תקבלו אותי?

קוקיקית

New member
תקבלו אותי?

הי, אני "סמויה" כבר מלא מלא זמן... רוצה להשתתף באופן יותר פעיל. בת 32.5, מנסים כמעט שנה שלפני כן היה הריון שהסתיים בהפלה (שבוע 9). החודש התחלתי לקחת אקקילומין , אבל ביום ה 6 למחזור (כי עד ש..) שאלה: האם הכדורים משנים גם את מועד הביוץ או שרק מחזקים אותו? ואם התחלתי לקחת מאוחר יחסית? בדר"כ המחזור שלי סדיר ואני חוששת לפספס את הביוץ כי רק ביום א' אעשה בדיקת זקיקים. מקווה שתוכלו לענות לי כי לא בא לי לעבור לפורומים יותר "כבדים" וחוץ מזה, אתן נפלאות, באמת כ"כ תומכות ומבינות ואני שמחה להיות חלק מכן.

פּוֹנְג

New member
כל מי שהצליחה היום להשחיל הודעה

מגיעות לה מחיאות כפיים ובטח ובטח ברוכה הבאה. האיקקלומין משנה את מועד הביוץ. אצלי כשלקחתי את הכדורים הוא היה ביום ה-18. (אם אני זוכרת נכון) אני לא יודעת איזה יום במחזור אצלך יוצא יום א' אבל זה בטח יהיה בזמן טוב. בהצלחה.

Galit29

New member
מסתבר שלא רק שאנחנו מקבלים אותך

נראה לי שאת בין היחידות שהצליחה להכנס אתמול לפורום. אני הייתי בשגעת לא נורמאלית לספר לכולן משהו חשוב (כנראה שלא כל-כך כי שכחתי מה זה היה). בכל מקרה לבשורות טובות, שילשום התחיל מרוץ ספטמבר ואת מוזמנת להצטרף.

סנונית 1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

רציתי לברך אותך כבר אתמול אבל תפוז היה תקוע. אצלנו מי שנכנסת מקבלת את מלוא תשומת הלב במהירות אז קחי את זה בהבנה. לא מבינה בשאלות ששאלת, אבל מאחלת לך הריון קל מהיר וארוך. בהצלחה.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מניחה שאיקקלומין גם משנה את מועד הביוץ הוא אמור לשנות אותו לטובה במקרה של מחזור לא סדיר, ולגרום לביוץ בימים 14-18. לפי מה שזכור לי בד"כ מתחילים לקחת איקקלומין ביום ה-5 למחזור. אני לא יודעת כמה איחור יכולה לגרום העובדה שהתחלת ביום ה-6. אבל נראה לי שזה יזיז את חלון הציפיה לביוץ שיקרה בימים ה-15-19 במקום ה-14-18 המתוכננים. דרך אגב, אל תסמכי יותר מדי על חלון הציפיה לביוץ בימים האלה. אצלי הוא קירב את הביוץ, אבל לא יותר מדי - קירב אותו ליום ה-30+ מאחר ואצל כל אחת זה משפיע אחרת, אז קשה לדעת בוודאות מתי זה יקרה אצלך כדי לא לפספס את הביוץ כדאי שתתחילו לעבוד יום כן יום לא, כך שגם אם יהיה ביוץ בשבת, תהיו מכוסים. אולי כדאי שתעשי גם מעקב חום השחר החל ממחר. אמנם לדעת בדיוק מתי היה הביוץ אפשר לדעת רק בדיעבד, אבל עדיין זה יכול לתת "כיסוי" על הימים שיעברו עד שתתחילי מעקב זקיקים הצלחה מהירה!

blue4u2

New member
בטח שמקבלות ובשמחה רבה../images/Emo24.gif

לא יודעת לענות על שאלותייך אבל מאחלת לך המון המון המון
, קליטה נעימה ומאושרת

למעלה