את כבר חוצה את כל הגבולות.... זה לא יאומן איך כל "שטותניק" יכול להגיש מועמדות לראשות העריה... ועוד ללכלך את העיר בצורה כה מזלזלת. אני לא מבין, לאף אחד ממתמודדיה של גרמן לא אכפת מהעיר הזו? הרי הם מטנפים אותה מכל הכיוונים האפשריים. הם מזלזלים בציבור אם הם חושבים שבזה שיתלו שלטים באופן לא חוקי, יקנו את אמונם.... זה פשוט מרתיח!!! את זה שהם שקרנים וצבועים אני יודע. אבל לפחות שינסו להעמיד פנים שאכפת להם....