תקוה ?! http://www.6sensorlabs.com/#about
N net the jet New member 17/9/14 #2 מוזר, הקישור לא עובד מי שרוצה לדעת על מה מדובר אז : 6sensorlabs   מדובר במכשיר קטן שמפתחים שיזהה גלוטן באוכל.
מוזר, הקישור לא עובד מי שרוצה לדעת על מה מדובר אז : 6sensorlabs   מדובר במכשיר קטן שמפתחים שיזהה גלוטן באוכל.
ט טליאמתי New member 17/9/14 #3 הקישור תקין נטע אם הוא יהיה בטוח זה יהיה נפלא ויפתור את כל הבעיות שלנו לדעתי. (אין לי זמן כרגע לקרוא את הכתבה, אבל אם אני לא טועה הייתה כאן התייחסות בעבר למכשיר הזה או דומה לו. אני מקווה שהפיתוח נמצא בשלב מתקדם יותר מאשר בפעם הקודמת שקראנו עליו ).
הקישור תקין נטע אם הוא יהיה בטוח זה יהיה נפלא ויפתור את כל הבעיות שלנו לדעתי. (אין לי זמן כרגע לקרוא את הכתבה, אבל אם אני לא טועה הייתה כאן התייחסות בעבר למכשיר הזה או דומה לו. אני מקווה שהפיתוח נמצא בשלב מתקדם יותר מאשר בפעם הקודמת שקראנו עליו ).
N net the jet New member 17/9/14 #5 אני הבאתי פעם קישור למכשיר מקביל, לא של אותה חברה שעליו כתבו בפירוש שלא יהיה מיועד לבדיקת נו כחות גלוטן.... להבדיל, כאן כתוב במיוחד לגילוי גלוטן, ככה שזה יופי לנו- אם אכן יצא לפועל וכ״ו.
אני הבאתי פעם קישור למכשיר מקביל, לא של אותה חברה שעליו כתבו בפירוש שלא יהיה מיועד לבדיקת נו כחות גלוטן.... להבדיל, כאן כתוב במיוחד לגילוי גלוטן, ככה שזה יופי לנו- אם אכן יצא לפועל וכ״ו.