תקבלו אותי

שֲרון

New member
תקבלו אותי ../images/Emo35.gif

אני שרון. עברתי את מסלול הפונדקאות עם ציון"בלתי מספיק"(אפילו לא עובר
) מתחילה הכל מחדש! תקופה לא קלה עברתי,(בלשון המעטה) ומאוד מקווה שהמזל יאיר לי בסיבוב ה2!

בנדה1

New member
ברוכה הבאה שרון ../images/Emo24.gif

מקבלים בברכה, מקווים שהסיבוב השני יהיה מוצלח יותר.

מירבי*

New member
ברוכה הבאה שרון../images/Emo20.gif

מקבלים אותך פה בזרועות פתוחות, זכרי שהציון בלתי מספיק לא ניתן לך.... בהצלחה בדרך החדשה שאין לי ספק שתהיה מוצלחת יותר מהקודמת

שֲרון

New member
הי לירון../images/Emo140.gif

מה את רוצה לדעת?
ההתקשרות שלי עם הפונדקאית היתה
כבר מההתחלה. עברנו מספר החזרות,והתוצאה היתה ידועה מראש
אסור לי לקבל הורמונים,כך שזה הופך את התהליך ליותר מורכב
אני אמא לילדה קטנה ומתוקה שבאה בדרך הכי טבעית לעולם
. אני מתכוונת "להפוך עולמות" כדאי להצליח!

miri71

New member
שרון, קודם כל נעים מאוד

ויפי שאת כל-כך נחושה. זה רק יתרום. אצלי גם לא פשוט. עברנו גם מספר החזרות ואין הריון. היחסים קורקטיים ובעצם חיוביים, אבל אין הבנה וקרבה, יש מרחק גדול שניסיתי לצמצם, אבל כניראה אי אפשר. אני לא משוויצה, אבל אני מרגישה שהשתדלתי להתקרב, אבל בשביל טנגו צריך שניים... מאחלת לך המון כוח, תקווה, נחישות וכמובן הצלחה.

mondani5

New member
ברוכה הבראה שרון!

גם אני ילדתי ילדה ונזקקתי לפונדקאית כדי ללדת בשנית,בנותי כשמך שרון - שיר ורון,מאחלת לך הצלחה והלחמי כי בסופו של דבר למרות הקשיים מגיעים למטרה. בידידות אירית

שֲרון

New member
וואוו,ממש חמים ונעים כאן../images/Emo127.gif

תודה לכולן על קבלת הפנים הנפלאה!

איילת567

New member
ברוכה הבאה../images/Emo50.gif

מאחלת לך הצלחה בפעם הבאה מקווה שיעבור בקלות. מאיילת הפונדי של אירית

mondani5

New member
הי איילת יקירה!

מתי חזרתם הביתה? מה את אומרת על רחלי!,גם לה יש מחשב ועכשיו נתכתב בלילות בכייף. איך שליאל גדלה, היא תצא ממש גבוהה והפכה פתאום לביישנית. שיהיה לך ערב טוב,תפנקי את אבי לכבוד הצפיה בטלוויזיה. אירית

איילת567

New member
חזרנו לא מזמן והתישבתי........

קצת לראות מה חדש כל השבוע לא ישבתי במחשב בגלל ראובן אכשיו אני כותבת קצת תגידי את לא רוצה ללכת לבקר את התאומים החדשים שנולדו איילת

mondani5

New member
יקירה!

רציתי וגם רציתי,אבל ראית בעצמך את רון היא עטופה אדמדמת ,כל השבוע היתה עם 40.3 מעלות חום ועכשיו שיר מככבת ,זה לא בריא לנסיכים של שוש 6. דיברתי אתה נקפוץ שבוע הבא ביחד. גם כל השבוע היינו בביתו של ראובן שאין נחמה על אובדן הבן . ביום שני האזכרה של אימי ז"ל, זה גם יום הולדתי 3.5.ולא קל לי אנחנו עושים זאת אצל חלי,גם ראובן יבוא,קשה ממש לנחם אותו,אך אנו חיים במדינה של שכול,וכמעט ואין בית בישראל שלא נפגע מכך ,כולל את יקירה . אוהבת אירית ד"א את נראת נהדר,יפה לך השיער ומחמיא לך.

רותה ש

New member
wellcome שרון

אני לא מכירה אותך ואשמח מאוד לדעת מה קרה לך בססס הראשון כדי שאדע ממה להזהר. אנחנו זוג בתחילת הדרך שזקוק גם לתרומת בציות וגם לפונדקאות. כרגע בגשושים מכל הכיוונים, מתחילים לגבש עמדה ומאוד שמחים לקבל כל מידע שיעזור לנו. רותה והאיש שלה

שֲרון

New member
שלום רותה

מה שקרה בסבב הראשון זה חוסר תקשורת
. והחוסר הזה השפיע על כל התהליך. לא יודעת אם לכתוב,לצערי או לשמחתי,אבל גם אני במועדון הביציות! ורותה,הרופא שלי,אומר שהחזרה של תרומת ביציות לפונדקאית,מעלה באופן ניכר ביותר את ההצלחה! דבר אחד כללי,אגיד לך לשים
:אל תתאהבי בכל פונדקאית שאת פוגשת. מכירה את המשפט:"כבדהו וחשדהו"(אני מצטערת אם פגעתי פה ברגשות של הפונדקאיות,אבל המשפט הזה מתאים לכל יצור חי(אפילו לחיית מחמד!) ותסמכי על החושים שלך ושל האיש שלך! המון בהצלחה!

למעלה