תקווה אחרונה ...

תקווה אחרונה ...

שלום לכולם/ן ... אני חושב שזו הפעם הראשונה שאני מדבר בצורה מלאה על המצב.. לפני כחודשיים הייתי אצל הראומטולוג האחרון בסדרה שקבע "פיברומיאלגיה - קריטי". הכדורים לא עובדים עליי (ובעצם עושים לי רק רע), ספורט מאוד קשה לי לעשות על גבול הבלתי אפשרי, הידרו/פיזותרפיה לא תעזור לי (לפי מה שהרופא אומר). הגוף שלי מאוד נוקשה, השינה שלי ממש לא טובה, לא יוצא לבלות, לא נוהג. לא יודע מה יקרה עם העתיד שלי ועם התוכניות שלי. אני חייל ולכן קשה לי להיות חשוף (וגם אין לי ממש זמן) לטיפולים. בבקשה עזרו לי למצוא את הפתרון/ ההקלה למצבי. אודה לכם על התייחסותכם/ן.

האמן לי , יש תקווה

אפשר לעלות מהמצב הנמוך הזה הרבה יותר למעלה, אבל אתה צריך לגייס את כל כולך כדי להחלים. טיפולים אלטרנטיבים כמו דיקור מאוד מאוד עוזרים. תזונה נכונה ומותאמת , התעקשות על פעילות גופנית אפילו מינורית בהתחלה. וחיפוש מתמיד ואקטיבי של דרכים להיטיב את מצבך. אל תהיה פסיבי,האחריות על מצבך היא בידך בלבד, אל תטיל אותה על הרופאים, טובים ככל שיהיו.

ניסית תוספי מזון?

חומצה מלית - כרגע אין בארץ אבל... נוני, מגנזיום, B12, COQ10 ועוד... כסף - בקש עזרה מהמשפחה כדי לממן ותנסה את זה לחצי שנה (התאמה מדוייקת אצל מטפל) וחוץ מזה, בקש מהרופא המאבחן הקלות בשרות: פחות שעות, פחות ימים / חדר בבסיס ואפשרות לישון או לנוח באמצע היום.

linar1

New member
איתי על תאבד תקווה../images/Emo24.gif

והאמונה
אני מבטיחה לך שהכי חשוב מה שאתה עושה עם המצב הגרוע ואפשר תמיד לצאת... - - היקר מאוד לרצות. אני מדברת מנסיוני - הייתי במצב ממש גרוע - חשבתי שאני סף קריסה טוטלית וזה עוד לפני חודשים ספורים. עשיתי את הטיפולי דיקור והידרותרפיה. השגתי את נוני, מגנזיום, חומצה מלית , אומגה , קומפלקס B. מצבי השתפר משמעותית וכך גם השינה. תקשיב לדברי נאוה - הם ממש נכונים צריך לקחת את העניינים לידיים, צער לי לאכזב אותך - אך הרפואה הקונבנציונלית די חלשה לגבי מחלה שלנו. אני מצאתי את רוב המזור מתחום של רפואה משלימה ואלטרנטיבית. רק אתה יכול לעזור לעצמחה - רק קח את הפיקוח, תלחם ותראה אך הדברים יסתדרו - רק תבקש קצת עזרה מכולם.

למעלה