תקווה גדולה.

הולי

New member
תקווה גדולה.

תקווה לחברים. תקווה לשנה מוצלחת יותר. תקווה למציאת מסגרת. תקווה להשתלבות. תקווה לאושר. תקווה לאתגרים. תקווה לקשיים והתגברויות. תקווה לאהבה. תקווה לשנה כייפית במיוחד... תקוו איתי ביחד, ואז אולי זה יקרה. הולי.

הולייייייייי

ברוכה הבאה!!! מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכיבם וכוס מיץ צוף. ואני מקווה ומאחלת לך שכל תקוותיך אכן תתגשמנה אחת לאחת ובזמן הקרוב רק טוב!!!

הולי

New member
תודה רבה...

עוד לא הבנתי במה עוסק הפורום... רק השם שלו משך אותי להיכנס. מה ממוצע הגילאים כאן...? ועל אילו תקוות גדולות אתם מדברים?

הולי היקרה

אהבתי את השאלה הזאת. על אילו תקוות גדולות אתם מדברים, רהבתי אהבתי. יש פה אחד צ'חצ'ח כזה קורא לעצמו הסוס המרקד, אותו אל תשאלי, אבל יש לך פה הרבה חכמות כאלו, כותבות שירים כאלה, כמו גחלילית, חן, פנינה, פנקיסטית, הם ישלהם תשובות, תייכף מגיעות. אהבתי את השיר שלך ואימצתי אותו, אם את שואלת אותי, אז אני מצפה מתקוות גדולות דברים כמו בשיר שלך. שולח לך שלוש אגרטלים של פרחים ססגוניים.

הולי

New member
שיר?

לא כתבתי שיר... אולי זה נראה שכן. אבל באמת כתבתי את התקוות האישיות שלי... שהן בעיקר לשנה החדשה שמתקרבת...

הולינקההההההה

אנחנו כותבים על כל התקוות שלנו מהקטנות ועד הגדולות ביותר מכל הצבעים ומכל הצורות והגילאים שלנו??? אממממ מאפס ועד ביכלל רק טוב!!!

למעלה